Skip to content

MySense by Flamingo Spa saa sinut hehkumaan

20.4.2023
Kuvassa MySensen vastaanottotiski.

Monien tunteman Flamingo Day Span tilalle avattiin keväällä 2023 MySense by Flamingo Spa, uusi kauneuden ja hyvinvoinnin keskus. Halusimme tarjota entistä kokonaisvaltaisempia hyvinvointipalveluita, joten tuttujen day spa -hoitojen sekä hierontojen lisäksi tarjonnassa on nyt myös mm. joogaa.

Kokonaisvaltainen tarjonta moniin tarpeisiin

Mistä sinun kukoistuksesi koostuu? Tätä mietimme muutosta suunnitellessamme. Siinä, missä Flamingo Day Spa oli lähinnä kauneushoitola, halusimme tehdä uudesta MySense by Flamingo Spasta koko kehoa palvelevan kokonaisuuden ja levollisen rentoutumisen saarekkeen arjen keskelle jokaiselle yksilöllisesti.

Ihonhoidon hoitovalikoima tuotiin nykypäivän tasolle, ja nyt voimme tarjota täsmäratkaisuja erilaisille ihotyypeille. Meiltä saat siis sopivan hoidon, oli ihosi sitten kuiva, rasvoittuva, couperosaan taipuvainen ikääntyvä tai mitä vain. Tuotteina ovat luonnonkosmetiikkasarja Esse sekä medikaaliset, luonnonkosmetiikkaan pohjautuvat BTB13-tuotteet. Kauneudenhoidossa uutuutena ovat mm. By Raili -meikit ja meikkiopastukset.

Joogatarjontaa meillä on sekä vakituisina viikkotunteina että kerran kuussa workshop-muotoisena, jolloin pääsemme keskittymään aina syvällisemmin tiettyyn osa-alueeseen. Opettajina on lukuisia pidettyjä alan ammattilaisia. Jatkossa kehonhuoltotuntien tarjontaa on tarkoitus laajentaa.

Miten Day Span tilat muuntautuivat MySense by Flamingo Spaksi?

Flamingo Day Spa -kauneushoitola oli toiminut Flamingo Spa kylpylän vieressä jo 11 vuotta. Tiloihin kaivattiin uudistusta niin sisustuksen kuin tilojen käytönkin suhteen. Uudistukseen tarjoutui hyvä mahdollisuus, kun tilaa vapautui toiselta toimijalta, ja pääsimme laajentamaan reilusti. Vuoden 2023 alussa tehdyn kaksikuisen remontin sekä brändäystyön jälkeen iloitsemme yhdessä lopputuloksista!

Day Span tiloihin verrattuna paikallaan ovat pysyneet vain hoitohuoneet, muita tiloja on nykyaikaistettu ja muokattu tarkoituksenmukaisemmiksi. Voimme nyt mm. tarjota jalkahoitoja jopa neljälle asiakkaalle samanaikaisesti, ja hoitoon tulevat ja sieltä lähtevät voivat jäädä hetkeksi hengähtämään ihanaan uuteen aulatilaamme.

Upouusi joogasalimme on ihana rauhoittumisen ja rentoutumisen paikka, ja sen läheisyydestä löytyvät pukeutumistilat. Lisäksi olemme saaneet käyttöön pukukopit myös hoitoihin tuleville – voit kätevästi vaihtaa kylpytakkiin kiristävien farkkujen sijaan saavuttuasi.

Toimivat ja raikkaat uudet tilat ovat saaneet hyvää vastakaikua asiakkailta, kävijät ovat ihastelleet niin muotokieltä kuin sävyjäkin. Remontin etenemistä seurattiin MySense by Flamingo Span Instagram-tilillä, jolta sinäkin voit käydä katsomassa kuviamme ja videoitamme myös näin jälkikäteen. Laita tili seurantaan, niin näet mm. tulevat tarjouksemme ja muut tärkeät tapahtumat!

Mistä sinun kukoistuksesi koostuu? Tutustu ajankohtaiseen tarjontaamme ja varaa juuri sinulle sopiva hoito tai kehonhuoltotunti, jotta voisit kukoistaa entistä kirkkaammin!

Hae sivustolta