Skip to content

Miten Flamingo Spa kylpylä pitää huolen tiloistaan?

10.8.2022
Kuva Aikuisten kylpylän Mineraalialtaasta.

Koulujen syyslukukauden alkaessa, kun vesileikit vaihtuvat usealla koulutiehen, on kylpyläsesonki hiljaisimmillaan. Tällöin liukumäet sekä altaat pääsevät hetkeksi hengähtämään asiakkaiden vilskeestä, kun Flamingo Spa suljetaan vuosittaisten huoltotöiden ajaksi.

Vuonna 2022 vuosihuolto alkoi kahta viikkoa tavanomaista aiemmin Sporttialtaan mittavista kunnostustöistä johtuen. Tänä vuonna koko allas uudistettiin pohjamateriaaleja ja valaisimia myöten. Vuosikunnostuksella varmistetaan ensisijaisesti rakenteiden ja tilojen siisteys sekä turvallisuus.

Mitä kaikkea huoltokatkon aikana tapahtuu?

Huolto alkaa altaiden tyhjennyksellä, minkä jälkeen kaikki alueet tehopestään, vesitekniikkalaitteisto huolletaan sekä laatoituksia ja kulumia korjataan. Esimerkiksi saunojen lauteet vaativat lähes vuosittain uudistusta, ja kiukaatkin on vaihdettava tietyin väliajoin. Myös lamppuja vaihdetaan ja muuta laitteistoa huolletaan. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta asiakkaat viihtyisivät meillä entistä paremmin!

Huoltoviikot ovat mielenkiintoista aikaa myös Flamingo Spa kylpylän omalle henkilökunnalle, sillä silloin työtehtävät poikkeavat normaalista arjesta. Huollon aikana henkilöstö pääsee tutustumaan ympäröivään kokonaisuuteen aivan eri tavalla ja työstä voi oppia paljon uusia asioita, kun myös huoltotoimenpiteiden tärkeys korostuu uudella tapaa.

Miksi huoltokatko on pidempi Vesipuiston kuin Aikuisten kylpylän puolella?

Vesipuisto on suurempi kokonaisuus liukumäkineen ja laitteistoineen, siksi sen kunnostus vie hieman enemmän aikaa kuin Aikuisten kylpylän.

Vuonna 2022 huoltoviikkojen aikana Vesipuisto on suljettu 1.–12.8. ja Aikuisten kylpylä 1.–4.8. Tulevina vuosina katkot voivat sijoittua hieman toisiin ajankohtiin ja olla eripituisia kuin tämänvuotiset.

Miten kylpylästä pidetään huolta muuna aikana?

Allaslaitteiston huolto on jatkuvaa. Päivittäiset puhtaanapito- ja huoltotoimenpiteet suoritetaan aamuisin ennen kylpylän avaamista asiakkaille. Samoin muiden asiakastilojen, hoitolan laitteiden ja puitteiden päivittäinen kunnossapito ja puhtaus ovat ensisijaisen tärkeitä niin turvallisuuden kuin asiakasviihtyvyydenkin kannalta.

Mitä uudistuksia on tehty aiemmin ja mitä on tulossa?

Lähes kaikkia tiloja on remontoitu ja muutettu aikojen saatossa. Viimeisimmät suuremmat uudistukset tehtiin Aikuisten kylpylään, kun entinen Olohuonetila remontoitiin upeaksi Laituriksi avantoaltaineen ja panoramasaunoineen. Uudistuksen koki hiljattain myös lasten sisäleikkipuisto, kun Naurusaari muuttui viidakkoteemaiseksi Funpark by Flamingo Spaksi.

Seuraamme asiakastyytyväisyyttä aktiivisesti ja kehitämme tilojamme myös asiakastoiveiden perusteella. Seuraavat uudistukset ovat jo suunnittelun alla ja näistä kerromme lisää tulevien kuukausien aikana!

Day Spa kauneushoitola, Deliberi Flamingo ja Funpark by Flamingo Spa palvelevat normaalisti elokuun 2022 huoltoviikkojen ajan.

Hae sivustolta