Skip to content

Flamingo Day Spa kauneushoitola

Day Spa kauneushoitolasta löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten ylelliset kasvohoidot, perinteiset jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi saatavilla on mm. sokeroinnit, rusketukset, ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä mikroneulausta.

Day Span valikoimasta löytyy myös klassista hierontaa, urheiluhierontaa, intialaista päähierontaa sekä raskausajan hierontaa.

Day Spa kauneushoitolan palvelut

Flamingo Day Spa kauneushoitolasta saat kaikki kauneuden­hoidon palvelut yhdestä paikasta. Meiltä löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja manikyyrit. Teemme lisäksi sokeroinnit, rusketukset, kestolakkaukset varpaan kynsiin ja ripsien kestotaivutuksen sekä pidennykset. Day Span valikoimasta löytyvät myös klassisen- ja urheiluhierojan palvelut. Tutustu palveluihin ja varaa.

Kuvassa Esse logo

Käytämme hoidoissa: Esse tuotesarja

Esse on vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tarkoituksena on palauttaa ihon mikrobiomi tasapainoiseen tilaan. Moderni elämäntyyli heikentää mikrobiomin monipuolisuutta. Terve mikrobiomi eli kehon mikrobien kokonaisuus pitää ihoa nuorekkaana ja edistää terveyttä. Essen raaka-aineet ovat valittu tarkasti niiden vaikutuksien perusteella ihon mikrobikantaan. Essen tuotteet optimoivat ihon terveyttä hidastaen ikääntymistä pitkällä aikavälillä.

Esse on Ecocert- luomusertifioitu taaten luotettavuuden, luonnollisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Tuotteissa on mietoja säilöntäaineita, koska säilöntäaineet tappavat mikrobeja ja säilöntäaineet eivät ole hyväksi ihon mikrobeille.

Huomioithan Essen tuotteiden olevan unisex.

Lue lisää Esse tuotesarjasta

 

Hae sivustolta