Skip to content

Hemmottele itseäsi Flamingo Day Spa kauneushoitolassa

Olemme jatkaneet Flamingo Spa Lahjakorttien käyttöaikaa 30.11. asti. Tämän johdosta sinun ei tarvitse olla meihin erikseen yhteydessä, vaan voit varata aikasi verkosta ja maksaa paikan päällä kortilla.

Jos olet tulossa käyttämään lahjakorttiasi hoitoloihin, eli tulossa Day Span tai aikuisten hoitolamaailman puolelle, et tarvitse erillistä varausta Flamingo Spa Kylpylään. Tässä tapauksessa  varaa käyntiaikasi suoraan hoitoloiden varausjärjestelmästä.

Tutustu alta Day Span hoitovalikoimaan tai siirry suoraan varaamaan.

Kaikki kauneuden­hoidon palvelut yhdestä paikasta

Meiltä löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi trendikkäät sokeroinnit, rusketukset, geelilakkaukset, ripsien taivutukset ja -pidennykset, neulauksen ja microbladingin.

Day Span valikoimasta löytyvät myös klassisen- ja urheiluhierojan palvelut.

Varaa hoito Tutustu palveluihimme

Day Spa kauneushoitolan palvelut

Käytämme näitä tuotteita

Kaksi hoitolaamme

Flamingo Day Spa kauneushoitolan lisäksi Spa -hoitoja tarjoava hemmotteluhoitolamme sijaitsee aikuisten K-18 sauna- ja hoitolamaailman puolella. Voit varata hoidon sinne myös ilman kylpylän puolella käyntiä.

Tutustu ja varaa

Hemmottele ystävää lahjakortilla

Flamingo Span lahjakortti on monipuolinen ja toivottu lahja. Voit käyttää sen sisäänpääsyihin, palveluihin, tuotteisiin, hoitoihin, ruokaan ja juomaan.

Lahjakortti käy Kylpylän sisäänpääsyjen lisäksi Day Spassa, aikuisten sauna- ja hoitolamaailmassa, vespuistossa, Spa Cafessa, Naurusaaressa ja Deliberi Flamingossa.

Osta verkkokaupasta

Hae sivustolta