Skip to content

Flamingo Day Spa kauneushoitola

Day Spa kauneushoitolasta löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten ylelliset kasvohoidot, perinteiset jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi saatavilla on mm. sokeroinnit, rusketukset, geelilakkaukset, ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä mikroneulausta.

Day Span valikoimasta löytyy myös klassista hierontaa, urheiluhierontaa, intialaista päähierontaa sekä raskausajan hierontaa.

Day Spa kauneushoitolan palvelut

Flamingo Day Spa kauneushoitolasta saat kaikki kauneuden­hoidon palvelut yhdestä paikasta. Meiltä löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja manikyyrit. Teemme lisäksi sokeroinnit, rusketukset, kestolakkaukset ja ripsien kestotaivutuksen sekä pidennykset. Day Span valikoimasta löytyvät myös klassisen- ja urheiluhierojan palvelut. Tutustu palveluihin ja varaa.

Käytämme näitä tuotteita

Hemmottele ystävää tai itseäsi lahjakortilla

Flamingo Span lahjakortti on monipuolinen ja toivottu lahja. Voit käyttää sen sisäänpääsyihin, palveluihin, tuotteisiin, hoitoihin, ruokaan ja juomaan.

Lahjakortti käy Flamingo Spa Kylpylän sisäänpääsyjen lisäksi Day Spa kauneushoitolassa, Aikuisten kylpylässä, Vesipuistossa, Spa Cafessa, Naurusaaressa ja Deliberi Flamingossa.

Osta verkkokaupasta

Hae sivustolta