Skip to content

Funpark by Flamingo Spa kutsuu viidakkoseikkailuun

6.7.2022
Funpark by Flamingo Spa myymälän hyllyissä on paljon pehmoja

Viidakkoseikkailua, kiipeilyä, jänniä pelejä ja leikkejä lapsille sekä viihtymistä aikuisille tarjoaa Jumbo-Flamingon 1. kerroksessa oleva sisäleikkipuisto. Tämä lasten suosikkipaikka tunnettiin ennen Naurusaarena, mutta nyt se on uudistunut kokonaan viidakkoteemaiseksi Funparkiksi. Koko nimi kuuluu Funpark by Flamingo Spa.

 

Uutta ja ihmeellistä sekä vanhaa ja tuttua

Uudistetut tilat ovat avarat ja siistit, ne oikein kutsuvat leikkimään ja peuhaamaan. Uusi viidakkoteema tarjoaa katseltavaa ja ihmeteltävää kaikenikäisille pitkäksi aikaa. Vaikka vanha Naurusaari oli pidetty sellaisenaan, kaipasi se päivitystä nykypäivään. Naurusaaresta on säilytetty suuremmat liukumäet, putket ja kiipeilyseinä, pienten lasten laiva sekä interaktiivinen, kaarenmuotoinen pelilaite. Mukaan on tietenkin saatu myös paljon uutta ihmeteltävää.

Näkyvin uusi asia on tietenkin piristävä viidakkoteema, joka näkyy tapettien ja maalausten lisäksi muina koristeina eri puolilla tiloja. Kokolattiamatto on vaihdettu siistiin laminaattiin ja tarvittavissa paikoissa leikkialueella on turvalattiat. Aktiviteettipuolella leikkijöitä riemastuttavat uudet pelilaitteet, vaikka vanhoja suosikkejakin on vielä mukana. Myyntituotteisiin on saatu lisäyksenä esimerkiksi viidakon eläinpehmoja ja omat Funpark by Flamingo Spa, sisäleikkeihin sopivat jarrusukat.

Uutta on tietenkin myös nimi! Asiakaspalveluvastaava Tuulia Tapionsalo kertoo, että nimessä haluttiin näkyvän, että sisäleikkipuisto on osa Flamingo Spa -kylpylää. Funpark rimmasi hyvin sen kanssa, ja hauskaahan meillä kävijöillä on!

 

Tapahtumia ja tekemistä

Funpark by Flamingo Spa sisäleikkipuistossa on hyvin tilaa myös ohjatuille aktiviteeteille, jotka sisältyvät aina pääsylipun hintaan. Suosittuja ovat olleet Taaperotiistait, Zumba® Kids Jr. -tunnit sekä muskarit. Ohjelma vaihtelee kausittain, joten ajankohtainen tarjonta kannattaa tarkistaa aina omasta tapahtumakalenteristamme.

Meillä voi järjestää myös oman tapahtuman, kuten kaverisynttärit! Valmiiseen synttäripakettiin kuuluvat koristelut ja tarjoilut joko poppari- tai donitsiteemalla. Voit myös varata ihan koko leikkipuiston käyttöönne yksityissynttäreitä tai muita lastenjuhlia varten. Lue tarkemmin synttäripaketeista.

 

Aikuisille hyvää kahvia ja leikkejä

Meidän sisäleikkipuistomme erikoisuus on, että koko leikkitila on nähtävissä kahvilan puolelta. Lasten kanssa tulevat aikuiset voivat siis halutessaan jäädä vaikkapa kahville rentoutumaan ja seurata lasten leikkejä kahvilasta käsin. Toki aikuisten on lupa mennä myös mukaan leikkeihin – monet pelit, kiipeilyseinä ja -putket sopivat hyvin aikuistenkin menoon!

Kahvilassa on kahviautomaatti, josta voi saa tavallisen suodatinkahvin lisäksi aina tuoreita erikoiskahvijuomia, kuten espressoa tai cappuccinoa. Saatavilla on myös pikkusuolaisia, jäätelöä ja juomista leikkijöidenkin makuun.

Sisäleikkipuisto Funpark by Flamingo Spa kutsuu hurjaan viidakkoseikkailuun. Tarkista aukioloajat, ohjelma ja muut yksityiskohdat Funpark by Flamingo Spa sivulta.

Hae sivustolta