Skip to content

Hemmottelua ja aktiviteetteja – polttariohjelma teidän makuunne

11.5.2023
Kuvassa vietetään polttareita ja kilistellään lasillisilla kuohuvaa.

Polttariohjelmassa on hyvä olla hemmottelua ja mukavaa yhdessäoloa, mutta se voi sisältää vaikkapa aktiivisen lajikokeilun. Flamingo Span valmiilla polttaripaketeilla tai päivänsankarin mieltymysten mukaan räätälöidyllä kokonaisuudella voitte viettää ihanan yhdessäolon hetken.

Polttariohjelma – Flamingo Span valmiit paketit

Valmiiksi paketoiduista polttaripaketeista suosituimpia ovat olleet Morsiussauna sekä pienemmät ryhmäpaketit, kuten Pientä luksusta tai Rentoudu yhdessä.

Ryhmille tarjoamme polttariohjelmaksi myös aktiivisempaa tekemistä, kuten merenneitouintia tai BowlCircuksen kanssa koostamaamme yhteistä Kellu ja keilaa -pakettia, jossa pääsette nimenmukaisesti sekä keilaamaan että nauttimaan kylpylän tarjonnasta. Meillä on paljon muitakin mahdollisuuksia, kannattaa kysellä – ammattitaitoinen myyntipalvelutiimimme myös räätälöi mielellään teille polttaripaketin toiveidenne mukaan.

Voit tutustua aina ajantasaiseen tarjontaan polttaripakettien sivulla sekä laajemmin kaikille ryhmille tarjottaviin paketteihin ryhmäpakettien sivulla.

Omat, räätälöidyt polttariohjelmat

Valmiita paketteja voi säätää tai sitten koota palveluistamme aivan omannäköisenne kokonaisuuden! Jos haluatte esim. juhlistaa polttareita lasillisella kuohuvaa, ruokatarjoilulla tai nauttia spa-hoidoista, paketoimme käyntinne mielellämme suoraan toiveidenne mukaan!

Hoitoja on tarjolla niin Aikuisten kylpylän Hoitolamaailmassa kuin myös kauneuden ja hyvinvoinnin keskus MySense by Flamingo Spassa, joka sijaitsee aivan kylpylän sisäänkäynnin yhteydessä. Se sopii hyvin monenlaiseen polttariohjelmaan. Miten olisi vaikkapa yhteinen jooga tai kasvohoito? Voit tarkistaa täältä MySense by Flamingo Span valmiit ryhmäpaketit. Räätälöityjä paketteja on tietenkin mahdollista yhdistää Aikuisten kylpylän tai miksi ei Vesipuistonkin tarjontaan!

Alennukset ja tilat käyttöön ryhmille

Monet polttariryhmät tulevat meille tavallisilla sisäänpääsylipuilla, mutta aina kannattaa ottaa jo hyvissä ajoin yhteyttä myyntipalveluumme ja kysellä ryhmäetuja. Esimerkiksi kylpylän sisäänpääsylippujen hinnoista tarjoamme ryhmäalennusta jo vähintään kuuden hengen ryhmille.

Meillä on vuokrattavissa myös tunnelmallisia yksityistiloja, jos haluatte nauttia kylpylän annista rauhassa omalla porukalla. Isommatkin ryhmät voivat viettää aikaa Aikuisten kylpylän Laituri-tilassa tai Palmuhuoneessa. Hieman pienempi ryhmä voi varata käyttöönsä oman höyrysaunan ja siihen liittyvän etutilan, jossa voi nautiskella vaikkapa jalkakylvystä. Myös MySense by Flamingo Span puolella on tarjolla viihtyisä kokoustila, jossa voitte vetää haluamaanne polttariohjelmaa omassa rauhassa.

Tilat ja tarjoilumahdollisuudet on koottu tänne  omalle sivulleen.

 

Suosittelemme tsekkaamaan kylpylän etkoja ja jatkoja ajatellen myös muun viihdekauppakeskus Jumbo-Flamingon tarjonnan!

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse, niin katsotaan yhdessä, millainen ohjelma kruunaa yhteisen polttaripäivänne!

Hae sivustolta