Skip to content

Flamingo Span Laiturilla kiireetön tunnelma on taattu

21.9.2022
nainen saunassa

Flamingo Span Aikuisten kylpylän puolelta löytyy hyvää oloa, hyvinvointia ja viihtymistä janoavalle tunnelmallinen Laituri-tila, jossa voi aistia arjen kiireettömän ja mieltä tyynnyttävän hiljaisuuden. Laituri kutsuu nauttimaan rentouttavista löylyistä panoramasauna Pyryssä, raikkaasta elämyssuihkusta hierontoineen sekä virkistävästä Avanto-kylmävesialtaasta, joissa kiireetön tunnelma on taattu. Laituri-tilasta löytyy myös suolaseinä sekä baaritiski oleskelualueineen, jossa voi nauttia virkistäviä juomia.

Virkistäytymään ja nauttimaan omalla porukalla

Flamingo Span Laituri-tilan voi halutessaan varata tarjoiluineen muutamaksi tunniksi myös yksityiskäyttöön esimerkiksi virkistäytymis-tai juhlatilaisuuteen tai ihan muuten vain oman porukan yhdessäoloon. Tilaan mahtuu mainiosti 10-20 henkilön ryhmät esimerkiksi pikkujoulujen merkeissä.

Yksityistilaisuuksiin syksyn 2022 uutuutena suosittelemme burger- tai hodaribuffaa. Pienempään nälkään toimii mainiosti tapaslajitelma viinin kera. Halutessa baarimestarimme voi myös huolehtia porukallenne valikoiman virkistäviä cocktaileja ja mocktaileja.

Tarjoilujen lisäksi yksityistilaisuuksien yhteyteen on mahdollista varata hoitoja Aikuisten kylpylän yhteydessä toimivan Hoitolamaailman valikoimasta sekä ohjattua ryhmäliikuntaa, joka voidaan toteuttaa tilaisuutenne yhteydessä sporttialtaassa.

Kaiken kaikkiaan tarjonta ryhmille on todella monipuolinen ja suunnittelemme mielellämme juuri asiakkaan näköisen tilaisuuden toiveita ja tarpeita kuunnellen!

Aikuisten kylpylä kutsuu viihtymään

Laituri-tilasta on helppo piipahtaa käyttämään myös muita Aikuisten kylpylän puolen saunoja sekä altaita. Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, josta on lupa nauttia yhtä hyvin yksin kuin yhdessä.

Aikuisten kylpylän Laituri-tila valmistui vuonna 2021 asiakkaiden toiveisiin perustuen. Flamingo Span Aikuisten kylpylän puoli, jossa Laituri-tila sijaitsee, on auki sunnuntaista torstaihin 10–21 ja perjantaista lauantaihin 10–22. Uinti- ja saunomisaika päättyy 30 min ennen sulkemista. Kerta- ja sarjaliput saa kätevästi hankittua verkkokaupastamme. Ryhmävarauksia ja yksityistilaisuuksia varten suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse yritysmyynti@flamingospa.fi.

Valmistaudu avantoon

Syksyllä 2022 Laituri-tilassa järjestetään Valmistaudu Avantoon -kursseja. Kurssilla on luento-osuus, joka toteutetaan kylpylän Palmuhuoneessa ja itse kylmäharjoitus, joka tapahtuu Laiturin Avannossa. Aiemmasta blogijulkaisustamme voit lukea tarkemmin kylmävesiuinnin hyödyistä.

Kylpyläkäynnit ja uiminen ovatkin hyvä tapa virkistää mieltä ja ylläpitää kehon toimintokykyä osana arjen liikuntaa. Jotta kokeilu muuttuisi tavaksi, suosittelemme kymmenen kerran sarjaranneketta, jonka voi ostaa Flamingo Span verkkokaupasta. Avanto-kylmävesialtaan lämpötila on aina tasaiset 8 astetta.

 

Katso pikkujoulupaketit täältä

Hae sivustolta