Skip to content
spa ikoni

Day Spa kauneushoidot

Day Spa Kauneushoitola tarjoaa klassisia kauneudenhoitopalveluita, hierontahoitoja sekä hoito- ja rentoutuskokonaisuuksia. Hoidot eivät sisällä Spa Kylpylän sisäänpääsyä.

Kasvohoidot

Löydät Day Spa kauneushoitolasta laajan valikoiman ylellisiä kasvohoitoja. Käytämme kasvohoidoissamme ainoastaan korkealuokkaisia tuotteita, juuri sinun ihosi tarpeet huomioiden.

Kestovärjäykset

Meillä voit helposti kestovärjäyttää ripset ja kulmat vaikka kasvohoidon yhteydessä tai erikseen ilman erillistä ajanvarausta. Kulmien kestovärjäykseen kuuluu aina myös muotoilu. Kestovärjäys helpottaa arjen hulinassa, tervetuloa!

Hieronnat

Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää kudosten elastisuutta. Se nopeuttaa kipeytyneiden lihasten palautumista.

Manikyyrit ja pedikyyrit

Kauneutta ja hyvinvointia sormien päistä aina varpaisiin asti!

Sokeroinnit

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla. Sillä voidaan poistaa ihokarvoja joka paikasta samoin kuin vahauksella.

Ripsien pidennykset

Lady Lash Extensions on laadukas ripsien tuuhennus- ja pidennyssarja, jolla saadaan helposti ja nopeasti kauniit, pitkät ja kaarevat ripset. Synteettiset, hyvin muotonsa säilyttävät ripset kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin n. 4 viikkoa. Emme tee alle 16-vuotiaille pidennyksiä.

Meikkaus

Suihkurusketus

Huippusuosittu Vita Liberata -suihkurusketus on saatavilla Day Spasta! Suihkurusketus ei suojaa ihoa auringolta, eikä se estä ruskettumista auringossa, mutta se antaa ihanan auringon hehkun ihollesi.

Hoitopaketit

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätä jotain tilauksellesi?

Ota yhteyttä myyntipalveluumme numerossa 020 7785 201 tai sähköpostitse osoitteessa info@flamingospa.fi.

Hae sivustolta