Skip to content

Flamingo Spa Kylpylässä vietät vaikka koko hiihtoloman etelän lämmössä!

Hiihtolomia vietetään taas viikoilla 8 ja 9. Luvassa on kivaa ohjelmaa ja iloista puuhaa koko perheelle. Pulahda viettämään etelänlämpöistä hiihtolomaa ja hauskaa aikaa koko perheen kanssa Suomen suosituimpaan vesipuistoon! Tutustu ohjelmaan ja osta lippusi etukäteen verkkokaupastamme.

Muista edullinen prepaid – polski vaikka joka päivä

Prepaid-lipuilla voit käydä vesipuistossa ja aikuisten kylpylässä edullisesti. Voit ostaa seuraavan käynnin prepaid-lipun lähtiessäsi lähtökassalta huippu edullisin hinnoin. Prepaid-lippu on voimassa 2 kk ostopäivästä

 

Flamingo on auki vuoden jokaisena päivänä!

Koko perheen vesipuisto

Ma-Su 10-21
Uinti- ja saunomisaika päättyy 30 min. ennen sulkemista.

Liput ja hinnat

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma

Ma-To 10-21
Pe-La 10-22
Su 10-21

Uinti- ja saunomisaika päättyy 30 min. ennen sulkemista.

Liput ja hinnat

Day Spa

Ma-Pe 9-20, La 9-18

Myymälä

Ma-Pe 9-17, La 10-18

Hoidot

Info ja yksilöhoidot

020 7785 201
ma-pe klo 9-17, la 10-18,
sunnuntait ja arkipyhät suljettu

Ryhmät ja yritykset

020 7785 242
ma-pe klo 9-16, viikonloput ja arkipyhät suljettu

Meillä pääset liikkumaan monipuolisesti joka päivä

Liikuntojen lisäksi löydät kalenteristamme erilaiset teemapäivät ja tapahtumat, kuten Flamingo Day Span Walk-In-Dayn, aikuisten puolen Wellnessdayn sekä suositut Senioripäivämme.

Tapahtuma- ja teemapäivistä kannattaa huomioida jo nyt aikuisten sauna- ja hoitolamaailman puolen itsenäisyyspäiväviikonloppu. Kansainvälisesti tunnettu viulisti Elisa Järvelä esiintyy lämminvesialtaalla perjantaina 6.12. ja ensiesityksenä upea Kumea Sound lauantaina 7.12.

Liikuntavarauskalenterista voit varata liikuntoja joko samalle päivälle tai ennakkoon. Ryhmäliikuntatunneista osa sisältyy lipun hintaan, osa vaatii ennakkovarauksen.

Ryhmäliikunnat
Liikunta- ja tapahtumakalenteriin

ikoni uivasta ihmisestä

Koko perheen vesipuisto

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville.

Tule ja koe päätähuimaavat liukumäkemme tai rentoudu altaidemme kesänlämpöisissä vesissä nautiskellen. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi!

Tutustu

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma

Anna ympäristön vietellä ja heittäydy mukaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Saunojen ja altaiden lämpö hellii sekä kehoa että mieltä, ja kylpyläkäynnin kruunaa ihana hemmotteluhoito. Nauti mineraalialtaan vedenalaisesta musiikista ja Hyvän olon saunan rentouttavasta joogahetkestä. Astu sisään hyvinvoinnin keitaaseen.

Tutustu

Ainutlaatuinen hoitolamaailma

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailmassa arki unohtuu ja kiireet katoavat.  Hemmotteluhoitolan puolelta voit varata nautinnollista aikaa vain itsellesi tai tulla rentoutumaan kahden kesken.

Palveluista löytyy vaihtoehtoja myös suuremmille ryhmille, ystäväporukoille tai yrityksille. Hemmotteluhoitolaan voi varata aikoja myös ilman kylpyläkäyntiä.

Tutustu hoitoihin
spa ikoni

Flamingo Day Spa

Ota hetki aikaa itsellesi ja antaudu ammattilaistemme hellittäväksi. Kauneushoitolassamme tiedät olevasi hyvissä käsissä.

Flamingo Day Spasta löytyvät sekä perinteiset hoidot kasvo- ja jalkahoidosta klassiseen hierontaan, että kauneudenhoidon uutuudet. Oletko jo kokeillut ripsipermanenttia, microbladingia tai tuhkimohoitoa? Näitä voit ostaa helposti myös lahjaksi.

Lue lisää Tutustu hoitoihin

Herkuttele, nauti ja viihdy pidempäänkin

Alkaen
130

Kylpyläloma Flamingossa

Flamingo Spa Kylpylällä ei ole omaa hotellia, mutta teemme yhteistyötä lähialueen hotellien  kanssa.

Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee Kylpylän kanssa samassa kiinteistössä. Holiday Inn Helsinki – Vantaa Airport, Scandic Helsinki Aviacongress sekä Scandic Helsinki Aviapolis sijaitsevat 5 – 10 min kävelymatkan päässä Flamingosta. Clarion Helsinki Airport on aivan Aviapoliksen aseman vieressä. Näistä löydät edullisia kylpyläpaketteja niin perheille kuin pariskunnille.

Näin löydät meidät

Flamingo Spa Kylpylä sijaitsee Kehä III varrella Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Meille pääset helposti niin omalla autolla kuin bussillakin. Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy sekä Viihdekeskuksen että Jumbon puolelta. Vaikka Kylpylässä voit viettää aikaa vaikka koko päivän, huomioithan parkkihallien aikarajoitukset.

Tikkurilan juna-asemalta matka taittuu n.10 minuutissa. Bussilla paikalle pääsee helposti myös Helsingin keskustasta, Aviapoliksesta sekä lentokentältä ja muualta Vantaalta.

Näin löydät perille

Pohjakartta

Hae sivustolta