Skip to content

Näin varaat paikkasi etukäteen verkossa

10.7.2020

Paikkavaraus Flamingo Spa Kylpylään

Koska joudumme edelleen rajoittamaan asiakasmääriä, tulee paikka varata ennakkoon verkkokaupassamme. Tämä koskee erityisesti viikonloppua sekä sesonkina. Valitse verkkokaupassa ensin Sisäänpääsyt tai Paikkavaraus kategoria ja sen jälkeen tarvittavat tuotteet. 

Lapsiperheille tekemistä riittää Vesipuiston puolella koko päiväksi. Hyppää virran vietäväksi vauhdikkaisiin liukumäkiin tai kokeile taitojasi Wibit –radalla. Jos nälkä yllättää, Cafe Spa tarjoaa ruokaa ja virkistystä kaikenikäisille.

Osta kertalippu Vesipuistoon Paikkavaraus Vesipuisto, päivä Paikkavaraus Vesipuistoon, ilta

Tervetuloa hemmoteltavaksi Flamingo Spa  Aikuisten kylpylään. Tältä puolelta löydät kahdeksan erilaista saunaa, kaksi allasta sekä ainutlaatuisen hoitolamaailman. Lisäksi alueelle on avattu keväällä 2021 Laituri, missä pääset aistimaan lämpimät löylyt upeassa saunassa sekä pulahtamaan virkistävään Avanto -kylmäaltaaseen. Käytössäsi on myös koko perheen Vesipuisto altaineen ja liukumäkineen. Allasravintolamme Spa Cafe palvelee molemmilla puolilla.

Osta kertalippu Aikuisten kylpylään Paikkavaraus Aikuisten kylpylään, päivä Paikkavaraus Aikuisten kylpylään, ilta

Kalenterin näkymästä pääset varaamaan paikan Aikuisten kylpylään tai koko perheen Vesipuistoon. Varaus oikeuttaa 4h kertakäyntiin aukioloaikojen puitteissa. Voitte saapua 1-3h paikkavarauksen alkamisesta. Saapumisajasta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Aikuisten kylpylän lipulla pääset käyttämään myös Vesipuiston puolta. Liput maksetaan joko verkkokaupassamme tai paikanpäällä.

  • Laita henkilömäärä
  • Valitse kalenterista päivämäärä
  • Siirry tämän jälkeen ostoskoriin päättämään tilaus

Jätä kupongin koodi kohta tyhjäksi ja siirry sen jälkeen kassalle täyttämään tiedot. Lähetä tilaus tai siirry maksamaan. 

Tilaus on onnistunut kun saat näytölle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus tulee myös sähköpostiisi. Kun saavut polskimaan, näytä tilauksen viivakoodi vastaanotossamme. Aikuisten kylpylän ikäraja on 18 vuotta, joten varauduhan todistamaan ikäsi.

Lippua ostaessasi varauduthan siihen, että alle 10-vuotiaat eivät voi oleskella Flamingo Spa Kylpylässä ilman aikuista, täysi-ikäistä valvojaa. 

Tervetuloa!

Hae sivustolta