Skip to content

Näin varaat paikkasi etukäteen verkossa

10.7.2020

Ostosten lisäksi myös paikkavaraukset tehdään verkkokaupassamme. Jos sinulla on jo lippu, laajennettu perhelahjakortti, Flamingo Spa Kylpylän Lahjakortti, prepaid, etukuponki tai olet tulossa lähihotelliin, mene verkkokauppaan. Valitse lippu sen mukaan, oletko tulossa vain koko perheen vesipuistoon vai myös aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan, ja mille päivälle vierailusi ajoittuu eli oletko tulossa arkena vai viikonloppuna tai sesonkina (koulujen loma-ajat). Klikkaa toiveittesi mukaista vaihtoehtoa.

Jos sinulla on jo lippu, lahjakortti tai haluat maksaa paikan päällä, toimi samoin kuin olisit ostamassa lippua. Kun lippu aukeaa näytölle, valitse: ”Varaan paikan – Minulla on jo lippu tai maksan paikan päällä”. Merkitse henkilömäärä tähän kenttään (ei ylempiin kenttiin), valitse tulopäiväsi ja klikkaa ”varaa nyt”. Siirry sitten ostoskoriin tehdäksesi varauksen loppuun.

Jos olet vasta ostamassa lippua, merkitse henkilömäärä kohtaan, jossa lukee ”ostan ja varaan” lipun, valitse päivä ja tee ostos. Huomioithan, että jos tulet sesonkina, tulee sinulla olla valittuna viikonloppuhintainen lippu (vesipuistossa la, aikuisten puolella la-su).

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailman (18v) lipulla pääset molemmille puolille. Vesipuistolipulla vain vesipuistoon.

Lippua ostaessasi varauduthan siihen, että alle 10-vuotiaat eivät voi oleskella Flamingo Spa Kylpylässä ilman aikuista, täysi-ikäistä valvojaa.

Tilausvahvistukset tulevat sähköpostiisi. Printtaa tai näytä vahvistus älylaitteeltasi sisään tullessasi.

Tervetuloa!

Verkkokauppaan

Hae sivustolta