Skip to content

Näin varaat paikkasi etukäteen verkossa

10.7.2020

Varaathan paikan ennakkoon verkkokaupastamme, erityisesti viikonloppuisin sekä sesonkina. Verkkokaupassa voit tehdä pelkän paikkavarauksen tai ostaa liput valmiiksi toivomallesi päivälle.  Verkkokauppaan pääset kätevimmin tästä linkistä tai alhaalla olevalla painikkeella.  

Toimi näin, kun siirryt verkkokauppaan. Valitse ensin Sisäänpääsyt ja sen jälkeen tuotteista Osta ja varaa lippu Vesipuisto tai Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma.

Huomioithan, että jos tulet sesonkinavalitse viikonloppuhintainen lippu (vesipuistossa la-su, aikuisten puolella lauantaisin). Aikuisten sauna- ja hoitolamaailman (18v täyttäneet) lipulla pääset molemmille puolille. Vesipuistolipulla vain vesipuistoon. 

Mikäli haluat maksaa paikan päällä, laita henkilömäärä alimpaan kohtaan. 

Valitse tämän jälkeen päivä, jolloin olette tulossa. Sen jälkeen voit varata paikat painiketta klikkaamalla.  

Jätä kupongin koodi kohta tyhjäksi ja siirry sen jälkeen kassalle täyttämään tiedot. Lähetä tilaus tai siirry maksamaan. 

Kun varaus on onnistunut, tilausvahvistus ilmestyy näytölle ja lähetetään sähköpostiisi. Printtaa tai näytä vahvistuksen viivakoodi älylaitteeltasi vastaanotossamme. 

Lippua ostaessasi varauduthan siihen, että alle 10-vuotiaat eivät voi oleskella Flamingo Spa Kylpylässä ilman aikuista, täysi-ikäistä valvojaa. 

Tervetuloa!

Verkkokauppaan

Hae sivustolta