Skip to content
Liput alk.
15

Tule nauttimaan liikunnan riemusta sunnuntaina 20.3.2022!

Suuri vesiliikunta- ja vesipuistopäivä valloittaa Flamingo Spa kylpylän sunnuntaina 20.3.2022. Tapahtuma sopii koko perheelle ja aktiviteettejä sekä ohjelmaa on kaikenikäisille.

Suurena vesiliikunta- ja vesipuistopäivänä pääset liikkumaan monipuolisesti Flamingo Spa kylpylän lämpimissä altaissa. Ohjelmassa esimerkiksi Aqua Zumba® maraton, vesinyrkkeilyä, Aqua joogaa, merenneitouintia, uimahyppyohjausta, allaspyöräilyä ja paljon muuta.

Tutustu ohjelmaan, osta lippusi etukäteen ja tule viettämään liikunnantäyteistä päivää kanssamme Flamingo Spa kylpylän lämpimiin altaisiin.

Nähdään suuressa vesiliikunta- ja vesipuistopäivässä!

Tutustu Suuren vesiliikunta- ja vesipuistopäivän ohjelmaan

Vesiliikuntapäivän ohjelmasta löydät tekemistä koko päiväksi ja pääset osallistumaan koko kylpylän aktiviteetteihin yhdellä sisäänpääsymaksulla. Tule nauttimaan liikunnan riemusta Suureen vesiliikunta- ja vesipuistopäivään.

Osta lippu tapahtumaan

Aktiviteetti
Missä
Milloin
Taaperorastit lastenaltaalla

Ihanaa itseohjautuvaa toimintaa perheen pienimmille vesikirpuille.

Lastenallas
klo 10-20.30
Sukellusrata kaiken ikäisille uimareille
Matalikko
klo 10-20.30
Venla vedenneidon muskari

Tämän valloittavan muskarin toteuttaa Uimakoulu Pikku Joutsen.

Matalikko
klo 15 & 16
Autoleikkejä muskari

Tämän valloittavan muskarin toteuttaa Uimakoulu Pikku Joutsen.

Matalikko
klo 15.30 & 16.30
Uimahyppyopetusta

Tämä aktiviteetti toteutetaan yhdessä Jerobeam Salakyttä teamin kanssa! Kysy ohjaajalta opastusta tai vinkkejä uimahyppyyn. Opetusta eri tasoisille uimareille: klo 10.15-10.45 altaan reunalta n. 35cm, klo 10.45-11.15 3m hyppytasanteelta & klo 11.15-11.45 5m hyppytasanteelta.

Hyppyallas
klo 10.15-12
Vesijuoksuohjausta

Opi ohjaajan avustuksella erilaisia vesijuoksutekniikoita. Voit hyödyntää oppisi vaikka kesällä luonnonvesissä. Lainavöitä on saatavissa altaalta mutta saat ottaa mukaan myös oman vyön.

Hyppyallas
klo 16-17
Merenneitouinnin kokeilua

Ilmoittautuminen jonottamalla sporttialtaan päädyssä. Kokeilun kesto n. 5min sisältäen pyrstön pukemisen, uinti 24m ja pyrstön riisumisen. Et tarvitse omaa pyrstöä tähän kokeiluun, mutta mikäli innostut lajista, voit ostaa oman pyrstösi vastaanotostamme.

Sporttiallas
klo 15-17
Aqua Zumba®

Aqua Zumba® maraton - hyppää mukaan koska vain haluat ja pidä tauko, kun siltä tuntuu. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta, jossa bailataan sekä pidetään hauskaa nauttien yhdessä olosta kuin kehostaan. Ohjaajina ovat mukaansa tempaavat Jouni Ilonen sekä Jaana Pesonen.

Sporttiallas
klo 11-13
Aqua Jooga

Tunnilla tehdään joogasta tuttuja asanoita rauhalliseen tahtiin veden ominaisuuksia hyödyntäen. Vedessä liikkuminen rauhoittaa mieltä sekä vesi avustaa mm. tasapaino-asanoissa ja auttaa ylläpitämään liikelaajuuksia. Tule nauttimaan veden lempeydestä ja vaikutuksista kehoon sekä mieleen!

Sporttiallas
klo 13-13.30 & 14-14.30
Vesinyrkkeilyä

Vesinyrkkeily on hauskaa ja kokonaisvaltaista vesiliikuntaa, joka vilkastuttaa erityisesti selkä- ja hartialihasten verenkiertoa. Nyrkkeillessä tehtävät liikkeet vapauttavat samalla niska- ja hartiaseudun mahdollista jännitystä.

Sporttiallas
klo 13.30
Koko perheen vesipeuhu

Iloista vesiliikuntaa musiikin tahdittamana. Tämä aktiviteetti sopii varmasti kaikille!

Sporttiallas
klo 14.30-15
Kysy fysioterapeutilta

Onko sinulla haasteita kehosi kanssa? Tällä pop-up pisteellä saat fysioterapeutti opiskelijalta yksilöllisiä vinkkejä liikkeisiin, joilla parantaa kehosi hyvinvointia.

Sporttiallas
klo 17-18
Seikkailurata

Scavenger hunt seikkailurata: huomaa vihje, keksi kirjain, muodosta sana ja voita.

Vesipuisto
klo 10-20.30

Aikuisten kylpylän ohjelma

Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin. Istu lämminvesialtaassa juomia nautiskellen ja ympäristöä aistien. Myös Aikuisten kylpylässä on pientä ohjelmaa Suuren vesiliikunta- ja vesipuistopäivän kunniaksi. Aikuisten kylpylän ikäraja on 18 vuotta.

Osta lippu tapahtumaan

Aktiviteetti
Missä
Milloin
Aqua Harmony

Uutuus, jossa saat hyvän olon tunteen veden erinomaisia ominaisuuksia hyödyntämällä. Tässä aktiviteetissä et hikoile ja hengästy, mutta saatat yllättyä treenin tehokkuudesta sen päätyttyä. Ohjaajana Suomalainen Uimakoulu Oy.

Mineraaliallas
klo 17-18
Pop-up hieronnat

Pop-up hierontaan ilmoittautuminen Aikuisten kylpylän vastaanotossa. Hinta 10€ / 10min.

Hoitolamaailma
non-stop
Virtuaalinen saunajooga

Omatoimisessa saunajoogassa lämpö sekä rauhalliset liikkeet laittavat aiheenvaihdunnan toimimaan.

Lumous hyvän olon sauna
non-stop
Virtuaalinen vesirentoutus

Virtuaalinen Hydrohex vesirentoutus mineraalialtaalla antaa mainiot puitteet koko kehon ja mielen rentoutukselle sekä venyttelylle

Mineraaliallas
non-stop

Suuressa vesiliikunta- ja vesipuistopäivässä menossa mukana:

AQUA Zumba® ohjaajat Jouni & Jaana

Hae sivustolta