Skip to content

Työhyvinvointipäivä kylpylässä

25.3.2022
Allasravintola Spa Cafesta löydät herkulliset menut myös ryhmille

Mitäpä jos järjestäisitte tällä kertaa työhyvinvointipäivän kylpylässä? Flamingo Spa tarjoaa siihen hyvät puitteet ja lämpimän tunnelman. Ohjelmatarjontaa on sekä valmiina paketteina että teidän porukkanne mieltymysten mukaan räätälöitynä.

Työhyvinvointipäivän ohjelmassa lajikokeiluja ja tuttua tekemistä

Meillä voitte valita työhyvinvointipäiväksi sporttista ohjelmaa vesipuiston puolelta tai aikuisten kylpylässä rentoutumista. Rentoutumisella emme tarkoita pelkkää altaassa lillumista, vaan tarjolla on mm. saunaworkshop ja hemmotteluhoitoja. Aktiivisempaa tekemistä tyhy- tai virkistyspäivään hakevat pääsevät kokeilemaan vaikkapa merenneitouintia, saunajoogaa tai valinnaista vesiliikuntaa.

Tyhypäivän ohjelma kootaan meillä aina juuri teidän työyhteisönne tarpeiden mukaan. Tarjolla on valmiita paketteja, joista saa hyvän maistiaisen siitä, mitä mahdollisuuksia Flamingo Spassa on tarjolla. Pakettien sisältöjä voidaan luonnollisesti yhdistellä tai kehitellä jotain aivan muuta, joka täsmää tarpeisiinne.

Kun ryhmä on iso, on siinä luonnollisesti monenlaisia jäseniäkin. Tällöin kaikkien ei tarvitse osallistua samaan aktiviteettiin, vaan haluttaessa voitte jakaantua kahteen tai useampaan ryhmään. Valmiiden pakettien ryhmäkokomerkintöihin ei siis tarvitse jumittua, vaan tarvittaessa järjestämme ohjelman isommallekin porukalle.

Kokoontumistilat joka lähtöön

Usein työhyvinvointipäivässä on tarvetta istua yhdessä alas aktiviteettien lisäksi. Flamingo Span tiloista löytyy tätä varten Palmuhuone. Se on rento tila, jossa tunnette olevanne kuin hiekkarannalla, ja joka sopii hyvin yhdessäoloon ja ideoiden heittelyyn.

Yksityistilaisuuksiin on mahdollista varata myös upea Laituri, jossa pehmeät löylyt takaa panoraamasauna PYRY. Löylyjen jälkeen onkin mukava virkistäytyä tilassa olevassa Avanto-kylmäaltaassa.

Isossa höyrysauna UTUssa viettää isompikin ryhmä unohtumattoman hetken. Tilasta löytyy myös upea etutila, johon suosittelemme tilaamaan esimerkiksi virkistävät drinkit löylyjen oheen. Etutilassa pääsee myös kokeilemaan jalkakylpyaltaita. Lue lisää ryhmille varattavista tiloista ja lisäpalveluista.

Varsinaisia kokoustiloja on tarjolla Break Sokos Hotel Flamingon puolella samassa rakennuksessa. Tiloja on tarjolla kuuden hengen huoneesta jopa 140 hengen saliin. Yhteiset kokouspakettimme sisältävät kokoustilan ja kylpyläkäynnin lisäksi tarjoilut.

Hyvää ruokaa ja yhdessäoloa

Tyhyilijöiden vatsat täyttyvät allasravintola Spa Cafessa, jossa tarjolla on lounasbuffet tai pienempää naposteltavaa. Ennakkotilauksesta loihdimme myös herkulliset ryhmämenut. Kauempaa tuleville suosittelemme majoitusta yhdessä yhteistyöhotelleistamme.

Kaikissa työhyvinvointipäivän järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä yritysmyyntiimme sähköpostitse yritysmyynti@flamingospa.fi tai puhelimitse +358207785201. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva ja ikimuistoinentapahtuma!

 

Kysy lisää

Hae sivustolta