Skip to content

Kesän polttaripaketit varattavissa nyt!

2.5.2024
Ystäväporukka juhlimassa polttareita MySense by Flamingo Spa kauneushoitolassa.

Flamingo Spassa järjestät ikimuistoiset polttarit. Meiltä löydätte rentouttavaa tekemistä vaikka koko päiväksi.

Vaihtoehtoja löytyy niin tunnelmallisesta Aikuisten kylpylästä kuin lempeästä kauneuden ja hyvinvoinnin keskus MySensestä.

Tutustu paketteihin ja pyydä tarjous.

Polttarit täynnä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä

Miltä kuulostaisi rentouttava oleilu saunojen ja altaiden lämmössä? Aikuisten kylpylän polttaripaketit sisältävät aktiviteetin, sisäänpääsyt kylpylään sekä pehmoiset kylpytakit ja pyyhkeet vuokralle vierailun ajaksi.

Morsiussauna (alk. 59 € / hlö) sisältää kylpyläkäynnin lisäksi ison höyrysaunan sekä sen etutilan omaan käyttöön. Saatte myös vartalosuolat sekä jalkakylpysuolat, jotka voi käyttää morsiussaunan yhteydessä.

Merenneitopaketti (alk. 32 € / hlö + ohjaus) sisältää kylpylävierailun lisäksi ohjatun merenneitouintikokemuksen sekä pyrstön ja evän lainaan merenneitouinnin ajaksi.

Ehkä sittenkin kuivanmaan polttarit? Keväällä 2023 avatun MySense by Flamingo Spa kauneushoitolan polttaripaketit tarjoavat täydellistä hemmottelua kuvauksellisissa tiloissa. Valitse ryhmällenne lempeää liikuntaa tai ihanaa yhdessäoloa hoitojen parissa.

Joogapaketti soveltuu mainiosti isommille (max. 23 hlö) polttariryhmille. Se sisältää 60 min ohjatun joogatunnin seesteisessä salissamme. Tilaan on myös mahdollista varata juomia ja naposteltavia.

Hehku -paketti sisältää yksityisen lounge -tilan käyttöön 2 tunniksi sekä polttarisankarille rentouttavan 60 min kasvohoidon.

Uudistu -paketti sisältää perinteisen jalkahoidon 60 min sekä kolmen tapaksen lajitelman ja piccolon kuohuvaa.

Lue lisää ja pyydä tarjous

Hae sivustolta