Skip to content

Kesän polttaripaketit varattavissa nyt!

20.5.2021
Ryhmät | Flamingo Spa – Suomen suosituin Vesipuisto & Kylpylä

Polttarit ovat perinteiset juhlat morsiamelle sekä sulhaselle ennen hääpäivää. Vanhoihin polttariperinteisiin on kuulunut saunassa käynti. Etenkin morsianten ja sulhasten on ollut tärkeää olla puhtaita, kauniita ja hyvinvoivia suunnatessaan kohti uutta elämää. Flamingo Spa Kylpylä tarjoaa upeat puitteet polttareiden viettämiseen perinteisin tavoin modernilla twistillä. Tutustu paketteihin ja varaa kesän polttarit nyt!

Morsiussauna alkaen 35€ / hlö

Morsiussauna sisältää sisäänpääsyt Aikuisten kylpylään ja pehmoiset kylpytakit sekä pyyhkeet. Lisäksi saatte ison höyrysaunan sekä sen yhteydessä olevan etutilan tunniksi yksityiskäyttöönne. Tilasta löytyy myös jalkakylpyaltaat ja saatte mukaan vartalosuolat sekä jalkakylpysuolat.

Kellu ja keilaa alkaen 30€ / hlö

Tässä paketissa kellutaan Aikuisten kylpylässä ja tämän jälkeen onkin aika ottaa kisaa keilailun merkeissä BowlCircus Flamingossa. Pakettiin sisältyy myös kylpytakit ja pyyhkeet.

Merenneitopolttarit alkaen 59€ / hlö

Vietä vauhdikkaat polttarit merenneitouinnin parissa. Paketti sisältää 45min ohjatun merenneitouintikokemuksen, sisäänpääsyt Aikuisten kylpylään sekä pehmoiset kylpytakit ja pyyhkeet. Pyrstö ja evä on lainattavissa meiltä.

Noudatamme voimassa olevia viranomaisten määräämiä kokoontumisrajoituksia.
Lue lisää ja varaa

Hae sivustolta