Skip to content

Miniloma Flamingo Spa -kylpylässä – yhden yön irtiotto arjesta

21.3.2022
Miniloma Flamingo Spa -kylpylässä – yhden yön irtiotto arjesta

Flamingo Spa on loistava miniloman kohde perheelle, kaveruksille, pariskunnalle tai vaikka vain me-timea viettävälle sinulle. Meillä aika kuluu kuin siivillä, sillä tarjontaa riittää niin rentoutujille kuin vauhdikasta liikuntaa tai ilonpitoa kaipaavillekin.

Loma alkaa päätöksestä

Loman odotus alkaa kuplia pinnan alla heti, kun lähtöpäätös on tehty. Kun mielessä siintää tuleva irtiotto, on arjessakin helpompi jaksaa. Flamingo Spa -kylpylään tullessasi voit ostaa hotelli- ja lippupaketit helposti verkkokaupastamme tai suoraan yhteistyöhotelleista varsinkin silloin, jos tulijoiden määrä on jokin muu, kuin valmiissa paketeissamme tai tiedät tarkasti matkapäivät.

Hotellien perhepaketit sisältävät pääsyn vesipuistoomme, kahden hengen paketit puolestaan liput aikuisten kylpylään. Verkkokaupassa täydennät helposti pakettiasi jo ennen matkaan lähtöä – yhden yön minilomallahan ehtii hyvin käydä vaikkapa kylpylän porealtaassa ensimmäisenä iltana ja jumpata vesipuiston puolella seuraavana päivänä ennen lähtöä.

Rentoutujan miniloma

Rauhaa ja rentoutumista hakevan miniloma Flamingo Spassa täyttyy lipumisesta aikuisten kylpylän lämminvesi- tai mineraalialtaissa, rentouttavista saunoista, saunajoogasta sekä hoitolamaailman ihanista hemmotteluhoidoista. Aikuisten kylpylään on 18 vuoden ikäraja, mutta perheenkin kanssa matkaavat aikuiset voivat nauttia sen tarjonnasta, sillä vähintään 10-vuotiaat uimataitoiset lapset pääsevät vesipuiston puolelle ilman huoltajaa ja porukkanne jakaantuu helposti kahteen pienempään.

Kokonaisvaltaiseen kylpyläkokemukseen voi sisällyttää rentoutushoitojen lisäksi mm. perinteistä hierontaa tai kasvohoitoja Day Spa -kauneushoitolan puolella. Jos normaaliarjessa ei tahdo riittää aikaa esim. jalkahoitoon tai kulmien värjäykseen, niin miniloman aikana sille järjestyy varmasti sopiva hetki!

Ruokailu tunnelmallisessa spa-miljöössä ja cocktailien siemailu lämminvesialtaassa onnistuvat meillä ilman, että sinun tarvitsisi ottaa maksuvälinettä mukaasi kylpylään – lataat vain kylpylärannekkeellesi rahaa tai ottaa käyttöön luotto-ominaisuuden ennen sisääntuloa, niin maksat sillä kätevästi ruokasi Spa Cafessamme.

Liikkujan miniloma

Hyvää oloa liikunnan kautta hakevalle minilomaan voi kuulua tietenkin uinti, monipuolinen vesiliikunta sekä lasten vauhdikkaat leikit vesipuistossa tai sisäleikkipuisto Naurusaaressa. Clarion Hotel Aviapoliksessa majoittuessasi pääset myös käymään hotellin kuntosalilla.

Omatoiminen liikunta, kuten merenneitouinti, allasjuoksu tai aikuisten kylpylän virtuaalinen saunajooga, kuuluvat lippusi hintaan. Lisämaksusta voit ilmoittautua mukaan myös ohjattuun liikuntaan, kuten allaspyöräilyyn tai vaikkapa aamun vesiliikuntaan. Liikuntatarjonta vaihtelee, joten tarkistathan ajankohtaisen tarjonnan aina liikunta- ja tapahtumakalenteristamme. Myös lapsille on ohjattua toimintaa Naurusaaren puolella.

Kaikki irti minilomasta

Miniloman tavoitteena on aina varmasti parempi olo. Tavoiteltiinpa sitä sitten täydellisen rentoutumisen, aktiivisen tekemisen tai kavereiden kanssa viihtymisen kautta, niin puitteista tai tarjonnasta sen saavuttaminen ei meillä jää kiinni! Flamingo Spa -kylpylästä tarjontaa löytyy koko viikonlopuksi, arjen irtiottoon tai pidemmällekin lomalle. Tervetuloa!

Tutustu yhteistyöhotelleihin ja osta miniloma

Hae sivustolta