Skip to content

Kesäjalat kuntoon oikealla hoidolla

8.6.2022
Perinteinen jalkahoito Flamingo Day Spa Kauneushoitolassa

Kesäkengissä on ihana esitellä kauniita jalkoja, mutta kesä myös rasittaa jalkoja yllättävän monella tavalla. Kesäjalkojen hoitoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, siksi kokosimmekin muutamia yleisiä tärppejä, joita jokainen voi noudattaa arjessaan. Jalkahoitajaltasi saat parhaat täsmäohjeet juuri omien jalkojesi hoitoon.

Kesäjalat joutuvat koville

Kesällä kävellään paljon, ja ympäristö voi olla hyvinkin vaihtelevaa, joten kesäjalat joutuvat erityisen kovalle rasitukselle. Oikeiden kenkien valinta onkin tärkeää. Kesäkengät ovat usein kevyet, eivätkä mitkä tahansa läpykkäät tue kunnolla jalkapohjaa. Kun siis tiedät, että edessä on kävelyä, valitse mukavat kengät, jotka antavat tukea sekä kantapäälle että jalkapohjalle.

Kesäkengät eivät myöskään suojaa jalan ihoa yhtä hyvin kuin kylmempinä vuodenaikoina käytettävät. Onkin tärkeää, pitää jalan iho on ehjänä ja terveenä, jotta sen kautta ei pääsisi kehoon ei-toivottuja pöpöjä. Tässä auttavat esimerkiksi kuivien kantapäiden hoitoon tarkoitetut tuotteet. Uinnin ja peseytymisen jälkeen on tärkeää, että jalat ja varpaanvälit kuivataan tarkasti, jotta ne eivät jäisi hautumaan ja rikkoutuisi. Kesäilma voi olla hyvinkin kostea helteestä huolimatta.

Kesäkengät jättävät usein jalkapöydän alttiiksi auringolle, joten muista levittää aurinkosuojavoide myös sen päälle säärien lisäksi.

Jalkahoitajan tekemä jalkahoito on ihanaa hemmottelua väsyneille kesäjaloille. Hoidon kruunaa rentouttava jalkahieronta. Ammattilainen saa hoidettua sellaisetkin ongelmakohdat, joihin ei kotihoito tehoa. Muista, että säännöllinen hoito on avain kovettumien ja muiden jalkojen alueen ongelmien ehkäisyyn!

Meiltä MySense by Flamingo Spasta voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan jalkahoitoon kätevästi verkkokaupastamme.

Kauniit jalat kesäksi

Jalkahoito auttaa myös kesäjalkojen ulkonäköön, sillä kukapa haluaisikaan esitellä haljenneita kantapäitään tai muita kovettumia. Jalkahoidossa käydessäsi voit myös hankkia parhaat tuotteet kesäjalkojen kotihoitoon.

Kesäkengissä lakatut varpaankynnet näyttävät kivalta, ja väreillä voi halutessaan leikitelläkin. Meillä jalkahoitoon voi sisällyttää kätevästi varpaankynsien kestolakkauksen, jota ei tarvitse aivan heti uusia. Kestolakkaus pysyy kynnessä 4–6 viikkoa eli koko kesäloman ja pidempäänkin! Itse varpaankynsiään lakkaavan kannattaa muistaa kynsinauhojen hoito, sillä se tekee kauniimmat sekä kynsistä että lakkauksesta.

Myös ihokarvojen poisto on pinnalla kesäaikaan. Karvanpoisto takaa tasaisemman rusketuksen ja saa muutenkin säärien ihon näyttämään sileämmältä. Ihokarvojen poistoon on monia kotikonsteja partahöylästä aina vahaukseen asti. Minkä keinon sitten valitsetkin, muista käsiteltävän ihon kuorinta ja kosteutus sopivalla ihovoiteella, jotta karvat eivät lähtisi kasvamaan sisäänpäin.

Ammattilaisen tekemän sokerointi antaa pitkäkestoisen tuloksen, koska käyntien väli on keskimäärin 4–6 viikkoa. Yksi hoito voi siis hyvinkin riittää koko kesäloman ajaksi, sillä karvat poistetaan juuriaan myöten. Sokeroinnin aikana saat myös luonnollisen ihonkuorinnan kaupan päälle.

Me MySense by Flamingo Spassa teemme sokeroinnit niin jaloille kuin vaikkapa kainaloille ja kasvoille. Katso vaihtoehdot ja varaa aikasi sokerointiin verkkokaupastamme.

Nähdään MySense by Flamingo Spassa!

Hae sivustolta