Skip to content

Joogaa jokaiselle MySense by Flamingo Spassa

20.6.2023
Kuvassa henkilö osallistuu joogatunnille.

Meillä MySensellä joogatarjonta on ollut alusta asti laaja – valikoimaa on niin elinvoimaa, liikkuvuutta kuin rauhoittumistakin kaipaavalle. Nyt kokeneet ja pidetyt opettajamme kertoivat meille tarkemmin itsestään ja ohjaamistaan tunneista.

Tunteja kaikille meille

”MySensen tunneille voit tulla juuri sellaisena kuin olet”, sanoo joogaopettaja Johanna Isopuro. Hän kertoo, että tunneille voivat tulla niin vasta-alkajat kuin kokeneetkin harrastajat. ”Jooga on siitä ihana harjoitus, että se sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja taustasta riippumatta!” kertoo toinen opettajamme Miira Keinänen.

Monet tunneista tarkoitettu kaiken tasoisille joogaajille. Esimerkiksi rauhalliset yin-tunnit sopivat hyvin niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle konkarillekin. Flow-tunneista puolestaan osa on hieman menevämpiä, ja niillä on hyvä olla jo perustietämystä asanoista, osa sopii kaikille. Tuntikuvauksissamme kerrotaan aina tarkemmin, kenelle ja mihin tarkoitukseen mikäkin tunti sopii.

Miira toteaa, että hänen tunneillaan on tarjolla aina erilaisia liikevariaatioita niitä tarvitseville. Sekä variaatiot että erilaiset apuvälineet toimivat harjoituksen tukena, jotta ne sopisivat mahdollisimman monelle. Vaikka harjoitus on ohjattu, tekee jokainen omaa harjoitustaan, eikä sillä pitäisi olla merkitystä, mitä viereisillä matoilla tapahtuu.

Tunteja eri tarkoituksiin

Flow-tuntimme sopivat niille, jotka haluavat lisätä liikkuvuutta ja voimaa kehossaan. Ne sopivat myös hyvin vapauttamaan kehoon jäänyttä ylimääräistä energiaa. Chakra-tunneissa lisänä tutkitaan myös tiettyä elämän- ja kehon osa-aluetta.

Yin-tunneilta voit hakea liikkuvuutta. Opettajamme Mira Nyman kertoo, että iltaisin järjestettävät yin-tunnit soveltuvat erinomaisesti myös niille, joiden hermosto ja keho kaipaavat rauhoittumista.

Sekä flow- että yin-tunteja on tarjolla useita erilaisia, tarkemmin voit tutustua niihin tuntikuvauksista. Jos sopivan tunnin valitseminen mietityttää, voit aina kääntyä opettajiemme ja MySensen muun henkilökunnan puoleen. Autamme mielellämme aina!

Kokeneet ohjaajat johdattavat joogan saloihin

MySense by Flamingo Span joogaohjaajat ovat alan ammattilaisia, jotka ohjaavat mielellään kaiken tasoisia harrastajia.

Miira kertoo, että hänelle jooga on elämäntapa ja tapa tarkastella maailmaa. Hän on harrastanut joogaa jo yläasteikäisestä alkaen, ja opettajakoulutuksen jälkeen joogasta tuli heti täysipäiväinen työ. ”Jooga on ainutlaatuinen työkalu itsestä ja muista oppimiseen sekä teknologia esimerkiksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoon”, kertoo Miira.

”MySensellä opetan flow’ta ja yiniä. Tunteihini sisältyy lähes poikkeuksetta lyhyitä hengitys- ja meditaatioharjoituksia, sekä monesti lyhyitä kehomieliyhteyttä vahvistavia somaattisia harjoitteita”, kertoo Miira.

Mira, joka opettaa MySensellä flow- ja yin-tunteja, aloitti myös harrastajana. Opettajakoulutuksen jälkeen hän alkoi opettaa heti muutamia tunteja viikossa. Matkalle on kuulunut jatkokoulutusta ja tuntien lisääntymistä, ja nyt Mira on päätoiminen joogaopettaja.

Myös Johanna ohjaa meillä flow- ja yin-joogatunteja, erityisherkkuina ovat chakra-flow sekä yin ja rumpurentoutus. Johannan tausta on tanssissa. Joogatunneille ja opettajakoulutukseen hän päätyi halutessaan löytää vielä syvempää ymmärrystä kehollisuuteen. Nyt jooga on paljon muutakin kuin kehollinen harjoitus, ”se on minulle tapa elää, katsoa maailmaa ja kunnioittaa tätä upeaa planeettaa millä elämme”, pohdiskelee Johanna.

 

Kaikki ohjaajamme ja tuntikuvaukset löydät aina MySensen joogasivulta. Tuntiaikataulun puolestaan näet verkkokaupasta. Tunneille voi tulla sekä kertamaksulla että pidemmän päälle huomattavasti edullisemmilla sarjakorteilla. Huomaathan myös kesän 2023 edulliset kesäjoogat!

Hae sivustolta