Skip to content

Flamingo Spa -sarjalipulla aktiivisuutta arkeen

11.1.2023
Kuvassa henkilö on asettamassa ranneketta portin lukijaan.

Flamingo Spalla on tarjolla oma sarjalippu, joka onkin oikeastaan sarjaranneke. Tällä kymmenen kerran rannekkeella käyt meillä uudestaan ja uudestaan vaikka joka päivä! Sarjalippu auttaa lisäämään aktiivisuutta arkipäiviisi, sillä sitä näyttämällä avautuvat hyvin monet palvelumme.

Kenelle Flamingo Span sarjalippu sopii?

Sarjalippu sopii sekä lähellä asuvalle että vaikkapa aktiiviselle lentomatkustajalle, joka haluaa rentoutua Flamingo Span lämpöisissä altaissa ja saunoissa ennen tai jälkeen arkipäivän lennon.

Sarjaranneke on voimassa kokonaisen vuoden lunastuspäivästä alkaen, joten sen ehtii käyttää hyvin, vaikka välillä olisi taukoa käynneissä. Vesipuistolla ja Aikuisten kylpylällä on omat rannekkeensa, tosin Aikuisten kylpylän ranneketta vilauttamalla pääset halutessasi myös Vesipuiston puolelle.

Eläkkeellä tai hoitovapaalla olevat sekä mm. opiskelijat, joilla on mahdollisuus käydä Aikuisten kylpylässä arkisin klo 10–15 välillä, voivat ostaa sarjalippunsa etuhintaan. Tarkista oikeutesi etuhintaiseen lippuun verkkokaupastamme.

Miksi sarjalippu kannattaa hankkia?

Miksi sitten hankkia sarjalippu Flamingo Spahan? Rannekkeeseen pätee sama kuin vaikkapa kuntosalijäsenyyteen: kun lippu on jo olemassa, tulee liikkeelle lähdettyä entistä helpommin, ja yhden käynnin hinta on huomattavasti alhaisempi kuin lippuja jokaiselle käynnille erikseen ostaessasi.

Flamingo Span sarjaranneke on voimassa arkisin: Vesipuistossa maanantaista perjantaihin ja Aikuisten kylpylässä maanantaista torstaihin.

Aktiivikävijä voi käyttää sarjalippuaan viihtymisen ja rentoutumisen lisäksi mihin tahansa palveluun, joka sisältyy pääsylipun hintaan. Hyvä esimerkki näistä ovat ohjatut ryhmäliikuntatuntimme. Sarjakävijällä kunto lähtee nousuun luonnollisesti paljon paremmin kuin vain silloin tällöin jumppaavalla.

Aktiiviset kylpylävierailut voivat parantaa hyvinvointia tarjoamalla myös loistavat mahdollisuudet palautumiseen. Kuntosalikäynnin tai lenkin jälkeen on ihana rentouttaa lihakset vaikkapa suolasaunan pehmeissä löylyissä ja pulahtaa Avanto-kylmävesialtaaseen. Monet ovat huomanneet kylmävesiuinnin nopeuttavan lihasten palautumista, ja terveyshyödyt vain kasvavat, kun uinti muuttuu säännölliseksi. Lue aiemmasta blogitekstistämme lisää kylmävesiuinnista ja Avannosta.

Sarjarannekkeilla iloa lasten elämään

Uimataitoisen lapsen voi päästää Vesipuistoon jo 10-vuotiaana ilman täysi-ikäistä huoltajaa. Sarjalippu onkin mainio keino keksiä lapselle säännöllistä ja mieluista tekemistä koulupäivien jälkeen silloin, kun liikkuminen paikan päälle ja takaisin kotiin sujuu jo itsenäisesti.

Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän lisäksi sisäleikkipuisto Funpark by Flamingo Spalla on omat sarjalippunsa, tarkemmin sanottuna kuukausipassi. Kuukausipassi on voimassa nimensä mukaisesti kuukauden verran, ja tuona aikana Funparkissa voi käydä leikkimässä niin monta kertaa kuin vain ehtii!

Tutustu tarkemmin sarjarannekevaihtoehtoihin sekä Funpark by Flamingo Span kuukausipassiin ja osta omasi!

Hae sivustolta