Skip to content

Ajankohtaista koronatietoa asiakkaillemme

Tältä sivulta löydät kaiken ajankohtaisen koronatiedon toimintaamme liittyen. Tiukentuneet määräykset sulkevat Flamingo Spa Kylpylän sekä lasten sisäleikkipuisto Naurusaaren 28.12. – 24.1.2022 väliseksi ajaksi.

Flamingo Day Spa Kauneushoitola palvelee normaalisti.

Jatkamme automaattisesti kaikkien lippujen sekä lahjakorttien voimassaoloaikaa sulkua vastaavan ajan. Tätä varten teidän ei tarvitse olla meihin erikseen yhteydessä.

Koronapassi käyttöön koko kylpylässä

Tiukentuneiden ravintolarajoitusten takia siirryimme sunnuntaista 28.11.  alkaen koronapassin käyttöön aikuisten kylpylän puolella. Lauantaista 4.12 alkaen tarkistamme koronapassit vesipuiston kaikilta yli 16 vuotiailta asiakkailta.

Otathan ystävällisesti koronapassin ja henkilötodistuksen valmiiksi esille ennen kassalle saapumista. Näin sujuvoitamme sisääntuloa ja vältämme turhaa jonotusta.

EU:n koronatodistus toimii koronapassina. Tämän lisäksi tarvitset mukaan virallisen, kuvallisen henkilötodistuksen. Koronatodistuksen voit tallentaa puhelimellesi tai tulostaa itsellesi kanta.fi -palvelun Omakannasta.

Vesipuiston paikkavaraukset poistuvat ma 18.10. Aikuisten kylpylään tarvitaan  paikkavaraus lauantaille.

Aikuisten kylpylään tulee paikkavaraus tehdä aina lauantaille. Sen pääset tekemään verkkokaupassamme. Huomaathan, että paikkavaraustuotteita on kahteen eri aikaikkunaan. Päivän aikaikkuna oikeuttaa käyntiin klo 10-15 välillä. Illan aikaikkuna oikeuttaa käyntiin klo 15 alkaen. Varaus oikeuttaa max. 4h kertakäyntiin aukioloaikojen puitteissa. Aikuisten kylpylän lipulla pääset käyttämään myös Vesipuiston puolta. Liput maksetaan joko verkkokaupassamme tai paikanpäällä.

Tee paikkavaraus Aikuisten kylpylään

Turvallinen kylpyläkokemus

Hyvä asiakkaamme, haluamme varmistaa sinulle turvallisen kylpyläkokemuksen. Olemme saaneet kiitosta siitä, että olemme alusta asti toimineet korona-ohjeistuksen mukaisesti. Olemme myös lisänneet siivousta tiloissamme, ottaneet pukukaappeja pois käytöstä, ohjeistaneet asiakkaiden toimintaa puku- ja odotustiloissamme sekä rajoittaneet asiakasmääriä tiloissamme. Tutkitusti on myös tiedossa, että klooripitoinen vesi ei ole otollinen virusten leviämiselle. Suosittelemme kuitenkin maskin käyttöä aula- ja pukutiloissamme.

Näin varmistamme sinulle turvallisen kylpyläkokemuksen:

  • Flamingo Spa on Suomen suurin kylpylä. Meillä mahdut polskimaan turvallisesti.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aula- ja pukutiloissamme.
  • Kloorattu uimavesi ei tutkitusti levitä viruksia.
  • Rajoitamme asiakasmääriä ja uintiaika on rajoitettu max 4 tuntiin.
  • Paikkavaraus tulee tehdä Aikuisten kylpylään lauantaille ennakkoon verkkokauppamme kautta.
  • Olemme uudistaneet asiakaspolkua puku- ja suihkutiloissa kohtaamisten minimoimiseksi.
  • Tilojemme hygieniaan ja desinfiointiin on panostettu koko olemassaolomme ajan. Sekä uimavesistä että tilojen pinnoista otetaan säännöllisesti näytteet. Hygieniaseurantaa on COVID-19 epidemian myötä tehostettu entisestään siivousyhteistyökumppanimme kanssa.
  • Henkilökuntamme on koulutettu toimimaan asiakaskohtaamisissa turvallisesti.
  • Toivomme asiakkaidemme kiinnittävän huomiota hyvään käsihygieniaan. Tätä varten olemme lisänneet desinfiointilaitteita tiloissamme.
Jos tunnet itsesi sairaaksi tai puolikuntoiseksi, jätäthän käynnin väliin ja tulet meille toiste.

Hae sivustolta