Skip to content

Ajankohtaista koronatietoa asiakkaillemme

Tältä sivulta löydät kaiken ajankohtaisen koronatiedon toimintaamme liittyen.

Vesipuiston paikkavaraukset poistuvat käytöstä keskiviikkona 16.3.2022 alkaen.

Aikuisten kylpylän paikkavaraukset poistuvat myös arjen osalta, eli ma-to päivinä ei tarvitse tehdä erillistä paikkavarausta. Aikuisten kylpylässä edellytämme edelleen pe-su päivinä paikan varaamista verkkokauppamme kautta.

Jatkamme automaattisesti kaikkien lippujen sekä lahjakorttien voimassaoloaikaa sulkua vastaavan ajan, joka oli 5 viikkoa. Tätä varten teidän ei tarvitse olla meihin erikseen yhteydessä.

Turvallinen kylpyläkokemus

Hyvä asiakkaamme, haluamme varmistaa sinulle turvallisen kylpyläkokemuksen. Olemme saaneet kiitosta siitä, että olemme alusta asti toimineet korona-ohjeistuksen mukaisesti. Olemme myös lisänneet siivousta tiloissamme, ottaneet pukukaappeja pois käytöstä, ohjeistaneet asiakkaiden toimintaa puku- ja odotustiloissamme sekä rajoittaneet asiakasmääriä tiloissamme. Tutkitusti on myös tiedossa, että klooripitoinen vesi ei ole otollinen virusten leviämiselle. Suosittelemme kuitenkin maskin käyttöä aula- ja pukutiloissamme.

Näin varmistamme sinulle turvallisen kylpyläkokemuksen:

  • Flamingo Spa on Suomen suurin kylpylä. Meillä mahdut polskimaan turvallisesti.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aula- ja pukutiloissamme.
  • Kloorattu uimavesi ei tutkitusti levitä viruksia.
  • Rajoitamme asiakasmääriä ja uintiaika on rajoitettu max 4 tuntiin.
  • Olemme uudistaneet asiakaspolkua puku- ja suihkutiloissa kohtaamisten minimoimiseksi.
  • Tilojemme hygieniaan ja desinfiointiin on panostettu koko olemassaolomme ajan. Sekä uimavesistä että tilojen pinnoista otetaan säännöllisesti näytteet. Hygieniaseurantaa on COVID-19 epidemian myötä tehostettu entisestään siivousyhteistyökumppanimme kanssa.
  • Henkilökuntamme on koulutettu toimimaan asiakaskohtaamisissa turvallisesti.
  • Toivomme asiakkaidemme kiinnittävän huomiota hyvään käsihygieniaan. Tätä varten olemme lisänneet desinfiointilaitteita tiloissamme.
Jos tunnet itsesi sairaaksi tai puolikuntoiseksi, jätäthän käynnin väliin ja tulet meille toiste.

Hae sivustolta