Usein kysyttyä

Minkä ikäinen lapsi voi vielä tulla vanhemman mukana vastakkaisen sukupuolen pukuhuone- ja suihkutiloihin?

Alle 8-vuotias lapsi voi tulla vanhemman mukana naisten/miesten pukuhuonetiloihin. Henkilökuntamme opastaa rannekkeen ja pukukaappien käytössä tarvittaessa.

Onko Flamingo Spasta saatavilla lasten uimakellukkeita? Ja saako allasalueelle tuoda lasten leluja?

Flamingo Span päävastaanotosta voi ostaa kellukkeita. Allasalueelle voi tuoda myös omia kellukkeita ja lasten leluja, kunhan ne ovat puhtaita. Kovin suuria uimaleluja ei voi valitettavasti tuoda.

Mistä näen paljonko kello on ja paljon on aikaa kulunut allasalueella?

Kelloja löytyy liukumäkitornin Maya-temppelin ovi-aukosta, vesipuiston Spa Cafessa ja naisten sekä miesten pesuhuoneiden kohdalta.

Onko Flamingossa parkkipaikkoja ja rajoitettu parkkiaika?

Viihdekeskus Flamingon parkkihallissa on 800 ilmaista parkkipaikkaa. Flamingo Viihdekeskuksen autopaikoitusta valvoo Q-Park Oy. Käytäthän parkkikiekkoa, parkkiaika 5h. Kylpylämme vastaanotosta ei ole saatavilla erikoislupia pidempää pysäköintiä varten.

Kuinka korkeat ovat uimahyppypaikat?

Uimahyppypaikat ovat 3 ja 5 metriä. Hyppyallas on 4 metriä syvä. Hyppypaikat ovat sallittu vain uimataitoisille.

Mistä löytyy vesiliukumäen renkaita?

Magic Maya -rengasliukumäen alapuolelta, liukumäkitornin alta.

Onko kylpylässä kylmävesiallasta?

Valitettavasti ei ole, mutta Spa Kylpylässä on virkistävä Myllynratas kylmävesisuihku.

Voiko missään tupakoida?

Flamingo Spa on savuton kylpylä. Tupakointi on kielletty. Myös sähkötupakan käyttö Flamingo Span alueella on kielletty.

Voiko Vesipuistoon ostaa lahjakortteja?

Kyllä voi, kolmella tavalla:

1. Paikanpäältä Flamingo Span vastaanotosta tai Day Spasta. Myyntipisteet sijaitsevat Flamingon K1-kerroksessa.
2. Verkkokaupastamme
3. Halutessasi lahjakortin postitse, ota yhteyttä myyntipalveluumme, puh. 020 7785 201 tai sales@flamingospa.fi. Älä tällöin tee tilausta netissä. Toimitusmaksu on 20 euroa. Toimitusaika on noin viikko.

Paikanpäältä ja myyntipalvelusta ostetut lahjakortit ovat kartonkisia lahjakortteja, joihin kirjataan tilaajan haluama rahasumma. Ne voidaan myös määritellä asiakaskohtaisesti jättäen arvosumma piiloon ja kirjoittaa lahjakortin sisältävän tilaajan haluama palvelu (esim. sisäänpääsy tai hoito). Lahjakortteja voi kuitenkin käyttää muihinkin palveluihimme, kuin mihin ne ovat tarkalleen määritelty. Voit maksaa Spa Cafe ostokset lahjakortilla lähtiessäsi. Lahjakortit eivät käy hotellipalvelujen maksuun. Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kk ostopäivästä.

Verkkokaupasta ostettuihin lahjakortteihin tulee esille lahjakortin summa. Verkkokaupasta ostettu lahjakortti maksetaan tilauksen yhteydessä ja se saapuu tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, josta lahjakortin voi tulostaa. Verkkokaupasta on myös mahdollista ostaa muutamia valmiita hoitolahjakortteja.

Lahjakortteja voi käyttää osissa. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei voi pidentää. Viimeisen voimassaolopäivän jälkeen lahjakortti poistuu automaattisesti järjestelmästä, eikä toimi enää maksuvälineenä.

Mitkä maksutavat käyvät Flamingo spassa?

Käteinen, Visa Electron ja pankkikortit, luottokortit (kuten Diners, Amex ja Luottokunnan luottokortit Visa ja Mastercard), lisäksi Flamingo Span lahjakortti, Smartum-seteli , sirullinen Smartum liikuntasaldo, Smartum saldo ennakkomaksuna Smartum verkkopalvelun kautta, Virikeseteli ja Virikekortti, Edenred, Eazybreak, Sporttipassi ja Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Online

Virikesetelit, liikuntasetelit ja -kortit käyvät Vesipuiston ja Spa Kylpylän sisäänpääsymaksuun ja liikuntoihin, ei hoitojen maksuun. Liikuntaseteli on henkilöstöetu, joka on yksilöity edunsaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikuntaa tai sisäänpääsyä. Perhelipusta setelillä voi maksaa edun saajan oman osuuden.

Ryhmille suosittelemme yhteismaksua paikan päällä. Laskutus jälkeenpäin onnistuu vähintään 10 hengen yritysryhmille. Laskutuslisä on 20 €. Laskutusosoite tulee ilmoittaa ryhmävarausta tehdessä. Flamingo Spa ei laskuta yksityisasiakkaita.

Voiko Flamingo Spasta poistua ja tulla uudelleen samana päivänä?

Valitettavasti ei voi, elektronisella rannekkeella voi kulkea sisään vain kerran ja ranneke palautetaan lähtöporttiin pois lähtiessä.

Mistä voin tiedustella kylpylään jääneitä tavaroita?

Toimitamme löytötavarat Suomen Löytötavarapalveluun, voitte tiedustella tavaroitanne sieltä.

Suuren löytötavaramäärän vuoksi Flamingo Spa ei vastaa niitä koskeviin tiedusteluihin.

Yhteystiedot:
Suomen Löytötavarapalvelu
Puh 0600 41006 (puh. hinnat)
Mäkelänkatu 56
00510 Helsinki
www.suomenloytotavara.fi

Miten Vesipuisto ja Spa KYLPYLÄ eroavat toisistaan? Mitä Spa kylpylästä löytyy?

Vesipuistosta löytyy altaita ja vesiliukumäkiä kaiken ikäisille, hurjia liukumäkiä vauhdista pitäville sekä altaita rentoutusta kaipaaville. Spa Kylpylä on aikuisille tarkoitettu rentoutumisalue, josta löytyy kuusi saunaa (suomalainen sauna, kaksi höyrysaunaa, biosauna, kristallisauna, perinnesauna), lämminvesiallas ja mineraalivesiallas. Spa Kylpylässä on myös hoitosviittejä, joissa on mahdollista nauttia erilaisista hoidoista, erillisin hoitohinnoin. Kummaltakin alueelta löytyy kahvila-ravintola Spa Cafe, jossa on tarjolla mm. herkullisia hodareita, tuoreita salaatteja ja lämpimiä leipiä. Alkoholittomien juomien lisäksi Spa Cafessa on myös A-oikeudet.

Milloin Vesipuiston ja SPA KylpyläN lipunmyynti loppuu?

Lipunmyynti loppuu 1 h ennen sulkemisaikaa. Uinti-aika loppuu puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Miten elektroniset rannekkeet toimivat?

Rannekkeella pääsee portista sisään yksitellen, portti pyörähtää jokaisella rannekkeella vain kerran. Jokaisella rannekkeella saa myös yhden elektronisen kaapin, eli kaappi lukkiutuu ja avautuu rannekkeella. Rannekkeeseen on myös mahdollista ladata arvoa eli rahasumma tai luottokortilla tehdä rannekkeesta maksuranneke. Jos lataa arvoa, niin käyttämättömän arvon saa lähtiessä käteisenä takaisin. Jos on ladannut luotto-ominaisuuden, ravintolat pyytävät kuittaukset ravintolassa, mutta niitä ei ole veloitettu luotolta. Jos lataa luotto-ominaisuuden, niin ostokset kertyvät rannekkeeseen ja ne maksetaan vasta lähtiessä vastaanoton lähtökassalla. Ostokset voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla. Rannekemaksu on käytössä Spa Kylpylän hoitolassa sekä Spa Cafessa.

Kadonneesta rannekkeesta veloitamme 50 €.

Allasalueella on lukijoita, josta voi tarkistaa rannekkeen ostosten saldon ja kylpylässä vietetyn ajan.

Voiko Flamingo Spasta vuokrata uima-asuja, pyyhkeitä, kylpytakkeja tai tossuja?

Kyllä voi mutta valitettavasti kokoja on rajoitetusti. Uima-asun vuokra on 10 € ja kylpytakin 5 €. Pyyhkeen vuokrahinta Vesipuiston ja Spa Kylpylän asiakkaille 2 €. Kylpytossuja voi ostaa hintaan 4 €.

Päällysvaatteissa Spa Kylpylän ja Vesipuiston alueella oleskelu ei ole sallittua.

Spa Kylpylän sisäänpääsyyn hoitovarauksen yhteydessä kuuluu kylpytakki. Vesipuiston ja Spa Kylpylän sisäänpääsymaksuun ei sisälly pyyhkeen lainaa. Kylpylään voi tuoda myös oman kylpytakin, pyyhkeen ja kylpytossut.

Saako uimashortseja käyttää?

Kyllä, uimashortsien käyttö on sallittu sekä Vesipuistossa että aikuisten Kylpylä alueella.

Tarvitseeko ryhmien tehdä erillistä varausta tullessaan Vesipuistoon tai SPA KylpyläN alueelle?

Yli kymmenen henkilön ryhmistä on hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta voimme tehdä rannekkeet valmiiksi ja sopia etukäteen asiakkaan toivomat maksutavat. Ryhmähinta (- 10%, min 10 hlöä) edellyttää ryhmävarauksen tekoa etukäteen sekä yhteismaksua. Suosittelemme maksua paikan päällä. Jälkilaskutus onnistuu myös, laskutuslisä on 20 €.

Miten Vastaanotosta Kuljetaan Vesipuistoon?

Vastaanotosta kuljetaan pukutiloihin (miehet ja naiset erikseen) ja vaatteiden vaihdon jälkeen suihkutilojen kautta pääset vesipuistoon. Vesipuistossa allasravintola Spa Cafen vieressä on toinen portti, josta pääsee Spa Kylpylään.

Miten vastaanotosta kuljetaan Spa kylpylään tai hoitoihin?

Spa Kylpylään ja hoitoalueelle kuljetaan aina pukutilojen kautta. Vaatteiden vaihdon jälkeen pääset Spa Kylpylään joko Vesipuiston kautta (sisäänkäynti Spa Cafen vieressä) tai päävastaanoton takana olevaa tunnelmallisesti valaistua käytävää pitkin.

Spa Kylpylästä löytyy hoitovastaanotto, johon ilmoittaudutaan 5 min ennen hoitojen alkamisaikaa. Hoitajat noutavat sinut hoitovastaanotosta hoidon alkamisaikana.

Miten kaapit toimivat? Tarvitseeko kolikoita?

Kaapit lukkiutuvat elektronisilla rannekkeilla, joten ei tarvitse kolikoita. Kaappiin laitetaan omat tavarat ja varmistetaan, ettei oven väliin jää mitään, muuten kaappi voi jumittua. Kaapin ovi suljetaan ja ranneke näytetään lukijaan valon vilkkuessa. Kaappi jää normaalisti lukkoon, kun lukijan punainen valo palaa.

Onko miehillE ja naisille eri pukutilat?

Kyllä.

Onko Pukuhuoneissa hiustenkuivaajat

Pukuhuoneissa on naisten puolella kaksi ja miesten puolella yksi kiinteää seinään kiinnitettyä hiustenkuivaajaa maksutta käytössä. Oman föönin saa ottaa mukaan.

Tarvitseeko vauvojen käyttää uima-asua tai uimavaippaa?

Vauvoillakin on oltava uima-asu ja uimavaipan käyttö on pakollista. Flamingo Span päävastaanotosta on ostettavissa kertakäyttö uimavaippoja hintaan 2 €/kpl.

Voiko lastenrattaita ja muita suurikokoisia tavaroita säilyttää vastaanotossa?

Lastenvaunuja ja -rattaita varten vastaanoton yhteydessä on vaunuparkki. Muiden suurikokoisten tavaroiden säilyttämisestä voit kysyä vastaanotosta. Tilaa on rajoitetusti ja tavarat ovat omalla vastuulla.