Skip to content

Valmistaudu kanssamme tähtisateeseen – musiikkielämykset tropiikissa saavat jatkoa syksyllä ✨

24.6.2024
Late Night & Family by Flamingo Spa

Toiveisiinne on vastattu ja keväällä alkaneet Late night -keikkaillat ja Family-tapahtumat saavat jatkoa tulevana syksynä! Luvassa on kolme keikkaviikonloppua, jotka kaikki sisältävät yhden Late night -keikkaillan sekä yhden koko perheen Family-tapahtuman. Tähtisadetta on luvassa Late night -iltoina, joita vietetään 4.10., 15.11. ja 7.12. Illan tähtinä esiintyvät Ilta, DJ Oku Luukkainen ja Benjamin. Hauskat koko perheen Family-tapahtumat järjestään 5.10., 16.11. ja 8.12. Perheen pienimpiä viihdyttävät Henna ja Supersankarit, Mimi ja Kuku sekä Aarne Alligaattori.

Liput myynnissä Ticketmasterin kanavissa nyt – tutustu ja osta.

Huomaathan, että tapahtumissamme tullaan ottamaan kuvia ja videoita markkinointiamme varten.

Tervetuloa nauttimaan syksyn tähtisateesta! 💖

Late Night by Flamingo Spa

Tule mukaan svengaavaan Late Night by Flamingo Spa tapahtumaan, jossa tunnelma kohoaa huipputason musiikin ja vesielementtien yhdistelmästä! Nämä keikkaillat ovat täynnä rytmiä, hauskanpitoa ja unohtumattomia hetkiä – oletko valmis sukeltamaan mukaan? Keikkaillat ovat K-18, joten varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossamme. Alueella palvelee allasravintola Spa Cafe anniskeluoikeuksineen, jossa voit tehdä ostoksia kätevästi rannekkeella.

Premium lippu alk. 49 € / hlö, sisältää:

 • Sisäänpääsy Vesipuistoon sekä Aikuisen kylpylään.
 • Late Night -keikka Vesipuiston puolella klo 22.30–23.30.
 • Ilta jatkuu keikan jälkeen Aikuisten kylpylän tunnelmallisissa tiloissa.
 • Oleskeluaika alueella klo 21.00 – 01.30.

VIP lippu alk. 349 € / kahdelta, sisältää:

 • Majoitus 2 hengen huoneessa Break Sokos Hotel Flamingossa.
 • Buffet-illallinen 2 henkilölle klo 19.00 – 21.00 sekä aamiainen Break Sokos Hotel Flamingossa.
 • VIP-FAST TRACK: Omaa pikakaistaa pitkin vaivattomasti turvatarkastuksen läpi Aikuisten kylpylään.
 • Sisäänpääsy Vesipuistoon sekä Aikuisen kylpylään.
 • Rajattu katselualue aivan esiintymislavan vierestä porealtaassa rentoutuen.
 • Late Night -keikka Vesipuiston puolella klo 22.30–23.30.
 • Ilta jatkuu keikan jälkeen Aikuisten kylpylän tunnelmallisissa tiloissa.
 • Oleskeluaika alueella klo 21.00 – 01.30.

ILTA / PE 4.10.2024

Laulaja-lauluntekijä ILTA tunnetaan sielukkaasta äänestään ja koskettavista sanoituksistaan. Hän on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista ja valloittanut yleisönsä niin suurilla areenoilla kuin intiimeissä klubeissakin. Ilta yhdistää musiikissaan herkkyyden ja voiman, luoden tunnelmia, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Osta liput

DJ OKU LUUKKAINEN / PE 15.11.2024

Oku Luukkaisen ura on vienyt hänet lukemattomiin klubeihin ja tapahtumiin ympäri Suomea, ja hänen mukaansatempaava tyylinsä ja valloittava persoonansa ovat tehneet hänestä festivaalien ja yökerhojen vakiokasvon. Hän soittaa monipuolista musiikkia, jossa yhdistyvät tämän hetken kuumimmat hitit ja ajattomat klassikot, taaten, että jokainen löytää tanssilattialta oman suosikkinsa.

Osta liput

BENJAMIN / LA 7.12.2024

Benjamin on hurmannut yleisönsä sekä Suomessa että ulkomailla. Hän nousi alun perin kuuluisuuteen sosiaalisen median kautta, ja hänen musiikillinen lahjakkuutensa ja karismansa ovat tehneet hänestä yhden maamme kirkkaimmista poptähdistä. Benjamin villitsee yleisönsä hersyvällä lavashow’llaan, jonka monet ovat saattaneet huomata kevään 2023 UMK-karsinnoissa Hoida mut -kappaleen esityksissä.

Osta liput

Family by Flamingo Spa

Tervetuloa nauttimaan perheen yhteisestä ilosta Family by Flamingo Span tapahtumiin! Aamupäivät ovat omistettu perheen pienimmille, kun hauskat lastenartistit astuvat lavalle tanssittamaan ja viihdyttämään lapsia. Luvassa on iloista menoa ja naurua – varmista, että koko perhe on mukana luomassa unohtumatonta yhteistä kokemusta!

Portit aukeaa klo 9.00 ja esityksien showtime klo 10.00-11.00.

Lipun hinta 33 € / henkilö, alle 3 vuotiaat 13 €. Voitte jäädä polskimaan Vesipuistoon discon jälkeen.

HENNA JA SUPERSANKARIT / LA 5.10.2024

Hennan ja Supersankareiden musiikin kautta käsitellään kaveritaitoja, tunnetaitoja sekä luonnon ihmeitä. Livekeikka on tarkkaan mietitty, viihdyttävä, opettavainen ja tunteita herättävä kokonaisuus. Musiikkiyhtye on myös ollut ehdokkaana vuoden 2023 lastenmusiikkiyhtyeeksi, lastenmusiikkilevyksi sekä lastenlauluksi.

Osta liput

MIMI JA KUKU / LA 16.11.2024

Lauantaina 16.11.2024 perheen pienempiä viihdyttää super suosittu kaksikko Mimi ja Kuku. He ovat tunnettuja mm. Pikku Kakkosen aamuista. Viihdyttävä ohjelma koostuu yhteisestä laulamisesta ja leikkimisestä.

Osta liput

AARNE ALLIGAATTORI / SU 8.12.2024

Vuonna 2003 perustettu yhtye soittaa iloista ja tarttuvaa lastenmusiikkia. Ihastuttava ja halittava Aarne Alligaattori keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja, joita kutsutaan myös Kongo-rummuiksi. Lavalla saattaa välillä myös kummitella. Mitähän Aarne ja safariasuiset miehet keksivätkään?

Osta liput

Hae sivustolta