Skip to content

Tuo eskariryhmä uimaopetukseen Flamingo Spa Vesipuistoon

15.2.2023
Uimaopettaja opettaa kahta lasta uimaan kellukkeiden avulla

Miltä kuulostaisi uimaopetus eskariryhmällenne ainutlaatuisessa vesipuistoympäristössä, jossa riemun, leikin ja uuden oppimisen voi yhdistää samalla reissulla? Valittavana on kaksi erilaista opetuskokonaisuutta; yhden ja kolmen kerran opetuspaketit.

Uimaopetuksen sisältö

Ryhmän saapuessa allastiloihin puolet aloittaa ohjatulla tunnilla opetusalueella ja puolet vapaa-ajalla lastenaltaalla. Vaihto suoritetaan 30min jälkeen.

Opetuksessa harjoitellaan seuraavia asioita: veteen tutustuminen, kastautuminen, jalkojen irrottaminen pohjasta, kellunnat sekä liu’ut. Opetus tukeutuu vahvasti tarinallisuuteen leikkien ja pelien kautta.

Opetukset järjestetään aamupäivisin ma-to klo 9–12 välillä. Kerralla uimaan voi tulla 20 lasta, jotka jaetaan opetuksessa kahteen ryhmään. Päiväkoti on jakanut ryhmän valmiiksi ja me varmistamme laadukkaan sekä turvallisen opetuksen. Ryhmällä on oltava koko vierailun ajan omat valvojat (2–3 valvojaa ryhmäkoon mukaan).

Valittavat ajankohdat

Kevät 2023

Viikot: 16–18 (huhtikuu) / 19–21 (toukokuu)

Syksy 2023

Viikot: 36–38 (syyskuu) / 39-41 (lokakuu) / 45-47 (marraskuu) / 48-50 (joulukuu)

Hinta

Yksi opetuskerta

200 € + alv.  Paketti sisältää opetuksen 30 min ja vapaan uinnin 30 min. Vapaan uinnin aikana lapsilla on käytössään lastenallas ja liukumäki. Opetus järjestetään yhtenä kertana.

Kolme opetuskertaa

400 € + alv.  Paketti sisältää opetuksen 30 min ja vapaan uinnin 30 min. Vapaan uinnin aikana lapsilla on käytössään lastenallas ja liukumäki. Opetus järjestetään kolmena eri päivänä/ajankohtana kolmen viikon jakson sisään.

Paketti on vahvistettava viimeistään kolmea viikkoa ennen ryhmän aloitusajankohtaa!

Kiinnostuitko vai jäikö jokin asia vielä mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse yritysmyynti@flamingospa.fi tai puhelimitse 020 7785 201 niin katsotaan teille sopiva kokonaisuus.

Kysy lisää Tutustu Vesipuistoon Lue, kuinka Jonnan poika oppi uimaan Flamingo Spa Vesipuistossa

Hae sivustolta