Skip to content

Night by Flamingo Spa illat alkavat 29.4.! ✨

3.4.2023
Kuvassa teksti Late night by Flamingo Spa 29.4.2023, tule ja koe!

Aikuisten kylpylässä (K18) järjestetään ainutkertainen Night by Flamingo Spa tapahtuma. Osta lippusi ja varaa paikkasi ennakkoon verkkokauppamme kautta. Tapahtumalippuun sisältyy sisäänpääsylippu Aikuisten kylpylään, illan ohjelmanumero, lasillinen samppanjaa allasravintola Spa Cafesta sekä itse tehtävä varatalokuorinta + kasvonaamio Aikuisten kylpylän hoitolamaailman vastaanotosta. Lippu ei sisällä Vesipuiston käyttöoikeutta.

Night by Flamingo Spa tapahtuman teemoja on kaksi: Late night by Flamingo Spa ja Relax night by Flamingo Spa. Ensimmäinen Late night by Flamingo Spa tapahtuma järjestetään lauantaina 29.4.2023. Tarkemmat teemakuvaukset, aikataulun sekä illan ohjelman löydät alta.

Huomaathan, että tapahtumaan osallistuminen on mahdollista vain tapahtumalipulla, joita on myynnissä rajoitettu määrä!

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, joten varauduthan todistamaan ikäsi saapuessasi kylpylän vastaanottoon.

Lippu oikeuttaa yhteen käyntiin ja on voimassa tiettynä tapahtumailtana. Lipun koko sisältö tulee käyttää kerralla. Jos sairastut, otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Pidätämme oikeuden aikataulun ja sisällön muutokseen.

Tapahtuma­lippu: Late night by Flamingo Spa 29.4.2023

Late night on svengaava ja viihteellinen ilta. Nauti erilaisista saunoista sekä pulahda upeisiin altaisiin. Istu lämminvesialtaassa juomia nautiskellen ja ympäristöä aistien. Kellu mineraalialtaassa vedenalaista musiikkia kuunnellen. Entä uskallatko pulahtaa raikkaaseen Avanto kylmävesialtaaseen?

Kutsu ystävät mukaan ja tulkaa viettämään svengaavaa iltaa Flamingo Spa Aikuisten kylpylään.

Illan esiintyjänä on karismaattinen laulaja-lauluntekijä Osmo Ikonen. Esiintyminen alkaa klo 22:30 ja sen kesto on n. 1 tunti.

Saapuminen kylpylään klo 21.30 alkaen. Oleskeluaika kylpylän alueella päättyy klo 00.30. Poistuminen pukuhuoneista klo 01.00 mennessä.

Lue lisää ja osta lippu

Tapahtuma­lippu: Relax night by Flamingo Spa – ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Relax night tarjoaa vierailleen rauhallisen, seesteisen kylpyläkokemuksen. Nauti lempeistä löylyistä höyrysaunoissamme. Nappaa mukaan virkistävä smoothie tai moctail ja vaali omaa hyvinvointiasi lämminvesialtaassa rentoutuen.

Kaikki tapahtumat löydät verkkosivujemme Tapahtumakalenterista.

Tapahtumakalenteriin

Hae sivustolta