Skip to content

Kylmästä lämpimään – ainutlaatuiset musiikkielämykset tropiikissa 🍍

4.12.2023
Late night by Flamingo Spa 2.2.2024 ja Family by Flamingo Spa 3.2.2024.

Helmikuun ensimmäinen viikonloppu sisältää svengaavaa viihtymistä ja hauskaa joraamista kylpylän lämmössä. Perjantaina 2.2. järjestämme kylpylässämme aikuisille suunnatun Late night by Flamingo Spa tapahtuman Jukka Pojan reggae musiikin tahtiin. Lauantai 3.2. on pyhitetty perheen pienimmille Family by Flamingo Spa tapahtuman muodossa jossa Kikattava Kakkiainen järjestää lasten vesidiscon. Molemmat musiikkielämykset saat nauttia suoraan altaistamme.

Liput myynnissä Ticketmasterin kanavissa nyt – tutustu ja osta.

Huomaathan, että molemmissa tapahtumissa tullaan ottamaan kuvia ja videoita markkinointiamme varten.

Tervetuloa viettämään viihtyisää tapahtumaviikonloppua kanssamme. 👋

Perjantai 2.2.2024 Late Night by Flamingo Spa

Tule mukaan svengaavaan Late Night by Flamingo Spa tapahtumaan, jossa tunnelma kohoaa huipputason musiikin ja vesielementtien yhdistelmästä! Tämä tapahtuma on täynnä rytmiä, hauskanpitoa ja unohtumattomia hetkiä – oletko valmis sukeltamaan mukaan? Tilaisuus on K-18, joten varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossamme.

Turvatarkastus tehdään kaikille asiakkaille; laukuille ja repuille ennen pukuhuoneisiin siirtymistä. Pukuhuoneet on jaettu erikseen naisille ja miehille. Suihkutilojen yhteydestä, löydät perinteisen suomalaisen saunan. Ota mukaan uima-asu sekä pyyhe ja halutessasi pefletti, kylpytakki ja tossut. Tarvittaessa voit ostaa ne myös vastaanotostamme. Alueella palvelee allasravintola Spa Cafe, jossa voit tehdä ostoksia kätevästi rannekkeella. Ostokset maksetaan lähtiessä vastaanotossamme.

Peruslippu 38 € / hlö, sisältää:

 • Sisäänpääsy Vesipuiston alueelle, jossa käytössä attraktioallas, sporttiallas, villivirta, rengasliukumäki sekä inkaputous.
 • Portit aukeaa 02.02.2024 klo 21.00 – Showtime klo 22.30–23.30.
 • Oleskeluaika alueella klo 21.00 – 01.30.

Premium lippu 59 € / hlö, sisältää:

 • Sisäänpääsy Vesipuistoon sekä Aikuisen kylpylään, jossa nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin.
 • Portit aukeaa 02.02.2024 klo 21.00 – Showtime Vesipuiston puolella klo 22.30–23.30.
 • Premium lipun ostaneilla ilta jatkuu keikan jälkeen Aikuisten kylpylän tunnelmallisissa tiloissa.
 • Oleskeluaika alueella klo 21.00 – 01.30.

VIP lippu 350,50 € / kahdelta, sisältää:

 • Majoitus 2 hengen huoneessa Break Sokos Hotel Flamingossa. Sisäänkirjautuminen aikaisintaan kello 16.00 (Uloskirjaus lähtöpäivänä kello 12.00).
 • Ensiluokkainen buffet-illallinen 2 henkilölle klo 19.00 – 21.00 sekä aamiainen Break Sokos Hotel Flamingossa.
 • VIP-FAST TRACK: Hotellihuoneista omaa pikakaistaa pitkin vaivattomasti turvatarkastuksen läpi Aikuisten kylpylään.
 • Sisäänpääsy Vesipuistoon sekä Aikuisen kylpylään; nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin.
 • VIP –lippujen haltijoille on varattu oma rajattu katselualue aivan esiintymislavan vierestä porealtaassa rentoutuen.
 • Portit aukeaa 02.02.2024 klo 21.00 – Showtime Vesipuiston puolella klo 22.30–23.30.
 • Flamingo Spa VIP (K-18), 2 hengen paketin ostaneilla ilta jatkuu keikan jälkeen Aikuisten kylpylän tunnelmallisissa tiloissa.
 • Oleskeluaika alueella klo 21.00 – 01.30.

Artistina Jukka Poika

Jukka Poika, alun perin lukiobändissä aloittanut artisti, on noussut merkittäväksi reggaen edustajaksi. Hänen soolouransa alkoi 2010-luvulla hittien kuten “Mielihyvää” myötä, ja hän on jatkanut menestystään myös Vain elämää -ohjelmassa. Viime vuosina hän on julkaissut uusia hittejä kuten “Papaija” ja “Haituvat”, ja edelleen reggaen monipuolisuus innoittaa häntä musiikillisesti.

Portit aukeaa klo 21.00 ja illan artistin showtime klo 22.30-23.30.

Osta lippu

Lauantai 3.2.2024 Family by Flamingo Spa

Tervetuloa nauttimaan perheen yhteisestä ilosta Family by Flamingo Span tapahtumaan! Aamupäivä on omistettu perheen pienimmille, kun Kikattava Kakkiainen astuu lavalle tanssittamaan ja viihdyttämään lapsia. Luvassa on iloista menoa ja naurua – varmista, että koko perhe on mukana luomassa unohtumatonta yhteistä kokemusta!

Lipun hinta 33 € / henkilö, alle 3 vuotiaat 11 €. Voitte jäädä polskimaan Vesipuistoon discon jälkeen.

Esiintyjänä Kikattava Kakkiainen

Kakkiaisen ja kumppaneiden seikkailuja Havunhelman metsässä on saanut toistaiseksi seurata mobiilipelien ja Pikku Kakkosen suositun animaatiosarjan avulla, mutta nyt vuorossa on lasten pitkään odottama Kakkiaisen ensimmäinen oma biisi!

Kikattava Kakkiainen lähtee viihdyttämään lapsia myös keikoille Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

Portit aukeaa klo 9.00 ja Kikattavan Kakkiaisen showtime klo 10.00-11.00.

Osta lippu

Hae sivustolta