Skip to content

Funparkin syksy on täynnä toimintaa 🍂

24.8.2023
Kuvassa Funparkin leluja sekä kiipeilyputket.

Jippiii! Funpark by Flamingo Spa lasten sisäseikkailupuiston syyskausi voi vihdoin alkaa. Luvassa on tuttuja aktiviteettejä sekä takuuvarmaa leikkimistä ja kiipeilyä kuivin jaloin. Löydät meidät kauppakeskus Jumbo-Flamingon 1. kerroksesta – Flamingon päädystä.😍🍂

Meillä saa heittäytyä hurjaan viidakkoseikkailuun ja kiipeillä kuin apina sekä juosta kuin gepardi! 🙊

Tapahtumat

🟡 Pyöreät Päivät 31.8.-1.9.2023 🔴
Kauppakeskus Jumbo-Flamingon Pyöreiden Päivien kunniaksi, pääsee Funparkiin leikkimään Prepaid lipun hinnalla to-pe 31.8.-1.9.2023 välisenä aikana. Funpark by Flamingo Spa – ranneke lasten sisäleikkipuistoon 6 € (norm. 10 €) on ostettavissa vain paikanpäältä, eikä lippuja voi varata tai ostaa ennakkoon.

🎵 Muskari 4.9.2023 alkaen🎵
Musiikin iloa, riemua ja elämyksiä Soivien Musikanttien muskarissa! Valloittavat muskarit järjestetään syyskuussa joka maanantai klo 18.00 sekä marraskuun joka maanantai klo 11.30. Muskari sisältyy Funparkin rannekkeen hintaan ja erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Muskarissa sukelletaan musiikin maailmaan laulaen, soittaen, lorutellen, liikkuen, leikkien ja kuunnellen. Musisoidessa hyödynnetään monipuolisesti omaa ääntä, kehoa ja erilaisia soittimia. Uusia asioita opitaan kokeilemalla ja oivaltamalla yhdessä oman tutun aikuisen seurassa. Muskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä, vaikuttaa oman positiivisen musiikkisuhteen syntymiseen, kehittää musiikin perustaitoja sekä vahvistaa lapsen ja aikuisen vuorovaikutustaitoja. Samalla kehittyvät monet konkreettiset taidot, kuten motoriset, kielelliset ja ryhmätyötaidot sekä lapsen kuuntelu- ja
keskittymiskyky. Aiempaa kokemusta laulamisesta, soittamisesta tai muskareista ei tarvitse olla.

Muskari soveltuu mainiosti perheen pienimmille taaperoillekin! 😍

🍼 Taaperotiistai 5.9.2023 alkaen🍼
Tule tapaamaan muita pienten lasten vanhempia sekä puuhailemaan yhdessä taaperosi kanssa! Funparkista löytyy paljon ihmeteltävää sekä yhteistä tekemistä perheen pienimpien taaperoiden kanssa.👶 TaaperoTiistain sisäänpääsy 0-3 -vuotiaille vain 5 € tiistaisin klo 11-14.00. Huomaathan, että TaaperoTiistaita ei ole sesonkiviikoilla, eli viikot 1, 8, 9, 42 ja 52. Etu voimassa tiistaisin 5.9.-19.12.2023.

Edullinen yhdistelmälippu – Tiketti tropiikkiin 🌴

Oletko jo huomannut, että verkkokaupassa on myynnissä edullinen yhdistelmälippu Vesipuistoon ja Funpark by Flamingo Spa sisäleikkipuistoon?
Tiketti tropiikkiin sisältää yhden Flamingo Spa Vesipuiston* junnulipun (3-9 -vuotiaille) sekä yhden sisäänpääsyn sisäleikkipuisto Funpark by Flamingo Spahan. Tiketti tropiikkiin on voimassa ma-su 3 kuukautta ostopäivästä. Tutustu yhdistelmälippuun tarkemmin tästä.

Tutustu Funparkiin Osta lippu verkkokaupasta

Hae sivustolta