Skip to content

Flamingo Day Spa kauneushoitola uudistuu

28.12.2022
Kuvassa henkilö peikonlehden takana ja teksti Flamingo Day Spa on pian MySense by Flamingo Spa.

Uudistamme Flamingo Day Spa kauneushoitolaa tammi-helmikuussa. Uudistuksen aikana Day Span hoidot toteutetaan poikkeuksellisesti Aikuisten kylpylän hoitolamaailmassa.

Remontin aikana, tarjolla on hieman suppeampi hoitovalikoima. Hoitoja pääset varaamaan täältä.

Uudistumme, jotta te, asiakkaamme, saisitte helposti samasta paikasta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut.

MySense by Flamingo Spa avautuu maaliskuussa

Lempeä kauneuden ja hyvinvoinnin keskus MySense tarjoaa tuloksellista ihonhoitoa, monipuolisia kauneudenhoitopalveluita sekä lempeitä joogatunteja.

Tavoitteenamme on, että meiltä lähdetään kotiin rentoutuneena ja täynnä hyvää oloa – sisäisesti ja ulkoisesti. Palveluidemme lisäksi myös kauniit tilamme edistävät hyvinvointia.

Keskitymme vahvasti tulokselliseen ihonhoitoon, mutta tarjoamme kaikki luonnollista hehkeyttä tukevat monipuoliset kauneudenhoitopalvelut. Palvelutarjontaamme vahvistaa lisäksi hyvää oloa edistävät lempeät joogatunnit sekä muut monipuoliset hyvinvointi palvelut, kuten hieronnat.

Meillä voi irrottautua arjesta tulemalla hoitoon työpäivän jälkeen tai ostosten lomassa. Tarjoamme selkeitä palvelupaketteja myös ryhmille, esimerkiksi joogatunteja yrityksille
tai polttariseurueille.

Otathan Instagramissa tilimme @mysensebyflamingospa seurantaan, niin pääset seuraamaan remonttimme vaiheita sekä tutustumaan ensimmäisten joukossa konseptiimme.

Avajaiset 23.3.2023

Vietämme MySense by Flamingo Span avajaisviikkoa 20.-26.3.2023 ja kutsumme sinut vierailemaan upeissa tiloissamme. Luvassa on avajaistarjouksia, tuote-esittelyjä ja muuta mukavaa.

Seuraa MySense by Flamingo Spata Instagramissa

 

Hae sivustolta