Skip to content

Välilasku Vantaalla – parhaat vinkit jatkolentoa odottaville

5.10.2022
Kuvassa Aikuisten kylpylän lämminvesiallas sekä lentokoneen siipi.

Onko edessä välilasku Helsinki-Vantaalla?  Jos jatkolentoon on aikaa useamman tunnin verran, kannattaa aika käyttää hyödyksi rentoutumalla Flamingo Spa kylpylän lämpimissä altaissa! Meillä jatkat lomaa alku- tai loppupäästä, ja tarjoamme virkistävän keitaan myös työmatkalaisille.

Flamingo Spa on juuri sitä, mitä lentomatkustaja tarvitsee, oli se sitten rentoutuminen saunassa tai vaikkapa kuntouintipyrähdys pitkän paikallaan istumisen jälkeen. Meiltä saat sopivan paketin hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä riippumatta siitä, olit sitten liikkeellä koko perheen voimin, kaksin tai yksin.

Lentokentältä nopeasti kylpylän lämpöön

Kylpylän tarjonta on vain parinkymmenen minuutin bussimatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tällä hetkellä meille pääsee useilla paikallisliikenteen linjoilla. Aikataulut ja linjojen ajantasaiset tiedot kannattaa tarkistaa aina HSL:n reittioppaasta.

Kun matkoihin menee aikaa vähän esimerkiksi Helsingin keskustassa käymiseen verrattuna, mahtuu välilaskuusi enemmän ohjelmaa. Vesipuiston ja span lisäksi voit hyvinkin ehtiä katsoa myös muuta viihdekauppakeskus Jumbo-Flamingon tarjontaa.

Käytä välilaskun aika hyödyksi

Vierailun Flamingo Spassa ei tarvitse tarkoittaa nimenomaan kylpyläkäyntiä. Välilaskun ajan voi käyttää hyödyksi esimerkiksi varaamalla ripsien taivutuksen, kynsien kestolakkauksen tai ajan urheiluhierojalle MySense by Flamingo Spa -kauneushoitolasta.

Välilaskun aikana voi toki tehdä myös töitä ja tavata pääkaupunkiseudulla majailevia asiakkaita, kumppaneita tai kollegoita. Jos tapaaminen on rento, eikä läppäreitä tarvita mukaan koko ajaksi, suosittelemme varaamaan esimerkiksi monipuolisen Laituri-tilamme, joka käy yli kymmenen hengen kokoontumisiin. Varsinaisia kokoustiloja löytyy lähistöltä, kuten Break Sokos Hotel Flamingosta, jonka kanssa meillä on tarjota esim. kätevä puolipäiväpaketti. Tutustu tähän ja muihin ryhmäpaketteihimme.

Pikaisesti perheen kanssa tai pienemmällä porukalla

Flamingo Spa on sisävesipuisto, joten meillä on tasaisen lämmintä talven paukkupakkasilla, syksyn sateilla ja keväisen loskan keskellä. Perheille suosittelemme tietenkin käyntiä Vesipuistossa tai Funpark by Flamingo Spa -sisäleikkipuistossa, molemmat auttavat purkamaan pitkän paikallaan istumisen aiheuttamat energiapatoumat pienissä tai isommissakin lapsissa.

Yksin tai kaksin matkustaville on tarjolla Vesipuiston anti, johon sisältyvät lasten rakastamien liukujen ja hyppytornin lisäksi myös vesiliikunta ja kuntouintiradat. Pääset siis mukavasti verryttelemään jäseniäsi jatkolentoa odotellessasi. Tietenkin tarjolla on myös Aikuisten kylpylä rentouttavine saunoineen, Hoitolamaailman hoitoineen ja ihanine kylmä- ja lämminvesialtaineen.

Tämän monipuolisen palvelukattauksen lisäksi tarjolla on toki myös ruokaa! Jos lentokoneateria on jäänyt tilaamatta, tai se ei ole vain maistunut, palvelee meillä Spa Cafe sekä Vesipuiston että Aikuisten kylpylän puolella, lisäksi kylpylästä voit ostaa hienot cocktailit ja mocktailit juhlistamaan reissun alkua tai loppua. Aivan sisäänkäyntiämme vastapäätä löydät myös Deliberi Flamingon, jossa voit syödä kevyen välipalan tai kunnon aterian. Voit tutustua ravintoloihimme tällä sivulla.

 

Tervetuloa!

Hae sivustolta