Skip to content

Huolettomat lasten synttärikemut Flamingo Spassa

12.7.2023
Kuvassa katettu synttäripöytä ja kulho täynnä irtokarkkeja.

Miten olisi lasten synttärit, joita varten ei tarvitse itse leipoa, shoppailla eikä siivota? Sellaiset on tarjolla Flamingo Spassa Vantaalla! Meillä voit valita paikaksi joko sisäleikkipuisto Funpark by Flamingo Span tai koko perheen hauskan Vesipuiston.

Sisäleikkipuiston peuhusynttärit

Funpark by Flamingo Spa on meidän viidakkoteemainen sisäleikkipuistomme, jossa järjestätte synttäritarjoilut 6–12 hengen porukalle erillisessä synttärihuoneessa ja peuhaatte lisäksi leikkipuiston puolella. Myös ihan koko puiston voi vuokrata päivänsankarin ja vieraiden käyttöön.

Perheen pienimpien synttäripaketteihin kuuluvat sekä lasten että aikuisten sisäänpääsyt sisäleikkipuistoon kahdeksi tunniksi, ja synttärihuone on käytössänne puolet tästä ajasta. Vieraat pääsevät kiipeilemään, liukumaan ja pelaamaan sydämensä kyllyydestä viidakkoteeman keskellä!

Myös synttärihuone on viidakkoteemainen, ja koristelemme sen teitä varten ilmapalloilla ja serpentiineillä. Tarjolla on valitsemianne herkkuja sekä pieni synttärilahja henkilökunnalta. Kaikilla synttäreillämme tarjoillaan irtokarkkeja, sipsejä ja mehua sekä sankarin valinnan mukaan donitseja tai poppareita.

Kaikkiin paketteihin voit tilata lisätarjoiluja synttäreiden varauslomakkeella. Tarjolla on mm. kahvia ja teetä aikuisille, lapset taas ovat tykänneet kovasti esimerkiksi leijonan vihannestikuista ja linnun hedelmävartaista.

Pakettimme voivat vaihtua ajan myötä, ajan tasalla olevan tarjonnan voit aina tarkistaa Funpark by Flamingo Spa synttärisivulta.

Vesipuistosynttäreillä herkutellaan ja polskitaan

Vähän isommille lapsille järjestetään meneviä synttärikemuja Vesipuiston puolella. Altaat, liukumäet, hyppytorni ja kaikki muut Vesipuiston menomestat antavat vauhtia synttärisankarille sekä kavereille, ja valmiiksi katettu synttäripöytä kruunaa bileet.

Vesipuistosynttäreillä on valittavana vähän enemmän valmiita tarjoilupaketteja lapsille, suosittuja ovat olleet karkki- ja limuherkkujen lisäksi esimerkiksi pizzat ja snack-korit. Jätskilläkin meillä pääsee halutessaan herkuttelemaan! Aikuisten kahvi- tai teekuppi kuuluu hintaan. Lisätarjoilut voit täälläkin napata mukaan pakettiin synttäreiden varauslomaketta täyttäessäsi.

Synttäripaketteihin kuuluu neljän tunnin oleskelu Vesipuiston alueella, jonka aikana pääsette 45 minuutiksi koristellun ja katetun synttäripöydän ääreen. Voitte myös varata pienestä lisämaksusta oman pukutilan, jos haluatte vaikkapa antaa päivänsankarille lahjoja hieman Vesipuistoa kuivemmissa oloissa. Katso tarkemmat tiedot ja varaa synttäripaketti teidän päivänsankarinne toiveiden mukaisesti!

Järjestä ja kutsu helposti

Flamingo Spassa Vantaalla järjestetyistä lasten syntymäpäivistä pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Aikuisille ne ovat helpot, sillä me huolehdimme tarjoiluista ja siivouksesta. Kutsunkin voit tulostaa kätevästi sivuiltamme! Vesipuiston pakettihinnat koskevat lapsia, mutta valvojiksi tulevat aikuisetkin (vähintään yksi viittä lasta kohden) saavat lippunsa tavallista edullisemmin.

Katso tarkemmat ehdot Funpark by Flamingo Spa synttäripakettien sivulta tai koko perheen Vesipuiston synttärisivustolta.

Hae sivustolta