Skip to content

Hemmotteluilta Flamingo Spassa – aisti arjen mieltä tyynnyttävä hiljaisuus

20.4.2022
Miltä kuulostaisi irtautuminen arjesta vaikkapa työpäivän päätteeksi? Lue, miten Flamingo Spa tarjoaa loistavat puitteet hemmotteluiltaasi!

Miltä kuulostaisi irtautuminen arjesta vaikkapa työpäivän päätteeksi? Flamingo Spa tarjoaa siihen loistavat puitteet monipuolisine saunoineen, altaineen ja hoitoineen. Samalla voit nauttia virkistäviä juomia ja herkutella ravintolan antimilla.

Saunomisen ja kylpemisen yhdistelmä saa aikaan hyvän ja raukean olon

Saunominen tekee tutkitusti hyvää mielelle, verenpaineelle ja iholle sekä auttaa lihasten palautumisessa. Se voi vaikuttaa myös vastustuskykyyn, keuhkojen ja sydämen terveyteen sekä unen laatuun. Saunoja Aikuisten kylpylän puolelta löytyy kahdeksan erilaista – mihin sinä suuntaisit ensimmäisenä?

Höyrysaunoja löytyy useita erilaisilla höyryillä ja tuoksuilla, on mm. katajaa ja hunajaa. Höyry herättää koko kehon rentouttaen lihaksia sekä parantaen verenkiertoa. Suolasaunassa voit taas hemmotella ihoasi puhdistautumalla suolakuorinnan avulla. Vai nautitko mieluummin tuhdimmista löylyistä tai tervantuoksuisesta perinnesaunasta? Entä oletko ennen kokeillut saunajoogaa? Siihenkin tarkoitukseen löytyy oma sauna ja mahdollisuus itsenäisesti virtuaaliohjaajan opastamana.

Toiset haluavat pulahtaa saunomisen ohessa virkistävään kylmävesialtaaseen, toiset jatkavat ennemmin kehorentoutusta lämmön avulla lämminvesialtaassa. Rentoutumaan voi astella myös mineraalialtaan syleilyyn vedenalaista musiikkia kuunnellen tai kokeilemaan altaassa rauhallista ja rentouttavaa venyttelyä virtuaaliohjaajan opastuksella.

Seesteisen rentouttava tunnelma jatkuu hoidoilla

Aikuisten kylpylästä löytyy ajanvarauksella savinaamiohuone Taika, jossa voit levittää ihanan aromaattisen valkosavinaamion ihollesi. Anna saven vaikuttaa samalla kun huone täyttyy lämpimällä höyryllä. Lisäksi kylpylässä on upea jalkakylpytila, johon voi ostaa Flamingo Span vastaanotosta valitsemansa kylpysuolan. Vastaanotossa myydään erilaisia vartalokuorintoja, joita voi käyttää isossa höyrysaunassa. Jos taas jätät hoitojen tekemisen mieluummin ammattilaisten käsiin, voit valita mieleisesi hyvinvointia edistävät hoidot Aikuisten kylpylän yhteydessä toimivan Hoitolamaailman valikoimasta.

Aloita vaikkapa poistamalla kuollutta ihosolukkoa kirkastavalla kokovartalon kuorinnalla, jatka hemmottelua ylellisellä kasvohoidolla ihotyyppisi mukaan valituilla tuotteilla ja kruunaa hemmotteluhetki syvärentouttavalla hieronnalla, jossa hyödynnetään ravitsevia ja kosteuttavia öljyjä ja voiteita. Hieronta viimeistelee lihasten rentoutuksen ja laittaa aineenvaihdunnan tehokkaasti liikkeelle.

Napostele ja virkistäydy nautinnon lomassa

Kylpylähetken ja hieronnan jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä. Allasravintola Flamingo Spa Cafessa on tarjolla myös valikoima virkistäviä cocktaileja ja moctaileja, jotka syntyvät baarimestareilta käden käänteessä. Hemmottelun lomassa voit nauttia Spa Cafesta välipalaksi vaikkapa raikkaan salaatin, smoothien, maukkaita tapaksia tai burgereita. Vaihtoehtoja löytyy niin pieneen herkutteluun kuin isompaankin nälkään.

Haluatko nautiskella yksin vai yhdessä

Kaipaatko mieluummin omaa hetkeä ajatustesi kanssa vai haluatko jakaa hemmottelukokemuksen ystävän tai rakkaan kanssa? Flamingo Spa -kylpylässä on tunnelmallisia hoitohuoneita, jotka sopivat niin pariskunnille kuin pienille ryhmillekin. Kun tiedät montako henkilöä on lähdössä, voit ostaa liput edullisempaan ennakkohintaan verkkokaupastamme. Yli kuuden hengen varaukset hoituvat kätevimmin myyntipalvelumme kautta.

Verkkokaupasta ostettu kertalippu on voimassa kolme kuukautta ostopäivästä. Jos olet lyönyt jo päivänmäärän lukkoon ja tiedät tulevasi Aikuisten kylpylään viikonloppuna (pe-su), teethän paikkavarauksen verkkokaupassamme. Paikkavaraus varmistaa, että kylpylässä on tilaa juuri haluamanasi ajankohtana. Paikkavarauksen tekeminen ei maksa mitään. Tee samalla varaus myös hoitolamaailman hoitoihin ja ala virittäytyä mielessäsi tulevaan hemmotteluhetkeen.

Huomioithan, että ikäraja Aikuisten kylpylään on 18 vuotta. Aikuisten kylpylän lipulla pääsee molemmille puolille eli myös koko perheen Vesipuistoon. Tutustu myös verkkokaupassa myytäviin paketteihin ja lahjakortteihin!

Hae sivustolta