Skip to content

Muista isää hemmottelevalla lahjalla

Etsitkö täydellistä isänpäivälahjaa? Tarjoamme upean vaihtoehdon – hanki isällesi unohtumaton elämyslahjakortti Flamingo Spahan!

Tarjoa isälle rentouttavia ja hemmottelevia kylpylä palveluita sekä yhteistä aikaa. Nämä tekevät isänpäivästä varmasti erityisen.

Tee isänpäivästä ikimuistoinen Flamingo Span lahjakortilla – varmista paikkasi suosikkilapsena!

Lahjakortti isälle Flamingo Spahan

Valitse erilaisista lahjakorttivaihtoehdoista. Mikähän mahtaisi olla isällesi mieluisin? Isänpäivä on hyvä tilaisuus ilmaista kiitollisuutta ja rakkautta isää kohtaan.

Valittavissa on esimerkiksi klassista hierontaa, jalkahoitoa sekä yhteistä aikaa Vesipuistossa tai Aikuisten kylpylässä. Lahjakorttimme tarjoaa myös mukavan hetken kiireisen arjen keskellä.

Lahjakortin voi helposti ostaa verkkokaupastamme tai paikanpäältä vastaanotostamme kylpylän aukioloaikojen puitteissa.

Tästä verkkokauppaan

Vinkkejä ja ideoita isänpäivään

Isänpäivää voi juhlistaa monin eri tavoin. Aloita päivä valmistamalla herkullinen aamiainen isällesi. Suunnatkaa aamiaisen jälkeen ulos luontoon nauttimaan raittiista ilmasta tai pelailkaa yhdessä esimerkiksi lautapelejä. Myös kylpyläkäynnin voi yhdistää mainiosti isänpäivän aktiviteetteihin. Suunnittele isänpäivä niin, että teette mieluisia asioita ja vietätte aikaa yhdessä. Muista myös antaa hänelle ajatuksella valittu lahja.

Jokainen isä kaipaa joskus pientä hemmottelua – myönsipä hän sitä tai ei. Tutustu alta vinkkeihimme tai tutustu koko valikoimaan verkkokaupassamme.

Anna isälle yhteistä aikaa

Isänpäivä on hieno tilaisuus ilmaista kiitollisuutesi ja rakkautesi isääsi, joten suunnittele päivä hänen mieltymystensä mukaan ja tee siitä unohtumaton juhla. Nauttikaa yhdessäolosta koko perheen kesken.

Isä arvostaa yhteistä aikaa ja hemmottelua kylpylässä. Hierontalahjakortti on arvostettu lahja, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen. Jalkahoitoon omistettu lahjakortti soveltuu mainiosti isille, jotka seisovat tai kävelevät paljon. Vapaavalintainen kylpylälahjakortti on taas täydellinen vaihtoehto kun haluat antaa isälle mahdollisuuden valita käyttökohteen oman mieltymyksensä mukaan.

Osta verkkokaupastamme helposti lahjakortti, joka on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Tästä verkkokauppaan

Hae sivustolta