Skip to content

Lisätietoja: Ravintolapäällikkö Mari Ekholm mari.ekholm@flamingospa.fi
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: heti
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 13.09.2019

Kaikki avoimet työpaikat

Ravintolan vuoropäällikkö

Haemme kylpylämme sisällä sijaitsevaan ravintolaan vuoropäällikköä. Työ on kokoaikainen, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Iloinen, reipas ja työtä pelkäämätön asenne, anniskeluvastaavan pätevyyttä sekä esimieskokemusta unohtamatta ovat meille tärkeimpiä valintakriteerejä. Eduksi luemme kokemuksen tilausten hoitamisesta ja TES:n tuntemisesta. Pystyt ottamaan itsenäisesti vastuuta tiimistäsi, sen kehittämisestä kuten myös ravintolan tuloksesta ja laadusta. Olet halukas työskentelemään koko yrityksessämme ja kaikilla osastoillamme tarpeen mukaan. Olet joustava ja tehokas, sekä ennen kaikkea iloa ja energiaa pursuva yksilö, jolla on halu palvella sekä tiimiä että asiakkaitamme wau-meiningillä!

Osaat suunnitella työvuorolistat TES-mukaisesti ja ymmärrät kate- ja tehokkuus laskennan perusteet sekä niiden välttämättömyyden ravintola- alalla. Otat hymyillen vastuun suurista kuin pienistäkin asiakastilauksistamme ja jokapäiväisistä arjen askareistamme. Toimit aina vuorossasi esimerkkinä ja tukena työntekijöillemme saaden tiimin rokkamaan.

Opetamme sinulle kassajärjestelmämme ja muut käytettävät tietokone ohjelmat. On kuitenkin välttämätöntä, että olet aiemmissa tehtävissäsi ollut tulos- ja laatuvastuussa yksikkösi osilta, niissä menestyen ja sinulla on perus ATK-taidot hyvin hallussa.

Spa Cafessamme työskentely on fyysisesti haastavaa +32c lämpötilan vuoksi, joten edellytämme hyvää kuntoa. Toivomme hakijoilta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Edellytämme anniskelu- ja hygieniapassia, ravintola-alan koulutusta ja vähintään 2 vuoden työkokemusta ravintola-alalta, sekä vähintään 1 vuoden työkokemusta esimiehenä.

Tarjoamme monipuolisen työn näkyvällä paikalla uudenlaisessa viihdeympäristössä. Spa Cafen vuoropäällikkö vastaa Spa Cafen ravintola puolen päivittäisestä toiminnasta yhdessä toisen vuoropäällikön kanssa.

Vesipuiston cafen puoli on haastava lasten iloisuuden ja hauskuuden keskipiste. Kylpylän cafen puoli sijaitsee rentoutumisen mekassa, jossa tarjoilemme tapaksia ja shampanjaa laadukkaasti asiakkaillemme.
Hoidamme myös ammattitaidolla yksityistilaisuudet, lasten syntymäpäivä kemuista suuryritysten pikkujouluihin.

Valmistamme itse kahvilamme ruoka- annokset ja suunnittelemme ruokalistamme itse, joten kokin kokemus lasketaan myös eduksi, muttei pakollinen.

Lähetä CV ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: rekry@flamingospa.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pikaisesti.

Hae sivustolta