Skip to content

Flamingo Spa Syysloma on täynnä ohjelmaa ja kivaa tekemistä!

Tervetuloa viettämään vauhdikasta syyslomaa Flamingo Spa vesipuistoon.

Joka päivä perheen kaikkein pienimmille on ohjelmassa taaperorasteja lastenaltaalla. Pikkuiset Pehmoflamingot Mingot, ovat taas karanneet vesipuistoon ja niitä etsitään päivittäin.

Viikolla 42 maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina siellä voi bongata myös ihanan merenneidon. Iltapäiväksi merenneito siirtyy sporttialtaalle, jossa itsekin pääsee kokeilemaan uintia merenneidon pyrstöllä. Voit ottaa mukaan myös oman pyrstösi tai hankkia sellaisen omaksi vastaanotostamme.

Sisäleikkipuisto Naurusaaressa tapahtuu syyslomalla: Zumba kids jr Naurusaaressa ma 18.10. klo 18.

Viikolla 43 Zumbataan vesipuiston sporttialtaalla ma 25.10. klo 18. Myös aamun vesijumpat pyörivät viikolla 43 maanantaina ja keskiviikkona.

Hyvät treenit voi molemmilla viikoilla ottaa kaikille sopivan Hydrohex -allastreenin muodossa.

Lisää liikuntaa ja rentouttavia hetkiä voit kokea aikuisten puolella, sillä uimataitoiset ja 10 vuotta täyttäneet voivat polskia vesipuistossa myös ilman aikuista valvojaa. Alle 10 vuotiasta ei saa jättää vesipuistossa yksin, ilman omaa, täysi-ikäistä valvojaa.

Liput alk.
15

Muutimme lippujen ikärajoja 1.10. alkaen

Muutimme 1.10. alkaen hinnoittelumme siten, että kaikki lapset 3-17 -vuotiaat pääsevät meille Junnulipun hinnalla. Alle 3 -vuotiaat edelleen veloituksetta.

Mikäli tulet vesipuistoon 10 vuotta täyttäneen hyvän uimataidon omaavan lapsen kanssa, on sinulla mahdollisuus ostaa itsellesi myös aikuisten puolen lippu, jolla pääset piipahamaan Flamingo Spa aikuisten kylpylän kahdeksassa saunassa, avannossa sekä lämminvesialtaissa. Aikuisten puolelta löytyy myös joogasauna, rentoutusallas sekä ylellinen hemmotteluhoitola.

Liukumäet, porealtaat sekä aktiiviallas ja lastenallas sijaitsevat vesipuistossa. Vesipuiston sauna on suihkutilojen puolella.

Vesipuiston ja Naurusaaren ohjelma syyslomaviikko 42 – 43

Vesipuistossa viihtyvät kaiken ikäiset polskijat!

Aloita aamu merenneidon kanssa lastenaltaalla,  kokeile pyrstöllä uimista sporttialtaalla.

Merenneito vierailee viikolla 42 vesipuistossa maanantaina, keskiviikkona sekä lauantaina. Aamu alkaa ihan oikean merenneidon kanssa lastenaltaalla klo 10.30-11.00. Merenneito vierailee lasten altaalla myös iltapäivällä.

Merennitona olemista pääsee kokeilemaan pyrstön kanssa sporttialtaalla klo 13-14 sekä klo 18-19. Kokeilu kestää 5 minuuttia ja sisältää pyrstön pukemisen, uinnin 24m ja pyrstön riisumisen. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Mukaan pääsee tulemalla jonoon sporttialtaan päätyyn.

Omia pyrstöjä on ostettavissa vastaanotossa.

Viikoilla 42-43 Taaperorastit lastenaltaalla non stop, Mingon etsintää joka päivä klo 12.00 ja 17.30

Pehmoiset pikku Flamingot ovat eksyneet jälleen kerran vesipuistoon. Kuka löytää Mingon ensimmäisenä?

Lasten altaalla omatoimisia taaperorasteja joka päivä. Vesi on ihana ja hauska elementti. Mitä kaikkea kivaa altaalta löytyykään.

Aqua Zumbaa, aamun vesliliikuntaa, allasnyrkkeilyä

Aqua Zumbaa vesipuistossa ma 25.10. klo 18

Maanantaina 25.10. ja keskiviikkona 27.10. liikutaan vesipuistossa ohjatusti sekä aamulla että illalla.

Lue lisää liikuntakalenteristamme

Omatoimitreeni Hydrohexin mukana voi liikkua joka päivä sekä vesipuiston puolella että aikuisten kylpylässä.

Muista myös aikuisten puolen ihana omatoiminen joogasauna LUMOUS.

Meillä voit liikkua aktiivisesti joka päivä

Suosittu Hydrohex -allastreeni on kaikkien asiakkaiden käytettävissä syyslomalla niinä aikoina, jolloin allas ei ole merenneitouintikäytössä. Valitse kevyt, aerobinen tai haastava treeni. Kaikki vaihtoehdot sopivat jokaiselle, koska vedessä voi helposti säädellä vauhdin ja veden vastuksen oman tasonsa mukaisesti.

Liikunnallista lisähaastetta löydät esimerkiksi vastavirta -altaasta. Levollisen liikunnan pariin  hankkimalla aikuisten puolen lipun (ikäraja 18v), jolloin käytettävissä on myös aikuisten kylpylän  joogasauna LUMOUS sekä mineraalialtaan venyttelevä ja rentouttava allastreeni. Aikuisten puolelta löytyy myös virkistävä avanto.

(kuva Hydrohex)

Liput
12

Myös Naurusaaressa on tapahtumaa syyslomalla

Maanantaina 18.10. klo 18 Zumbataan Naurusaarella Jouni Ilosen ja Jaana Pesosen tahtiin. Tule paikalle ajoissa.

Zumbaamaan pääsee Naurusaaren sisäänpääsylipulla. Huomioithan, että rajoitamme edelleen asiakasmääriä. Lippu on voimassa 2h ostohetkestä. Edellytämme aikuisilta maskin käyttöä.

Lipputyyppi
Hinta paikan päältä ostettaessa
Junnulippu

3-17v lapset. Huom! 3-9v ja uimataidottomat lapset vain aikuisen seurassa vesipuistoon. Alle 3v 0 €.

15€
Päivälippu

Aikuiset (huom! Jos sinulla on mukana vain yli 10v lapsia, voit valita myös aikuisten puolen lipun, jolla pääsee molemmille puolille)

25€
Perhelippu

2 aikuista ja 2 lasta (3-17v).

70€
Lisälippu lapselle

Lisälippu 3-17 vuotiaalle perhelipun yhteydessä.

10€

Hae sivustolta