Liput ja hinnatHuom! Liput myynnissä tällä hetkellä vain vastaanotosta.

*Etuhinnat

Etuhinta Vesipuistoon ja Spa kylpylään on 12€. Saavuttava ma-pe klo 10-15 välillä, ei rajoitusta oleskeluajassa. Etuhintaan oikeutettuja ovat:

- SENIORI +60V
- TYÖTÖN
- ELÄKELÄINEN
- VARUSMIES
- OPISKELIJA

Varaudu todistamaan oikeutesi kaikkiin etuhintoihin.

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAN HENKILÖN AVUSTAJA veloituksetta. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Yksi avustaja / avustettava.

Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös Spa-hoitolaamme. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta. Varaa tästä

Nämä edut eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etuhinnat ovat voimassa maanantaista perjantaihin myös sesonkiviikoilla.


Muut tuotteet

Pyyhevuokra 2 €
Kylpytakin vuokra 5 €
Uima-asun vuokra 10 €
Kylpytossut 4 €
Kertakäyttöinen uimavaippa lapselle 2 €

Ryhmäliikunta, kertakäynti 8€. Ei käyttöoikeutta muihin palveluihin. Oleskeluaika maksimissaan 1,5h liikuntaa, suihkua ja pukeutumista varten.

Ryhmäliikuntalisä sisäänpääsymaksun lunastaneelle 4€, Vesipuiston iltajumppiin ja Spa Kylpylän saunajoogaan ja -pilatekseen.

Sarjaliput

Vesipuistoon
1 kk 75 €
10 kertaa 150 €

Liikuntaranneke
Liikuntarannekkeella pääset osallistumaan kaikkiin vesiliikuntoihin sekä Saunajoogaan ja Saunapilatekseen Spa Kylpylään.

10 kertaa 70 €
5 kertaa 35 €
30 päivää 50 €

Huom! +10 € rannekemaksu ensimmäisellä latauskerralla. Jatkossa omalle rannekkeelle voi ladata uusia tuotteita ilman rannekemaksua. Rannekemaksu ei ole pantti, eikä sitä palauteta.

Oleskeluaika liikuntamaksulla maksimissaan 1.5 h.

5- ja 10 kerran rannekkeet ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Huom! Sarjarannekkeella pääsee 1 hlö kerrallaan. Flamingo Spa ei hyvitä kadonneita rannekkeita.

Tutustu sääntöihimme täältä.