Flamingo Spa liput ja hinnat
Huom! Liput myynnissä tällä hetkellä vain vastaanotosta ja tulossa pian verkkokauppaan.

PREPAID-LIPPU

Tiesithän, että Prepaid-lipuilla voit käydä Vesipuistossa ja Spa Kylpylässä edullisesti vaikka joka päivä! Prepaid-lippu tarkoittaa sitä, että saat ostaa lähtiessäsi seuraavan käynnin lipun puoleen hintaan. Voit valita, haluatko arkena vai kaikkina viikonpäivinä käytettävän Prepaid-lipun. Prepaid-liput ovat voimassa kaksi (2) kuukautta ostopäivästä ja ne myydään lähtökassalla -50% normaalihinnasta.


*Etuhinnat 2017

Etuhinta Vesipuistoon ja Spa kylpylään on 12€. Voimassa vastaanotosta ostettuna ma-pe klo 10-15 välillä. Etuhintaan oikeutettuja ovat:

- SENIORI +60V
- TYÖTÖN
- ELÄKELÄINEN
- VARUSMIES
- OPISKELIJA

Varaudu todistamaan oikeutesi kaikkiin etuhintoihin. Etuhinnat eivät ole voimassa viikolla 8-9, Pääsiäisenä, viikoilla 42-43 ja 52-1.

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAN HENKILÖN AVUSTAJA veloituksetta. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Yksi avustaja / avustettava.

Flamingo Spassa on varattavissa kaksi pyörätuolia. Varaa tästä


Muut tuotteet

Pyyhevuokra 2 €
Kylpytakin vuokra 5 €
Uima-asun vuokra 7 €
Kylpytossut 4 €
Kertakäyttöinen uimavaippa lapselle 2 €

Ryhmäliikunta, kertakäynti 8€. Ei käyttöoikeutta muihin palveluihin. Oleskeluaika maksimissaan 1,5h liikuntaa, suihkua ja pukeutumista varten.

Ryhmäliikuntalisä sisäänpääsymaksun lunastaneelle 4€, Vesipuiston iltajumppiin ja Spa Kylpylän saunajoogaan ja -pilatekseen.

Sarjaliput

Vesipuistoon
1 kk 75 €
10 kertaa 150 €

Liikuntaranneke
Liikuntarannekkeella pääset osallistumaan kaikkiin vesiliikuntoihin sekä Saunajoogaan ja Saunapilatekseen Spa Kylpylään.

10 kertaa 70 €
5 kertaa 35 €
30 päivää 50 €

Huom! +10 € rannekemaksu ensimmäisellä latauskerralla. Jatkossa omalle rannekkeelle voi ladata uusia tuotteita ilman rannekemaksua. Rannekemaksu ei ole pantti, eikä sitä palauteta.

Oleskeluaika liikuntamaksulla maksimissaan 1.5 h.

5- ja 10 kerran rannekkeet ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Huom! Sarjarannekkeella pääsee 1 hlö kerrallaan Spa Kylpylään.

Tutustu sääntöihimme täältä.