Skip to content

Verkkokaupan ja varausten yleiset ehdot

13.10.2020
Haluamme mahdollistaa kaikille vieraillemme turvallisen ja miellyttävän kylpyläkokemuksen. Tästä syystä suosittelemme erityisesti sateisille perjantai- ja lauantaipäiville lippujen ostamista sekä varaamista ennakkoon verkosta, koska koronatilanteesta johtuen rajoitamme toistaiseksi tiloissamme samanaikaisesti olevien henkilöiden määrää. Myös asiakkaat, jotka tahtovat esimerkiksi hyödyntää saamansa lahjakortin, voivat tehdä varauksen vaikkapa hoitoon vaivattomasti verkkosivujemme kautta. Ostosten ja varausten tekeminen verkon kautta ennen varsinaista vierailua helpottaa asiointia kassalla jolloin voimme välttää pitkien jonojen muodostumista ja helpottaa turvavälien pitämistä tiloissamme. Alla voitte perehtyä verkkokauppaa ja varausjärjestelmää koskeviin ehtoihin.

Peruutusehdot:

Siirtäminen

Sisäänpääsyliput: Mikäli et pääse varattuna päivänä paikalle, lippu on siirrettävissä, kunhan käytät sen 30 päivän sisällä alkuperäisestä varauksesta. Peruthan varauksesi ja varaat paikan uudelle käynnille myyntipalvelumme kautta: info@flamingospa.fi.

Hoidot: Mikäli et pääse kyseisenä varattuna päivänä paikalle hoitoon, hoito on siirrettävissä, kunhan perut varatun hoitosi myyntipalvelumme kautta viimeistään 24h ennen hoidon alkamista. Varaathan paikan uudelle hoitokäynnille verkkosivuiltamme tai myyntipalvelumme kautta.

Peruuttaminen

Sisäänpääsyliput: Lippuja ei voi perua, niitä voi vain siirtää. Mikäli siirto menee pidemmälle kuin 30 päivää alkuperäisestä varauksesta, tarvitaan lääkärin todistus / painava syy siirrosta.

Hoidot: Esteen sattuessa pyydämme ilmoittamaan hoidon peruutuksesta vuorokautta (24h) ennen myyntipalveluumme. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme 50% hoidon hinnasta +laskutuslisä 20e. Mikäli varattua hoitoa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitamme varatun hoidon hinnan + laskutuslisän 20e.

Hae sivustolta