Skip to content

Uutuudet Flamingo Day Spa kauneushoitolassa

14.9.2021
Flamingo Day Spa geelilakkaus

Syyskuun uutuudet Day Spa kauneushoitolassa

Flamingo Day Spa kauneushoitolan syyskuun uutuutena ovat Elenails -kestolakkaus sekä ripsienpidennykset. Ajat ovat nyt varattavissa nettisivuillamme tai sähköpostitse info@flamingospa.fi

Day Spa kauneushoitolasta löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten ylelliset kasvohoidot, perinteiset jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi saatavilla on mm. sokeroinnit, rusketukset, geelilakkaukset, ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä mikroneulausta. Day Span valikoimasta löytyy myös klassista hierontaa, urheiluhierontaa, intialaista päähierontaa sekä raskausajan hierontaa.

 

Elenails kestolakkaus

Kestolakkauksessa kynnet ja kynsinauhat huolletaan sekä kynnet lakataan valitsemallasi kestolakalla. Kestolakkaus kestää ja pysyy kauniina kahdesta kolmeen viikkoon. Nämä upeat kestolakkaukset toteuttaa @elenails15. Lisäpalveluna saatavilla oman kynnen vahvistus +5€ ja koristelu (ei ranskalainen) +5€.

Ripsienpidennykset

Ripsipidennyksissä lisätään ripsikuituja omaan ripseen kiinni, jotta ripsistä saadaan näkyvämmät eikä niihin tarvita meikkiä. Valittavana useita eri vaihtoehtoja, klassisista pidennyksistä premade fans volyymeihin. Uusiin ripsiin tullessasi, käydään teknikon kanssa yhdessä läpi, minkälaiset ripset sinulle on mahdollista tehdä ja ottaa toiveesi huomioon.

 

Tutustu hoitoihin ja varaa

Hae sivustolta