Skip to content

Vuoden 2022 uimakoulut ovat täällä! Lue lisää.

30.12.2021
Flamingo Spa syksyn uimakoulut varattavissa

Flamingo Spa vuoden 2022 ensimmäiset uimakoulut varattavissa!

Flamingo Spa Kylpylän suositut uimakoulut järjestetään koko perheen Vesipuiston ihanan lämpöisissä altaissa. Tule nauttimaan liikunnan riemusta  lämpimiin altaisiin, ammattitaitoisten ohjaajiemme opastamana. Uimakoulumme soveltuvat eri ikäisille sekä eri tasoisille uimareille. Kevään ensimmäiset uimakoulut alkavat viikolla 2. Opetuskertoja on kuusi. Tutustu kursseihin ja varaa.

Pikku Flamingot Perhe -kurssi on tarkoitettu ensi-uimakouluksi 3 vuotta täyttäneelle lapselle ja hänen aikuiselleen. Kurssilla harjoitellaan veteen totuttautumista, veteen puhaltamista, kastautumista, sukeltamista ja uinnin alkeita leikin kautta. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia.

Pikku Flamingot -kurssi on tarkoitettu ensi-uimakouluksi lapsille, jotka ovat täyttäneet 4 vuotta, eivätkä vielä osaa uida. Kurssilla harjoitellaan veteen totuttautumista, veteen puhaltamista, kastautumista, sukeltamista ja uinnin alkeita leikin kautta. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia.

Uimakoulu: Taso 1 kurssi on tarkoitettu 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka eivät vielä osaa uida, mutta liikkuvat rohkeasti enintään rinnansyvyisessä vedessä ja uskaltavat kastella kasvonsa.

Uimakoulu: Taso 2 -kurssi on tarkoitettu yli 5 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vatsallaan ja selällään 5m rinnansyvyisessä vedessä.

Uimakoulu: Taso 3 -kurssi on tarkoitettu 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka osaavat uida vatsallaan ja selällään 10-15m rinnansyvyisessä vedessä.

Uimakoulu: Temppuillen taitavaksi -kurssi on tarkoitettu harrastukseksi Taso 3:n jälkeen. Lähtötasovaatimuksena on 25m uimataito.

Lisätietoa

Uimaopettaja tulee jokaista tuntia ennen oppilaita vastaan Flamingo Spa Kylpylän vastaanottoon ja huolehtii lapsista ennen ja jälkeen uimakoulun. Saavuttehan paikalle n. 5min ennen aloitusaikaa. Jokaisella uimakoululaisella on oltava mukanaan oma pyyhe ja uimapuku. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan uimalasit ja jos sukeltaminen tuntuu haastavalta, mukana on myös hyvä olla oma nenäklipsi. Uimakoululaisten on mahdollista jäädä uimaan vanhempien kanssa uimakouluopetuksen jälkeen. Vanhemmat voi ostaa normaalihintaisen kertalipun ennakkoon verkkokaupasta tai paikanpäältä vastaanotostamme. Välitämme toisistamme, joten jätättehän uintikerran välistä, mikäli lapsella on flunssaoireita. Ennakkoon ilmoitetut sairaspoissaolot korvataan lapselle maksuttomana uintikertana Flamingo Spa Kylpylän Vesipuistoon. Kurssien toteutuminen edellyttää vähintään 5 osallistujaa / kurssi ja osallistujamäärä on max. 10 henkilöä / kurssi.

Lisätietoja voi kysyä suoraan uimaopettajaltamme: uimakoulut@flamingospa.fi

Tutustu uimakouluihin ja varaa

 Vauvauinti Uutuus!

Uimaopetus vesipuiston puolella laajenee yhteistyössä Suomalainen uimaopetus Oy:n kanssa vauvauinnin merkeissä.

Vauvauinti on ihana perheharrastus, joka tuo iloa vanhemmille ja ennen kaikkea vauvalle. Lisäksi pienen lapsen vesiliikuntaharrastus luo hyvän pohjan itsetunnon kehittymiselle ja uimataidolle, joka on tärkeä henkivakuutus. Uimakoulu Pikku Joutsenen vauvauinnissa edetään lapsen ehdoilla leikkien, laulaen ja lorutellen pienryhmissä. Ohjaajat ovat koulutettuja ja rakastavat lapsia. Tutustu aloittavien ryhmien aikatauluihin, kysy lisää tai ilmoittaudu linkin kautta. Ensimmäiset ryhmät aloittavat 18.11.2021 ja otamme uusia vauvoja mukaan joka kuukausi. Tervetuloa polskimaan Uimakoulu Pikku Joutsen Flamingoon.
https://www.pikkujoutsen.fi/

Vauvauinnin voi aloittaa kun uimari on 3 kuukauden ikäinen ja painaa 5 kiloa. Mukaan tarvitset uikkarit, pyyheliinat, vauvatarvikkeet ja iloista mieltä. Lähetämme ilmoittautuneille tarkat tulo- ja muut ohjeet sekä autamme alkuun niin, että lapsella olisi mahdollisimman hyvä mieli uinneissa ensimmäisestä kerrasta lähtien. Ihan pienillä vauvoilla on luontainen sukellusrefleksi, joka helpottaa veteen tutustumista. Uintiharrastuksen aloittaa, vaikka sukellusrefleksi olisi jo ehtinyt kadota. Uimakoulu Pikku Joutsenen menetelmällä lapsesta tulee veden. Uimakoulu Pikku Joutsen Flamingossa alkaa myös 2-7 –vuotiaiden, pienten lasten uimakouluryhmiä sellaisissa ryhmissä, missä vanhemmat ovat leikittäjinä mukana lastensa kanssa vedessä.

Hae sivustolta