Skip to content

Toimi näin jos sinulla on jo lippu

10.6.2020

Haluamme varmistaa kaikille asiakkaillemme turvallisen ja miellyttävän kylpyläkokemuksen. Tästä johtuen toivomme sinun ostavan liput ja varaavan paikkasi ennakkoon verkkokaupastamme.

Varaa paikkasi myös, jos sinulla on jo olemassa oleva lippu, lahjakortti tai etuseteli. Tai jos olet varannut käyntisi hotellin kautta.

Flamingo Spa Lahjakorttien käyttöaikaa on jatkettu 30.11. asti. Ennakkoon ostettujen pääsylippujen, etukuponkien sekä vapaalippujen käyttöaikaa on syyskuun loppuun 30.9. asti. Tämä koskee myös mammuttipaketteja ja -lippuja. Tätä varten sinun ei tarvitse olla meihin erikseen yhteydessä, vaan jatkon käyttö hoituu kassalla sisään tullessa.

Siirry tästä varaamaan paikkasi => Sisäänpääsyt. Noudata yllä olevia oheita. Ota tullessasi mukaan sekä verkkokaupasta tuleva uusi tilausvahvistus jossa näkyy päivä ja kellonaika, että alkuperäinen lippusi, etukuponki tai lahjakortti.

Lahjakortilla, Smartumilla tms. maksu hoituu paikan päällä. Valitse tällöin ”minulla on jo lippu” ja jatka ohjeiden mukaisesti. Merkitse tulevien henkilöiden määrä samaan kohtaan ”Minulla on jo lippu”. (EI ylemmille riveille, 3-13v tai 14v täyttäneet ja aikuiset, koska tätä kautta siirrytään lippujen ostoon).

Siirry verkkokauppaan/Sisäänpääsyt

 

Jos olet tulossa käyttämään lahjakorttiasi hoitoloihin, eli tulossa Day Span tai aikuisten hoitolamaailman puolelle, varaa käyntiaikasi suoraan hoitoloiden varausjärjestelmästä.

Tervetuloa!

Hae sivustolta