Skip to content

Syksyn seuraavat uimakoulut nyt varattavissa!

26.8.2021
Flamingo Spa syksyn uimakoulut varattavissa

Flamingo Spa syksyn uimakoulut varattavissa

Flamingo Spa Kylpylän suositut uimakoulut järjestetään koko perheen Vesipuiston ihanan lämpöisissä altaissa. Tule nauttimaan liikunnan riemusta  lämpimiin altaisiin, ammattitaitoisten ohjaajiemme opastamana. Uimakoulumme soveltuvat eri ikäisille sekä eri tasoisille uimareille. Syksyn seuraavat uimakoulut alkavat maanantaina 27.9.2021 sekä keskiviikkona 29.9.2021. Opetuskertoja on kahdeksan. Tutustu kursseihin ja varaa.

Maanantaina 27.9 sekä keskiviikkona 29.9 alkavat kurssit:

Pikku Flamingot -kurssi on tarkoitettu ensi-uimakouluksi lapsille, jotka ovat täyttäneet 4 vuotta, eivätkä vielä osaa uida. Kurssilla harjoitellaan veteen totuttautumista, veteen puhaltamista, kastautumista, sukeltamista ja uinnin alkeita leikin kautta. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia.

Uimakoulu 1 klo: 17-18.00 ja Uimakoulu 1 klo: 18-19.00 kurssit on tarkoitettu 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka eivät vielä osaa uida, mutta liikkuvat rohkeasti enintään rinnansyvyisessä vedessä ja uskaltavat kastella kasvonsa.

Uimakoulu 2 klo: 19-20:00 -kurssi on tarkoitettu yli 5 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vatsallaan ja selällään 5m rinnansyvyisessä vedessä.

Uimakoulu 3 -kurssi on tarkoitettu 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka osaavat uida vatsallaan ja selällään 10-15m rinnansyvyisessä vedessä.

Tutustu lajeihin on uusi yli 8 vuotiaille uimataitoisille soveltuva kurssi, jossa on neljä opetuskertaa. Lapsi pääsee tutustumaan erilaisien harjoitteiden avulla mm. kilpauintiin, taitouintiin, vesipalloon ja uimahyppyihin. Tällä kurssilla on neljä opetuskertaa.

 

Lisätietoa

Uimaopettaja tulee jokaista tuntia ennen oppilaita vastaan Flamingo Spa Kylpylän vastaanottoon ja huolehtii lapsista ennen ja jälkeen uimakoulun. Saavuttehan paikalle n. 15min ennen aloitusaikaa. Jokaisella uimakoululaisella on oltava mukanaan oma pyyhe ja uimapuku. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan uimalasit ja jos sukeltaminen tuntuu haastavalta, mukana on myös hyvä olla oma nenäklipsi. Uimakoululaisten on mahdollista jäädä uimaan vanhempien kanssa uimakouluopetuksen jälkeen. Vanhemmat voi ostaa normaalihintaisen kertalipun ennakkoon verkkokaupasta tai paikanpäältä vastaanotostamme. Välitämme toisistamme, joten jätättehän uintikerran välistä, mikäli lapsella on flunssaoireita. Ennakkoon ilmoitetut sairaspoissaolot korvataan lapselle maksuttomana uintikertana Flamingo Spa Kylpylän Vesipuistoon. Kurssien toteutuminen edellyttää vähintään 5 osallistujaa / kurssi ja osallistujamäärä on max. 10 henkilöä / kurssi.

Lisätietoja voi kysyä suoraan uimaopettajaltamme: uimakoulut@flamingospa.fi

Tutustu uimakouluihin ja varaa

Hae sivustolta