Skip to content

Ryhmäliikunnat alkavat

2.2.2022
allaspyöräily Flamingo Spa ryhmäliikunnat

Flamingo Spa Vesipuiston ryhmäliikunnat jatkuvat 7.3.2022

Nauti liikunnan riemusta Flamingo Span lämpimissä vesissä. Oletko koskaan kokeillut pyöräilyä tai nyrkkeilyä veden alla? Anna liikunnan ilon viedä mukana ja tule testaamaan kuinka vedestä saa hyvän treenivastuksen. Vesipuiston suositut ryhmäliikunnat jatkuvat jälleen 7.3.2022 alkaen ja ne ovat varattavissa liikunta- ja tapahtumakalenterin kautta.

Allaspyöräily

Allaspyöräilyä pääsee treenaamaan joka keskiviikko klo 17.00 alkaen. Vedessä pyöräileminen on hauskaa, erilaista sekä nostaa sykkeen varmasti koholle. Se on tehokasta liikuntaa alavartalolle mutta myös mainiota harjoittelua käsivarsille ja ylävartalolle. Tunnin aikana vahvistetaan useita isoja lihasryhmiä. Allaspyöräilytunnit soveltuvat niin huippu-urheilijoille, kuin perus kuntoilijoille, sillä tahtiin ja vastukseen voit itse vaikuttaa.

Allasnyrkkeily

Järjestämme allasnyrkkeilyä myös joka keskiviikko ja tunti alkaa klo 18.00. Allasnyrkkeily on hauskaa ja kokonaisvaltaista vesiliikuntaa, joka vilkastuttaa erityisesti selkä- ja hartialihasten verenkiertoa. Nyrkkeillessä tehtävät liikkeet vapauttavat samalla niska- ja hartiaseudun mahdollista jännitystä. Tunti sisältää monipuolisia liikesarjoja koko keholle. Apuna käytetään pohjaan ankkuroitavaa kelluvaa nyrkkeilypalloa, johon nyrkkeily – ja potkuliikkeet kohdistetaan.

Aqua Zumba®

Aqua Zumba® on hydrobic-tyylinen PoolParty-tunti. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta, jossa bailataan sekä pidetään hauskaa nauttien yhdessä olosta kuin kehostaan. Samanaikaisesti treenaat kehoa vesivastusta vastaan altaan matalammassa päässä, mikä mahdollistaa täydellisen kalorinpolton tunnin aikana. Tunti soveltuu kaiken ikäisille tasoisille iästä tai sukupuolesta riippumatta omaa kehoa kuunellen täydellisenä hiki- tai palauttavana treeninä. Aqua Zumban® ohjaa Jouni Ilonen ja Jaana Pesonen. Kesto 45 minuuttia.

Zumbaamaan pääset maaliskuusta lähtien joka maanantai klo.18-18.45

Aamun ohjattu vesiliikunta

Aloita päiväsi vesitreenillä klo.10.30-11.00. Hauska, monipuolinen ja virkistävä vesitreeni, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille maanantai ja keskiviikko aamuisin. Ohjaus tapahtuu sporttialtaan päädyssä, jossa vedensyvyys on 1,3 metriä.

Syvänveden vesitreeni

Syvänveden vesitreeni haastaa koko kehoa – koko harjoituksen ajan! Ohjaus tapahtuu hyppyaltaalla, jossa vedensyvyys on 4 metriä. Voit tehdä treenin vesijuoksuvyön kanssa, toisaalta vastusta ja kehoa saat kuomitettua vielä lisää jättämällä vesijuoksuvyön pois ohjauksen aikana. Tämäkin on hauska, monipuolinen ja virkistävä vesijumppa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Omatoimitreeni

Vesipuistossa on myös monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen treeniin normaalin sisäänpääsymaksun hinnalla. Sporttialtaalla on Hydrohex treenisovellus, joka mahdollistaa tehokkaiden ja hauskojen allastreenien tekemisen milloin vain. Hyppyaltaalla on joka arkiaamu mahdollisuus vesijuoksuun. Meiltä voi tarvittaessa myös lainata vesijuoksuvyön. Vesipuistossa voit suorittaa omatoimitreenin myös omalla merenneitopuvullasi. Jos merenneitouinti kiinnostaa eikä sinulla ole vielä pukua, voit hankkia sellaisen vastaanotostamme.

Aikuisten kylpylän (K18) sisäänpääsylipulla voit kokeilla myös virtuaalista joogasaunaa. LUMOUS – hyvän olon joogasaunassa voit valita juuri sillä hetkellä sopivimman ohjelman. Kaipaatko rentoutumista, palautumista vai tuntuuko niska-hartiaseutu jäykältä? Asetu lauteille ja hae hyvä asento. Muista ottaa mukaan myös vettä. Lämpö sekä rauhalliset liikkeet laittavat aiheenvaihdunnan toimimaan. Saunatreenin voit tehdä uima-asussa.

Lisätietoja

Ohjauksen kesto on 35min ja osallistumismaksu liikuntatunnille on 10€ / henkilö. Liikuntaranneke oikeuttaa osallistumaan vesiliikuntaan ilman erillistä sisäänpääsyä ja on voimassa 30min ennen ja jälkeen vesijumpan. Osallistujamäärä ryhmäliikunnoissa on max 10 henkilöä. Saavuthan sporttialtaalle n. n. 15-10 minuuttia ennen tunnin alkua. Lisätietoja kursseista voi tiedustella myyntipalvelustamme info@flamingospa.fi

 

Varaa paikka ryhmäliikuntaan Varausehdot

Hae sivustolta