Skip to content

Ryhmäliikunnat alkavat 31.10.2022

20.10.2022
allaspyöräily Flamingo Spa ryhmäliikunnat

Flamingo Spa Vesipuiston ryhmäliikunnat alkavat 31.10.2022. Nauti liikunnan riemusta Flamingo Span lämpimissä vesissä. Oletko koskaan kokeillut pyöräilyä tai nyrkkeilyä veden alla? Anna liikunnan ilon viedä mukana ja tule testaamaan kuinka vedestä saa hyvän treenivastuksen. Vesipuiston suositut ryhmäliikunnat alkavat täydellä teholla jälleen 31.10.2022 alkaen ja ne ovat varattavissa liikunta- ja tapahtumakalenterin kautta.

Ohjatut ryhmäliikuntatunnit

Allaspyöräily

Allaspyöräilyä pääsee treenaamaan joka keskiviikko ja torstai. Vedessä pyöräileminen on hauskaa, erilaista sekä nostaa sykkeen varmasti koholle. Se on tehokasta liikuntaa alavartalolle mutta myös mainiota harjoittelua käsivarsille ja ylävartalolle. Tunnin aikana vahvistetaan useita isoja lihasryhmiä. Allaspyöräilytunnit soveltuvat niin huippu-urheilijoille, kuin perus kuntoilijoille, sillä tahtiin ja vastukseen voit itse vaikuttaa.

Allasnyrkkeily

Järjestämme allasnyrkkeilyä myös joka keskiviikko ja torstai. Allasnyrkkeily on hauskaa ja kokonaisvaltaista vesiliikuntaa, joka vilkastuttaa erityisesti selkä- ja hartialihasten verenkiertoa. Nyrkkeillessä tehtävät liikkeet vapauttavat samalla niska- ja hartiaseudun mahdollista jännitystä. Tunti sisältää monipuolisia liikesarjoja koko keholle. Apuna käytetään pohjaan ankkuroitavaa kelluvaa nyrkkeilypalloa, johon nyrkkeily – ja potkuliikkeet kohdistetaan.

Aqua Baletti

Aqua Baletti on tanssillinen freestyle tyylillä vedessä tehty tunti. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta, jonka pohjana on baletti sekä nykytanssi. Tällä tunnilla pidetään varmasti hauskaa ja haastetaan kehoa. Tunnilla hyödynnetään veden vastusta, mikä mahdollistaa hyvän koordinaation ja kevyen cardio haasteen. Tunti sopii kaiken tasoisille ja ikäisille sukupuolesta riippumatta sekä liikkujille, jotka ovat kiinnostuneita baletin ja nykytanssin ihmeellisestä maailmasta vedessä. Tunnin ohjaa tanssin ammattilainen Jouni Ilonen.

AquaBalettiin pääset osallistumaan joka maanantai klo.18-18.30.

Aamun ohjattu vesiliikunta

Aloita päiväsi virkistävällä vesitreenillä ma-pe klo.10.30-11.00. Aamun ohjattu vesiliikunta on hauska, monipuolinen ja virkistävä vesitreeni, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ohjaus tapahtuu Vesipuiston Sporttialtaan päädyssä, jossa vedensyvyys on 1,3 metriä.

Syvänveden vesitreeni

Syvänveden vesitreeni haastaa koko kehoa – koko harjoituksen ajan! Ohjaus tapahtuu hyppyaltaalla, jossa vedensyvyys on 4 metriä. Voit tehdä treenin vesijuoksuvyön kanssa, toisaalta vastusta ja kehoa saat kuomitettua vielä lisää jättämällä vesijuoksuvyön pois ohjauksen aikana. Tämäkin on hauska, monipuolinen ja virkistävä vesijumppa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Syvänveden vesitreenit järjestetään tiistai iltaisin ja torstai aamuisin Vesipuiston hyppyaltaalla.

Saunayoga

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Osa liikkeistä poistaa kireyksiä lihaksista, jotka ympäröivät niska-hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia. Toiset liikkeet taas vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen.

Saunayogaa pääset kokeilemaan maanantaisin ja torstaisin. Tunti pidetään Aikuisten kylpylän Lumous -hyvänolon saunassa.

Merenneitouinti

Merenneitouinti sopii kaikille merenneitoilusta kiinnostuneille aikuisille ja yli 10 vuotiaille lapsille vasta-alkajista konkari merenneitoihin. Tunnit ja opetus eriytetään osallistujien mukaan ja näin ollen jokainen tunti on hauska ja erilainen!

Merenneitoilemaan pääset joka tiistai! Ohjaajana merenneitoilun ammattilainen Anni Perttula – Merenneito Riia.

Flow Yoga 45min

Flow yoga on kehoa lempeästi avaava ja vahvistava jooga. Se järjestetään Aikuisten kylpylän Palmuhuoneessa keskiviikkoisin. Tunti sopii kaiken tasoisille joogeille.
Vapauta kehosi kertaheitolla arkirutiineista ja laskeudu spa-tunnelmaan. Tunnilla avataan ja vahvistetaan kehoa lempein liikkein ja pysähdytään tähän hetkeen. Ihana tapa aloittaa tai päättää spa-hetkesi.

Yin Yoga 45min

Yin yoga on rentouttava ja palauttava jooga, joka järjestetään Aikuisten kylpylän Palmuhuoneessa keskiviikkoisin.
Pysähdy hetkeen ja rentoudu tämän palauttavan ja syvärentouttavan yin-joogan merkeissä. Yin-jooga-asennoissa viivytään pidempään ja tarkoituksena on rauhoittaa hermostoa ja avata lempeästi kehoa. Tunti sopii kaiken tasoisille joogeille. Kerrothan ohjaajalle etukäteen, mikäli sinulla on erityishuomioita juuri sinun harjoituksen suhteen.

Omatoimitreeni

Vesipuistossa on myös monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen treeniin normaalin sisäänpääsymaksun hinnalla. Sporttialtaalla on Hydrohex treenisovellus, joka mahdollistaa tehokkaiden ja hauskojen allastreenien tekemisen milloin vain. Hyppyaltaalla on joka arkiaamu mahdollisuus vesijuoksuun. Meiltä voi tarvittaessa myös lainata vesijuoksuvyön. Vesipuistossa voit suorittaa omatoimitreenin myös omalla merenneitopuvullasi. Jos merenneitouinti kiinnostaa eikä sinulla ole vielä pukua, voit hankkia sellaisen vastaanotostamme.

UUTUUS! Nyt pääset harrastamaan myös kuntouintia remontoidussa Sporttialtaassa!

Aikuisten kylpylän (K18) sisäänpääsylipulla voit kokeilla myös virtuaalista joogasaunaa. LUMOUS – hyvän olon joogasaunassa voit valita juuri sillä hetkellä sopivimman ohjelman. Kaipaatko rentoutumista, palautumista vai tuntuuko niska-hartiaseutu jäykältä? Asetu lauteille ja hae hyvä asento. Muista ottaa mukaan myös vettä. Lämpö sekä rauhalliset liikkeet laittavat aiheenvaihdunnan toimimaan. Saunatreenin voit tehdä uima-asussa.

Lisätietoja

Ohjauksen kesto on 30-45 min ja osallistumismaksu liikuntatunnille on 10€ / henkilö. Liikuntaranneke oikeuttaa osallistumaan vesiliikuntaan tai joogaan ilman erillistä sisäänpääsyä ja on voimassa 30min ennen ja jälkeen treenin. Osallistujamäärä ryhmäliikunnoissa on max 12 henkilöä. Saavuthan tunnille 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Kaikki sisäänpääsylipulla vierailevat asiakkaat voivat osallistua kyseisen päivän ryhmäliikuntatunneille. Varaathan paikkasi, sillä tunneille on paikkarajoitukset. Paikan voit varata paikanpäällä vastaanotosta tai info@flamingospa.fi

Lisätietoja kursseista voi tiedustella myyntipalvelustamme info@flamingospa.fi

Varaa paikka ryhmäliikuntaan Varausehdot

Hae sivustolta