Skip to content

Osta lippu ja varaa paikkasi etukäteen

10.6.2020

Haluamme varmistaa kaikille asiakkaillemme turvallisen ja miellyttävän kylpyläkokemuksen. Tästä johtuen toivomme sinun ostavan liput ennakkoon verkkokaupastamme.

Päivittäistä asiakasmäärää rajaamalla ja sisäänpääsyaikoja porrastamalla takaamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden päästä rentoutumaan ja nauttimaan Flamingo Spa Kylpylän riemuista turvallisesti.

Samalla, kun ostat lipun, varmistat paikkasi sinulle sopivaan ajankohtaan.

Jos sinulla on lippu tai lahjakortti jo ostettuna, pääset varaamaan paikkasi samalta sivustolta verkkokauppamme kautta.

Ostamalla lipun ja varaamalla paikan ennakkoon varmistat sisäänpääsysi juuri siihen hetkeen, joka itsellesi sopii parhaiten. Voit myös tulla paikan päälle ilman ennakkovarausta ja maksaa kassalla. Yleensä tilaa löytyy, etenkin arkena.

Koska joudumme rajoittamaan asiakasmääriä, jokaiselle päivälle on varattu kaksi ajankohtaa (päivä ja ilta), jolloin asiakkaat tulevat sisään ja vaihtuvat. Näin varmistamme, ettei ruuhkahuippuja pääse syntymään.

Jokaisen lipun voimassaolon alkamisaika on ohjeellinen: voit saapua mihin aikaan tahansa voimassaoloajan sisällä. Uintiaikaa on rajoitettu, joten tarkastathan lipustasi voimassaoloajan päättymisen.

Liput ovat kertakäyttöisiä ja voimassa vain tiettynä päivänä ja ajankohtana.

Mikäli sinulla on jo lippu tai haluat maksaa lippusi esim. Flamingo Spa Lahjakortilla, Smartum seteleillä tai E-passilla, valitse verkkokaupassa maksutavaksi maksu paikan päällä. Valitse tällöin ”minulla on jo lippu” ja jatka ohjeiden mukaisesti. Merkitse tulevien henkilöiden määrä samaan kohtaan ”Minulla on jo lippu”. (EI ylemmille riveille, 3-13v tai 14v täyttäneet ja aikuiset, koska tätä kautta siirrytään lippujen ostoon).

Voit peruuttaa aikasi veloituksetta viimeistään 12h ennen tuloasi. Toimi näin erityisesti, jos itse tai joku ryhmästäsi tuntee itsensä sairaaksi tai puolikuntoiseksi. Tällöin hyvitämme jo ostetut liput täysimääräisesti. Peruuttamattomasta varauksesta noudatamme yleisiä peruutusehtojamme.

Tervetuloa nauttimaan!

Varaa paikkasi ja osta lippusi täältä Lue tämä jos sinulla on jo lippu

HUOM! Jos olet tulossa käyttämään lahjakorttiasi hoitoloihin, eli tulossa Day Span tai aikuisten hoitolamaailman puolelle, varaa käyntiaikasi suoraan hoitoloiden varausjärjestelmästä.

Hae sivustolta