Skip to content

Lue täältä Flamingo Spa koko perheen vesipuiston syksyn ja talven ohjelma 2021

8.10.2021
Flamingo Spa vesipuisto

Flamingo Spa koko perheen vesipuistossa ja lasten sisäleikkipuisto Naurusaaressa pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä, iloisia yhteisiä hetkiä sekä liikunnan riemua. Vaikka joka päivä. 

Jo pelkkä vesi on elementtinä upea. Kun siihen yhdistetään turvallinen tekeminen, liukuminen, lilluminen, liikkuminen, pelailu ja poreilu  on päivän paras kattaus kasassa. Naurusaaren vauhdikkaita sisäleikkejä unohtamatta.

Vesipuistossa nautit lukuisista liukumäistä, altaista, hyppyaltaasta, porealtaista, wibit -radasta ja omatoimisesta liikunnasta. Ohjattua liikuntaa on eri viikonpäivinä. Niihin voit tutustua liikuntakalenterissamme.

Jotta uiminen olisi mukavaa, pitää sen olla turvallista. Meiltä löydät uimakoulut niin pienille vesikirpuille kuin isommillekin vesipedoille. Ympäri vuoden. Tutustu uimaopetuksen tarjontaamme.

Nopealle vesipuistokäynnille, esimerkiksi omatoimiliikuntaan tai pikapulahdukselle poreisiin, voit tulla ma-to klo 12-13 välillä tai klo 19 -20. Näinä Etutunti -aikoina tulemalla, saat etuhintaisen sisäänpääsyn vesipuistoon tai aikuisten kylpyläään (ikäraja 18v) Etutunti on voimassa ma-to kaikkina muina ajankohtina, paitsi koulujen lomasesonkeina eikä vko 42, vko 8-9.

Lokakuu

Lokakuussa vietetään Syyslomaa. Syyslomalla vesipuistossa pääsee uimaan ihan oikean merenneidon kanssa. Naurusaaressa puolestaan zumbataan Kids Zumban tahtiin.
Voi ei! Pikkuiset pehmoflamingot ovat taas kerran karanneet vesipuistoon. Niitä etsitään syyslomalla päivittäin. Perheen pienimmille on lasten altaalla kivoja taaperorasteja, joissa voi tutustua veteen ja vesileikkeihin turvallisesti yhdessä oman aikuisen kanssa.

Syysloma vesipuistossa viikko 42. Aloita aamu merenneidon kanssa lasten altaalla, kokeile pyrstöllä uimista sporttialtaalla. Etsi mingoja ja vietä yhteistä aikaa taaperorastien parissa. Liikunnan riemua koet omatoimitreeni Hydrohexissä, vastavirta-altaalla sekä aikuisten kylpylän puolella joogasaunassa ja mineraalialtaan rentouttavassa allastreenissä. (aikuisten puolelle on oma lippunsa) Lue syysloman koko ohjelma täältä.

Naurusaaressa tapahtuu viikolla 42. Maanantaina 18.10. klo 18 zumbataan Naurusaarella Jouni Ilosen ja Jaana Pesosen tahdissa. Muista tulla paikalle ajoissa.

Zumba kids jr Naurusaaressa

 

Marraskuu

Vesipuistossa vietetään Halloween -juhlaa la 6.11.

 

Joulukuu

Itsenäisyyspäivän viikonloppu: Itsenäisyyspäivän vastaanotto lasten altaalla klo 11.30 – 12.20 Dressing code: uimapuku tai uima-asu.

Itsenäisyyspäivän Disco sekä esiintyjä artisti Antton Mäntyvaara

 

Joululoma 23.12. – 7.1.2022

Taaperorastit ja joulupukin lahjakääröt vesipuistossa

 

Uimaopetus

Flamingo Spa vesipuiston lämpimissä altaissa on mukava opetella uimisen ilo. Täältä voit tutustua uimakouluihimme, jotka ovat käynnissä läpi vuoden. Jos olet kiinnostunut uimakouluista, valitse alta omasi. Ellei opetus ole parhaillaan käynnissä, ole yhteydessä uimakoulut@flamingospa.fi tiedustellaksesi tulevia ryhmiä.

Uimaopetus 4v täyttäneet,

4-6v veteen totuttautumisen iltapäiväryhmä

Uimaopetus 5v täyttäneet,

5v täyttäneet iltapäiväryhmä 1 5v täyttäneet iltaryhmä 1 5v täyttäneet hieman edistyneemmät 2

Uimaopetus 6v täyttäneet, edistyneet

6v täyttäneet edistyneiden ryhmä

 

Vesiliikunnat

Aamun lempeä vesijumppa järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.30 – 11.00. Vesijuoksu on mahdollista arkiaamuisin hyppyaltaalla. Poikkeuksena sesongit ja koulujen loma-ajat.

Omatoiminen vesijuoksu Flamingo Spa

Aktiivialtaalta löytyvä Hydrohex -omatoimitreeni liikuttaa asiakkaitamme ajasta ja ajankohdasta riippumatta. Valitse itsellesi sopiva ohjelma ja treenaa juuri silloin kun haluat. Apuvälineitä löytyy altaan reunalta.

Ryhmäliikunta Flamingo Spa hydrohex

Aqua Zumbaa järjestetään maanantaisin klo 18 – 18.45 Jouni Ilonen/Jaana Pesonen (lokakuun ajan, ei syyslomalla vko 42). Varaathan paikan ennakkoon liikuntakalenterista.

aqua zumba lokakuussa Flamingo Spa vesipuisto

Keskiviikkoisin on tarjolla aamun ohjattu vesiliikunta klo 10.30 – 11.00 (veloituksetta sisäänpääsyn ostaneille) sekä Allaspyöräilyä klo 17. – 17.35. Varaathan paikan allaspyöräilyyn ennakkoon liikuntakalenterista.

allaspyöräily Flamingo Spa ryhmäliikunnat

Allasnyrkkeilyä pääsee harrastamaan keskiviikkoisin klo 18. – 18.35.

Flamingo Spa aamujumpat

Aikuisten kylpylän mineraalialtaalla Hydrohex -rentoutukset erillisen aikataulun mukaisesti sekä tasatunnein klo 13-18 välillä. Aikuisten puolen ikäraja on 18v ja sinne on oma lippunsa.

 

Senioripäivä – joka kuun ensimmäinen tiistai

Joka kuun ensimmäisenä tiistaina, koulujen loma-ajat pois lukien, vietämme Senioripäivää, jolloin aamuliikunta on suunniteltu erityisesti 60+ silmälläpitäen. Vesi on kuitenkin niin mukava elementti, että veden vastusta ja sitä kautta harjoituksen vaativuutta, voi säädellä itse ja siksi kaikki aamun vesijumpat soveltuvat kaikille asiakkaillemme. Lue lisää senioripäivästä.

mummo

Hae sivustolta