Skip to content

Lue täältä Flamingo Spa aikuisten kylpylän syksyn ja talven ohjelma 2021

7.10.2021
Flamingo Spa aikuisten kylpylä

Flamingo Spa Aikuisten kylpylässä sekä kahdessa hoitolassamme pääset kokemaan hyvinvointia, hyvää oloa sekä viihtymistä. Vaikka joka päivä. Hemmottelua ja rentoutumista unohtamatta.

Aikuisten kylpylä on myös paikka, jossa voit nauttia hyvästä musiikista, tunnelmallisesta ja kiireettömästä ilmapiiristä, sekä palautua treenistä ja hoitaa hyvinvointiasi. Tutustu alta loka-joulukuun ohjelmaamme ja tarjouksiimme.

Joka päivä on kylpyläpäivä  Flamingo Spa aikuisten kylpylässä nautit kahdeksasta saunasta, kahdesta lämminvesialtaasta, +8 avannosta, ihanasta hemmotteluhoitolasta sekä laadukkaasta ruuasta ja juomasta. Mikäli haluat tulla nauttimaan hiljaisuudesta ja rauhasta, on paras ajankohta sille arkena tai sunnuntaina. Perjantai- ja lauantai -illlat ovat luonteeltaan viihteellisempiä ja kiireisempiä.

Pikaiselle kylpyläkäynnille voit tulla ma-to klo 12-13 välillä tai klo 19 – 20. Näinä Etutunti -aikoina  saat etuhintaisen sisäänpääsyn aikuisten kylpylään (ikäraja 18v) tai koko perheen vesipuistoon. Etutunti on voimassa ma-to kaikkina muina ajankohtina, paitsi koulujen lomasesonkeina eikä vko 42, vko 8-9.

Myös ripset ja kynnet saat helposti syyskuntoon meillä Day Spassa. Tutustu täällä.

Marraskuu

Marraskuu on pikkujoulukuukausi ja kylpylässä jos jossain pikkujoulut ovat nautinnollisen leppoisaa yhdessäoloa. Hemmottelua unohtamatta. Eikä pukeutumisenkaan kanssa ole ongelmaa – kaikki pääsevät nauttimaan lämmöstä tasapuolisesti uimapuvuissa. Myös uimashortsit kuuluvat sallittuihin asuihin.

Lauantaina 6.11. aikuisten kylpylässä Duo Top 40 Lounge tarjoilee tyylikkäitä chill out -versioita tunnetuista hiteistä. Riina Ammesmäki: laulu (mm. The Voice of Finland 2015), Jukka Heikkinen: piano (mm. Jenni Vartiainen, Sami Saari) Top 40 Lounge esiintyy klo 18, 19, ja 20.30.

Aikuisten puolella Laituri -tilassa voi Halloween -viikonloppuna 6.11. klo 20.45 – 21.30 törmätä  tarjujen hurjaan seireeniin. Tiesitkö, että seireenin laulun  välttääkseen tarujen Odysseus käski miehistönsä laittaa korviinsa vahaa. Kylpylän  seireeni on pelottavasta ulkomuodostaan huolimatta kuitenkin melko kiltti. Ei ehkä kuitenkaan kannata mennä liian lähelle. Kuka tietää, mitä seireenin nauttimasta Bloody Mary -drinkistä oikeasti löytyy?

Ota kuva seireenin kanssa ja tägää se #flamingohalloween @flamingovesipuisto tai @flamingokylpyla Julkaisemme parhaat kuvat IG storyssämme.

Flamingo Spa Halloween

 

Perjantaina 19.11. aikuisten kylpylässä Tom Eklund & co. Keikalla voit kuulla kappaleita suomirockin klassikoista Elvikseen, artistin omia sielukkaita kappaleita unohtamatta. Tom Eklund: laulu (mm. Voice of Finland, Liivit Boys, Caroline, Neumann Duo) Otto Haapanen: lyömäsoittimet, Matti Kankkonen: kitara

Lauantaina 27.11. aikuisten kylpylässä Tom Eklund & co. (katso yllä)

tom "tomppa" eklund

Kauneushoitolassamme Flamingo Day Spassa marraskuun hoitotarjouksena Jalkahoito 60min 79€ (norm. 89€)

 

Joulukuu

Joulukuun tunnelmallisissa ja pimenevissä illoissa nautimme tyylikkäästä musiikista yhtä tyylikkään juoman kera. Saksofonisti ja shampanjaa. Siinä joulukuun teema. Samalla teemalla jatketaan vuoden vaihteeseen. Laita jo nyt kalenteriin Flamingo Spa aikuisten kylpylän Uusi vuosi. Kippis vuodelle 2022!
Joulukuu tuoksuu kylpylässä kanelilta, glögiltä ja piparkakulta. Kauden hoidoissa otat ennakkolähdön jouluun – tai nautit joulun ja talven viipyilevistä tuoksuista koko kehollasi.

Sunnuntaina 5.12. aikuisten kylpylän tunnelmaan virittelee meidät saksofonisti Johannes Salomaa

saksofonisti Johannes Salomaa

Torstaina 9.12. Laiturilla tapahtuu, Shampanja -tasting

Perjantaina 31.12. vaihtuu vuosi saksofonisti Johannes Salomaan siivittämänä.

Kauneushoitolassamme Flamingo Day Spassa joulukuun hoitotarjouksena ihana ja ylellinen Mary Cohr’n Tuhkimohoito 85€ (norm. 95€)

Hae sivustolta