Skip to content

Hyvää Joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta 2021

22.12.2021

Hyvä asiakkaamme – tässä lyhyt katsaus Flamingo spa Kylpylän arkeen.

Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen. Olemme joutuneet monen muun yrityksen lailla rajoittamaan toimintaamme koronaviruksesta johtuen. Tämä on vaatinut paljon energiaa ja aikaa. On ollut tärkeä pitää huolta asiakkaistamme ja henkilökunnastamme.

Yrityksemme arvot ovat asiakaskokemus, työntekijäkokemus, turvallisuus ja hygienia. Näiden jatkuva parantaminen ja ylläpito on ollut erityisen tärkeää juuri nyt, kun maailmalla ja Suomessa läpikäydään valtavaa terveyskriisiä. Keskittyminen kaikkein tärkeimpiin asioihin auttaa myös fokusoimaan tekemisen sekä selviämään arjesta ja epätietoisuudesta.

Uusi vuosi 2022 tuo mukanaan toiveen paluusta normaaliin – jaksetaan uskoa siihen yhdessä.

Saunat ja kylpylät elävät uutta tulemistaan. Ihmiset haluavat palata perinteisten, aitojen kokemusten äärelle etsiessään tapoja palautua arjen paineista. Kylpyläkulttuuriin liitetään helposti ajatus ylellisyydestä ja erityisyydestä. Kylpyläkäynti on usein kotimainen vaihtoehto loman vietolle, myös tapa juhlistaa tärkeitä merkkipäiviä tai viettää yhteistä aikaa tärkeiden ihmisten kanssa.

Me ajattelemme, että hyvä olo ja elämänilo kuuluu meille kaikille, joka päivä. Uskomme, että kylpemisellä on sekä sisäisesti, että ulkoisesti syväpuhdistava vaikutus. Nämä ovat jo itsessään hyviä syitä tulla kylpylään. Haluamme uudistaa suomalaista kylpyläkulttuuria tekemällä siitä yhä vahvemmin elämäntavan ja kohtaamispaikan. Haluamme olla maanantain mielen kohotus, tiistai-illan taianomainen jooga, keskiviikon voimaannuttava afterwork, torstain hetki itselle, perjantai-illan pilke silmäkulmassa, lauantain lupaus seikkailusta sekä sunnuntain sielukas saunakokemus.

Olemme tutkineet syitä, miksi meille tullaan ja miksi meille haluttaisiin tulla. Uudistumisen aika on nyt. Olemme konseptoineet aikuisten kylpylän uudeksi, kehittäneet palveluvalikoimaamme sekä terävöittäneet kommunikaatiotamme. Uudistus tulee näkymään ja tuntumaan niin tiloissamme, markkinoinnissamme, hoitolassamme, ravintolassamme sekä kaikissa niissä tilanteissa, joissa kohtaamme asiakkaamme.

Kiitos, että olet mukana.

Rauhallista Joulun aikaa,

Sanna Himberg, Toimitusjohtaja

Hae sivustolta