Skip to content

Flamingo Spa Kylpylän aikuisten puoli uudistuu talvella 2021 – avantoon pääsee nyt kesähelteilläkin

10.12.2020

Flamingo Spa Kylpylä jatkaa uudistumistaan. Nyt on vuorossa aikuisten puoli, jossa valikoimaan tulee myös asiakastoiveissa pitkään esiin noussut avanto. Tilamuutosten lisäksi uudistuvat myös hoitolan palvelut ja tuotteet.

”Uudistus lähti liikkeelle asiakkaiden toiveista. Avaamisesta lähtien on asiakaspalautteissa toistunut erityisesti yksi toive. Tätä toivetta lähdimme nyt täyttämään. Avannon lisäksi uudistettuun tilaan tulee yksityiskäyttöön varattava sauna sekä -baari. Uudistettu tila on joka päivä myös kaikkien aikuisten puolen asiakkaiden käytettävissä silloin, kun alueelle ei ole varattu yksityistilaisuutta. Lisäksi yksityistilan varaajille, kuten kaikille muillekin aikuisten kylpylän asiakkaille, ovat käytössä kaikki aikuisten puolen sekä vesipuiston palvelut”, kertoo toimitusjohtaja Sanna Himberg ylpeänä.

Tilauudistusta ollaan toteuttamassa alueelle, jossa nykyisin sijaitsee suolaseinä. Tämä suosittu elementti säilyy tilassa edelleen. ”Tilaa on suunniteltu yhteistyössä samojen yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka olivat toteuttamassa kaksi vuotta sitten tehtyä pukuhuone-, allas- sekä asiakastilojen uudistusta. Aikuisten puolen muutokset ovatkin jatkumoa näille aiemmin tehdyille ratkaisuille”, Himberg toteaa.

Tilauudistuksen lisäksi myös hoitolamenu uudistuu spa hemmotteluhoitolassa. Joulun lahjakorttimyyntiin lanseeratut uudet AIKAA-paketit on suunnattu erityistä hemmottelua kaipaaville. Myös muita uudistuksia hoitoihin on luvassa tammikuun aikana.

Muutostyöt eivät häiritse muuta toimintaa, vaikkakin koronan takia samanaikaisesti tiloissa oleskelevien asiakkaiden määrää on rajoitettu noin 30%:iin kapasiteetista. Aikuisten kylpylässä ovat käytössä kaikki saunat ja altaat.

Uusi aikuisten puolelle toteutettava kokonaisuus lisää saunojen määrää seitsemästä kahdeksaan Lämminvesi- sekä mineraalialtaan lisäksi tarjontaan tulee kylmäallas. Porealtaat löytyvät Flamingo Spa vesipuiston puolelta.

Flamingo Spa Kylpylä on kävijämäärältään mitattuna Suomen suosituin kylpylä. Kokonaisuuteen kuuluu koko perheen vesipuiston puoli sekä aikuisten kylpylä- ja hoitolamaailma. Flamingo Day Spa on perinteinen kauneushoitola, joka sijaitsee kylpylän vastaanottoa vastapäätä. Sisäleikkipuisto Naurusaari Flamingo sijaitsee samassa kiinteistössä. Sekä vesipuistossa että Naurusaaressa voi järjestää esimerkiksi lasten synttäreitä. Flamingo Spa Kylpylä on myös suosittu yritys- ja yksityistilaisuuksien paikka. Tiloissa on mahdollisuus järjestää saunailtoja, polttareita, viettää aikaa yksin tai ystävien kesken. Tarjoilut hoituvat omien ravintoloiden, Spa Cafen, Deliberi Flamingon sekä Jumbon puolella sijaitsevan Deliberi Boxin kautta.

Hae sivustolta