Skip to content

Toukokuun hoitotarjoukset

2.5.2023
Toukokuun hoitotarjoukset. Kuvassa hoitaja hieroo asiakkaan jalkoja.

Toukokuun hoitotarjoukset valmistavat sinut kohti aurinkoa ja juhlaa! Valmistaudu kesään näillä ihanilla toukokuun hoitotarjouksilla. Hoitotarjoukset ovat voimassa uusiin varauksiin, jotka on tehty 30.5.2023 mennessä varausjärjestelmämme kautta.

MySense by Flamingo Span tarjoukset

Oletko päässyt tutustumaan maaliskuussa avattuun kauneuden ja hyvinvoinnin keskus MySense by Flamingo Spahan? MySense on lempeä kokonaisuus kauneutta ja hyvää oloa. Sinulle, joka haluat tuloksellisia hoitoja ihollesi, hehkua olemukseesi monipuolisilla kauneudenhoitopalveluilla ja lempeää liikettä kehollesi joogatuntien avulla! Hyödynnä toukokuun hoitotarjoukset ja tule näkemään uudet kauniit tilamme.

Varaa aika hoitoon nettisivuiltamme, sähköpostitse info@flamingospa.fi tai puhelimitse +358 (0)20 77 85 201. Toukokuun hoitotarjouksena:

BTB13 Intense Hydration treatment 50 min 99 € (norm. 109 €)

Hemmottele kasvojasi ja valmistaudu kesään. Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito auttaa kuivaa ja kosteusköyhää ihoa sitoen ihoon kosteutta tehden siitä kimmoisan ja nuorekkaan heleän. Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosoluja, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho pystyy sitomaan paremmin kosteutta. Tehokosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kimmoisan rakenteen ja nuorekkaan heleyden.

Tutustu ja varaa

Aikuisten kylpylän hoitolamaailman tarjoukset

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aisti arjen kiireetön ja mieltä tyynnyttävä hiljaisuus tai viikonlopun letkeän viihdyttävä tunnelma. Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin. Aikuisten kylpylän rentouttava miljöö on suunniteltu sinulle, joka haluat panostaa itseesi ja tehdä irtioton arjesta. Meillä pääset valmistautumaan kohta saapuvaan kesään hyödyntämällä esimerkiksi toukokuun hoitotarjouksia kylpyläkäyntisi yhteydessä.

Virkistävä jalkahieronta 25 min 39 € (norm. 49 €)

Aloita kesä kevyin askelin ja kokeile Aikuisten kylpylän hoitolamaailmassa virkistävää jalkahierontaa. Hoidon aikana jalkaterän ja säären aluetta käsitellään käsin sekä hierontapuikkoa apuna käyttäen. Virkistävä ja kosteuttava balsami hoitaa ja hellii ihoasi. Hoidon jälkeen herättyäsi kehosi tuntuu kevyeltä ja hyvinvoivalta. Varaa hoito kylpylävierailun yhteyteen ja saat itsellesi neljä tuntia aikaa nautiskelua varten.

Varaa aika hoitoon nettisivuiltamme, sähköpostitse info@flamingospa.fi tai puhelimitse +358 (0)20 77 85 201.

Varaa tästä

Hae sivustolta