Skip to content

Tarjous: 2 yhden hinnalla leikkipuistoon! 🐵

14.4.2023
Lapsi leikkimässä ja kuvassa teksti kaksi yhden hinnalla Funpark by Flamingo Spahan

Jippiiii! Tule kaverin tai sisaruksen kanssa leikkimään super edullisesti. Funparkissa ei kurjat säät haittaa ja energiaa pääsee purkamaan monin eri tavoin! 🐵

Funpark by Flamingo Spa lasten sisäleikkipuistossa leikitään 2 yhden hinnalla maanantaisin ja tiistaisin 17.04. – 30.05.2023 saakka. Ranneke on voimassa yhden leikkikerran ja leikkiaika on 2 tuntia. Edun saa paikanpäällä ostetuista lipuista.

Tiesithän, että alle 1-vuotiaat pääsevät Funparkiin maksavan sisaruksen kanssa ilmaiseksi? Sen lisäksi täysi-ikäiset huoltajat leikkivä Funparkissa lasten mukana aina ilmaiseksi.

Siis mikä ihmeen Funpark? 🦧

Funpark by Flamingo Spa on kesäkuussa 2022 avautunut viidakkoteemainen lasten sisäleikkipuisto kauppakeskus Jumbo-Flamingossa, Vantaalla. Löydät Funparkin kauppakeskuksen 1. kerroksesta Flamingon päädystä.

Funparkissa heittäydytään hurjaan viidakkoseikkailuun, kiipeillään kuin apinat ja juostaan kuin gepardit. Tilasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, joissa voi kiipeillä, liukua, roikkua, pomppia ja tanssia. Vain mielikuvitus on rajana!

Aikuisempaan makuun, myymälän puolelta löytyy kahviautomaatti, joka jauhaa tuoreista pavuista esimerkiksi lempeän latten tai tujumman espresson.

Tutustu Funparkiin Lue lisää blogista

Kesälomalle kuukausipassi 39 € 🦒

Jos kesäkelit ovat kurjat, energia kannattaa purkaa turvallisessa sisätilassa. Funparkissa perheen kaikkein pienimmätkin liikkuvat ja leikkivät turvallisesti.

Funpark by Flamingo Spa sisäleikkipuiston kuukausipassi on voimassa 1 kk ostopäivästä ja leikkiä voi vaikka joka päivä! Yksittäinen leikkikerta on max. 2 tuntia.

Kuukausipassi on henkilökohtainen ja leikkijän tulee esittää henkilöllisyystodistus yhdessä lipun kanssa.

Lue lisää ja osta

Hae sivustolta