Skip to content

Tammikuun hoitotarjoukset

5.1.2023
Kuvassa hoitaja hieroo asiakkaan jalkoja.

Tammikuu on uudistumisen aikaa! Tarjoukset ovat voimassa uusiin varauksiin, jotka on tehty 31.1.2023 mennessä varausjärjestelmämme kautta.

Day Span ollessa suljettuna uudistuksen vuoksi, kaikki hoidot toteutetaan Aikuisten kylpylän hoitolamaailmassa. Ilmoittauduthan hoitoon Flamingo Spa kylpylän vastaanotossa. Suosittelemme saapumaan paikalle n. 20-30min ennen varatun hoidon alkamista.

Hyvinvointia kasvoille

Tammikuun hoitotarjouksiin on valittu tehokkaat kasvohoidot, jotka auttavat ylläpitämään kasvojen ihon hyvinvointia.

Hydrogen ihonpuhdistus 79 € (norm. 99 €)
Hydrogen on ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä. Laite on 4 vaiheinen laitehoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä. Tämän ansiosta hoito soveltuu lähes kaikille. Hoito on luonnonmukainen, turvallinen ja miellyttävän tuntuinen.

Tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon päätteeksi. Iho on kirkas, tasainen ja kuulas. Hoidon kesto on 45 min.

Caretech RF- Cryo kiinteyttävä kasvohoito 99 € (norm. 129 €)
RF lisää ihon kollageenin muodostusta, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Caretech RF-Cryo on myös tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Varaa hoitoja tästä

Talven rasittamille jaloille & vartalolle

Myös jalat kaipaavat virkistystä talven keskelle. Vai tuliko jouluna ja vuoden vaihteessa herkuteltua liikaa ja keho tuntuu raskaalta? Näistä hoidoista löytyy apua kumpaankin ongelmaan.

Virkistävä jalkahieronta 39 € (norm. 49 €)
Kevennä jalkasi tässä täydellisesti koko kehon rentouttavassa hoidossa. Hoidon aikana jalkaterän ja säären aluetta käsitellään käsin sekä hierontapuikkoa apuna käyttäen. Virkistävä ja kosteuttava balsami hoitaa ja hellii ihoasi. Hoidon jälkeen herättyäsi kehosi tuntuu kevyeltä ja hyvinvoivalta.

Hoidon kesto on 25 min.

Detox vartalohoito 99 € (norm. 119 €)
Detox vartalohoito on erikoisvesipatjalla toteutettava hoitokokonaisuus, joka vilkastuttaa tehokkaasti aineenvaihduntaa. Iholle tehdään ensiksi kuorinta, joka kuorii ja pehmentää ihoa tehokkaasti.

Tämän jälkeen vartalollesi levitetään vartalonaamio, joka sisältää levää, savea ja kuolleenmeren mutaa. Kuolleenmeren muta syväpuhdistaa, ravitsee ihoa mineraaleilla, parantaa ihon verenkiertoa. Painottomuuden tunne ja ihana lämpö rentouttavat sinut täydellisesti, naamion vaikuttaessa ihollasi.

Hoitokokonaisuus sisältää selluliittihieronnan, hieronnalla aktivoidaan lymfa- ja verenkiertoa hoidettavalta ongelma alueelta.

Varaa hoitoja tästä

Tutustu myös näihin uusiin hemmotteluhoitoihin

Suklaaunelma vartalohoito 109 € hoidon kesto 50 min

Joulun makea kokonaisvaltainen hemmotteluhoito vartalolle. Herkullinen suklaahoito tuo hehkua ja nuorekkuutta iholle. Hoito sisältää suklaakuorinnan, -naamion ja  -hieronnan. Lopuksi saa nauttia suklaata.

Suklaaunelma vartalohoito on valikoimassa vain talven ajan.

Varaa hoito
Loistelias kultahoito 99 € hoidon kesto 45 min

Elinvoimaa, kirkkautta ja nuorekkuutta iholle tuova ylellinen hemmotteluhetki. Hoito sisältää kultakasvonaamion, vartalolle kultakuorinnan- ja hieronnan.

Loistelias kultahoito saatavilla vain juhlakauden ajan 8.1.2023 asti.

Varaa hoito

Hae sivustolta