Skip to content

Syksyn tapahtumat on nyt julkaistu

11.8.2022
Henkilö kelluu selälteen altaassa.

Flamingo Spa on täynnä ihanaa ohjelmaa syksyllä 2022! Tutustu tapahtumiin ja osallistu yksin tai yhdessä. Löydät kaikki tapahtumat ja niiden tarkemmat tiedot kätevästi tapahtumakalenteristamme.

Syksyn ohjelma on monipuolinen kattaus, jossa yhdistyy hyvinvointi, hyväolo ja viihtyminen. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tapahtumista Flamingo Spa kylpylään. 👋

Jokaiselle jotakin – tutustu ja osallistu

Flamingo Spa koko perheen Vesipuistossa vietät hauskan ja aktiivisen päivän iästä huolimatta.

Koko perheen Vesipuistossa järjestetään syksyllä monipuolista ohjelmaa ja aktiviteettejä, Sporttialtaan uudistuksesta huolimatta. Luvassa mm. Maanantai discot, Perhesunnuntait, uimakouluja sekä Senioripäivä.

Vesipuiston tapahtumien lisätiedot luettavissa tapahtumakalenterissa.

Kuvassa lukee: Perhesunnuntai vesipuistossa.

Vesipuiston suositut Perhesunnuntait alkavat jälleen 21.8.2022!

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on luomoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aikuisten kylpylä on K18, joten varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossa.

Aikuisten kylpylän syksy on täynnä mielenkiintoisia kursseja ja workshoppeja. Osallistu esimerkiksi Yoga iltaan, Stressinhallinta kurssille tai Buccal -itsehieronta workshoppiin.

Aikuisten kylpylän tapahtumien lisätiedot luettavissa tapahtumakalenterissa. Huomaathan, että tiettyihin kursseihin ja workshoppeihin tulee varata paikka ennakkoon verkkokaupastamme.

Stressinhallinta , Kehonhuolto

Tervetuloa Stressinhallinta & kehonhuolto kursseille Aikuisten kylpylään syksyllä 2022!

Lue lisää ja osallistu tapahtumiin

Funpark by Flamingo Spa

Kesällä uudistettu Funpark by Flamingo Spa lasten sisäleikkipuiston loppuvuosi on myös täynnä ohjelmaa. Perheen pienimpien arkeen tuo hauskuutta TaaperoTiistai sekä vähän isommille Zumba® Kids Jr. -tunnit sekä muskarit. Ohjelma vaihtelee kausittain, joten varmistathan ajankohtaiset tiedot sekä aikataulut täältä.

Funpark by Flamingo Spa sisäleikkipuistossa lapset pääsevät heittäytymään hurjaan viidakkoseikkailuun, kiipeilemään kuin apinat ja juoksemaan kuin gepardit. Puistosta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, joissa voi kiipeillä, liukua, roikkua, pomppia ja tanssia. Vain mielikuvitus on rajana! 🐒🌴

Lue lisää

Hae sivustolta