Skip to content

Kesän juhliin sopivat lahjat

10.5.2022
lahjavinkit kesäjuhliin
Kesäjuhlien sesonki on alkanut! Kaipaatko ideoita, millainen olisi hyvä syntymäpäivälahja, häälahja tai valmistujaislahja?
Kokosimme alle parhaat lahjavinkit kesän juhliin.

Syntymäpäivälahjat

aikaa itselle

AIKAA ITSELLE -paketti sisältää vartalokuorinnan kauden tuoksulla 15min, kylvyn yhdelle 30min, aromahieronnan 50min sekä smoothien ja sisäänpääsyn aikuisten kylpylään.

hemmottelupaketti

Ihanaa hemmottelua päästä varpaisiin. Day Spa Hemmottelupaketti sisältää perinteisen jalkahoidon 60min, Mary Cohrin Tuhkimohoidon kasvoille 45min sekä pienen pullon kuplivaa. Hoidot toteutetaan Day Spa Kauneushoitolassa.

Junnupassi vesipuistoon 79€

Junnupassilla (10-17v) varmistat sen, että kesälomalaiselle ei tule tylsää hetkeä arkena! 🤩

Junnupassi on voimassa 4kk ostopäivästä tai max. 30.9.2022 asti. Se oikeuttaa yhteen vesipuistokäyntiin per päivä arkena ma-pe. Uintiaika alueella on max 4 tuntia.

 

Valmistujaislahjat

aikaa itselle

Jos haluat kylpyläkäyntiisi lisää luksusta, voit täydentää vierailusi Pientä luksusta -paketilla. Pientä luksusta -paketti sisältää sisäänpääsyn Aikuisten kylpylään, kylpytakin ja pyyhkeen vuokran, tuotesetin sekä lasillisen kuohuvaa Spa Cafessa. Huomaathan, että ikäraja Aikuisten kylpylään on 18 vuotta. Varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossamme. Muistathan tehdä myös erillisen paikkavarauksen jos olet tulossa lauantaina.

dayspa kasvohoito

Day Spa Kasvohoito 50min on kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvojen sekä kaulan ihoa hellivä hoito. Hoitotuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta sekä kasvohieronta. Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään naamio, jonka vaikuttaessa tehdään nautinnollinen päähieronta.

Häälahjat

aikaa rakkaalle

Ihaninta aikaa rakkaan kanssa vietät Flamingo Spa Aikuisten kylpylän kiireettömässä ympäristössä. Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä.

AIKAA RAKKAALLE -paketti sisältää kahdelle yrttipallohieronnan vartalolle 50min, Taika savinaamion höyryhuoneessa 25min, lasillisen samppanjaa sekä sisäänpääsyt aikuisten kylpylään.

harmony hotellipaketti

Yöpyminen Break Sokos Hotel Flamingossa ja hemmottelu aikuisten Spa Kylpylässä ovat nyt vain hissimatkan päässä toisistaan – tervetuloa nauttimaan!

Kylpyläpaketti sisältää yöpymisen Break Sokos Hotel Flamingossa vain aikuisille tarkoitetussa Harmony – huoneessa sekä runsaan Break-aamiaisen. Pakettiin sisältyy myös kylpytakit ja tossut, minibaarin alkoholittomat juomat, maksuton pysäköinti sekä sisäänpääsyn aikuisten kylpylään ja vesipuistoon.

Lue lisää ja osta

Hae sivustolta