Skip to content

Kesän hotellipaketit ovat nyt myynnissä!

4.5.2022

Onko olemassa mitään parempaa kuin puhtaista lakanoista herääminen, kiireetön hotelliaamiainen ja pulahdus kesälämpöisiin altaisiin? Kesän hotellipaketit ovat nyt myynnissä verkkokaupassamme. Tervetuloa viettämään ihanaa kylpylälomaa Vantaalle, Flamingo Spa Kylpylään.

Teemme yhteistyötä lähialueemme hotellien kanssa ja edulliset kylpylälomat ovat ostettavissa verkkokaupastamme. Niistä voit valita helposti sinulle tai perheellesi sopivimman vaihtoehdon. Meillä aika kuluu kuin siivillä, sillä tarjontaa riittää niin rentoutujille kuin vauhdikasta liikuntaa tai ilonpitoa kaipaavillekin.

Lue vinkit minilomaan blogistamme

Hotellipaketit perheille

Flamingo Spa koko perheen vesipuistossa viettää hauskan ja aktiivisen päivän iästä riippumatta. Heittäydy virran vietäväksi, rentoudu porealtaissa, kokeile tasapainoasi wibit -radalla sekä liiku monipuolisesti aktiivialtaalla. Altaita ja liukuja löytyy kaiken ikäisille vesipedoille.

Perhepaketti sisältää majoituksen valitsemassasi hotellissa sekä sisäänpääsyt koko perheen Vesipuistoon. Hinnat alkaen 132€/yö.

Hotellipaketeistamme uusin, Perhepaketti – Skyline Airport Hotel tarjoaa majoitusta isommallekin perheelle. Skyline Airport Hotel sijaitsee kivenheiton päässä kylpylästä. Hotelli on täysin uudistettu ja siellä pystyy aistimaan leppoisan ja kiireettömän lomatunnelman. Tämä uusi perhepaketti sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle ja 2-3 lapselle (0–17 v.) Skyline Airport Hotellissa Vantaalla tilavassa 40 m2 Standard – Perhehuoneessa sekä sisäänpääsyt koko perheelle Flamingo Spa Kylpylän Vesipuistoon.

2+3 Perhepaketti vesipuistoon - Skyline Airport Hotelissa 195€/yö

Hotellipaketit aikuisille

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Alueelta löydätte kahdeksan erilaista saunaa, mineraalialtaan, lämminvesialtaan sekä Avanto kylmävesialtaan.

Kylpyläpaketti kahdelle sisältää majoituksen lisäksi sisäänpääsyt kahdelle Aikuisten kylpylään. Hinnat alkaen 149€/yö.

Uusi hotellipaketti Kylpyläpaketti kahdelle – Skyline Airport Hotel takaa ihanan staycationin vain kivenheiton päästä kylpylästämme. Paketti sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle Skyline Airport Hotellissa Vantaalla Business luokan huoneessa sekä sisäänpääsyt kahdelle Flamingo Spa Aikuisten kylpylään. Business luokan huone on saatavilla joko parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Huoneet ovat täysin uudistetut, valoisat ja sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa.

Kylpyläpaketti kahdelle - Skyline Airport Hotellissa 169€/yö

Lue lisää ja osta

Hae sivustolta