Skip to content

Kaksi yhden hinnalla polskimaan Vesipuistoon ja Aikuisten kylpylään! 💦

23.5.2023
Kuvassa isoäiti lasten kanssa Vesipuistossa viettämässä Perhesunnuntaita.

Flamingo Spa Vesipuistossa sekä Aikuisten kylpylässä polskitaan kaksi yhden hinnalla arkipäivisin maanantaista perjantaihin 24.5.-2.6.2023 välisenä aikana! 💦

Tulkaa viettämään vauhdikasta päivää vaikka koko perheen kesken Vesipuistoon, tai nauttimaan Aikuisten kylpylän lumoavan rentouttavasta tunnelmasta ystävien tai puolison kanssa. 😍 Tarjous koskee paikan päällä ostettuja normaalihintaisia Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän kertalippuja, tarjoamme edullisemman. Huomaathan, että tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Vesipuistoon tai Aikuisten kylpylään ei tarvitse enää tehdä paikkavarauksia. Oleskeluaika alueella on 4 tuntia.

Vesipuistossa vietätte varmasti hauskan päivän, iästä riippumatta. Hypätkää virran vietäväksi, rentoutukaa porealtaissa, testatkaa tasapainoanne Wibit -radalla ja kokeilkaa Suomen ensimmäistä virtuaalista vesipeliä ison altaan matalikolla! 🐟

Perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu allas- ja liukumäkialue löytyy lasten altaan ympäristöstä. Vauvaikäisten kanssa voi polskia myös isommissa altaissa, sillä meillä on aina +32 astetta lämmintä. Alle 10-vuotiaat ja uimataidottomat lapset saavat tulla vain aikuisen seurassa Vesipuistoon. Suosittelemme, että jokaista uimataidotonta lasta kohti olisi yksi täysi-ikäinen huoltaja paikalla.

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aisti arjen kiireetön ja mieltä tyynnyttävä hiljaisuus. Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin.

Nälän yllättäessä, alueelta löytyy allasravintola Spa Cafe, joka tarjoilee herkullisia ruokia ja juomia jokaiseen makuun. 🍹 Spa Cafessa käy maksuvälineenä käteinen, kortti tai ranneke. Rannekkeelle voi avata maksuominaisuuden vastaanotossamme, jolloin maksukorttia eikä käteistä tarvitse kantaa mukana.

Aukioloajat ja hinnat Tutustu Vesipuistoon Tutustu Aikuisten kylpylään

Hae sivustolta